ani de experiență și succes
ore de consultanță livrate
pagini de rapoarte prezentate
De 20 de ani, inovația este principalul generator de profit, nu doar de progres tehnologic.
Iar informatizarea societății a schimbat modul în care interacționează creierele noastre.
Vor supraviețui doar companiile care adoptă rapid soluțiile din neuroștiințe.
Mariana și Daniel Bichiș au fost primii români care:
acumulând peste 1.600 de ore de stimulare a creativității personale și de grup.
Din anul 2007, am realizat peste 2000 ore de intervenții organizaționale, centrate pe:
Am adaptat mentalității din România o serie de instrumente și tehnici din:
Și ne-am creat propriile instrumente, metodologii și tehnici care permit optimizarea și accelerare a implementării schimbărilor de organizare sau de model de business.
Cu ajutorul lor am sprijinit companii și organizații non-guvernamentale să-și definească strategii de succes și să atingă obiective îndrăznețe, chiar și în condițiile crizei economice din 2008 -2010.
Ne definesc ca profesioniști:
Ce-ar fi dacă în relaţia cu persoana iubită principalul feedback primit:
Ce fel de relaţie ar putea rezista, producând eventual şi rezultate de tipul căsătoriei, copiilor, casei etc.? Desigur, niciuna!
Dar exact aceasta este aşteptarea din spatele evaluărilor anuale, instrumentul atât de folosit în managementul clasic. Cu excepţia celor care au comis greşeli mari sau au obţinut rezultate excepţionale, majoritatea angajaţilor află doar o dată pe an, sub formă de scoruri, care este impresia pe care au produs-o şefului, iar ulterior îşi pot renegocia salariul şi/sau beneficiile în funcţie de acestea.
Procedând astfel, managerii ratează o imensă oportunitate de a furniza feedback şi a genera învăţare din succesele şi problemele trecute. Articolul vă sugerează soluţii eficiente pentru cele mai frecvente situaţii cu care vă puteţi confrunta.
Managementul echipelor şi organizaţiilor a fost şi rămâne una dintre cele mai dificile ocupaţii umane, deoarece îi supune pe manageri la provocări continue, ce îi obligă să înveţe şi să se dezvolte permanent.
Secolul 21 aduce propriile sale contribuţii, în ultimii 15 ani fiind tot mai prezente:
De aceea, vechile soluţii de „management ştiinţific”, bazat pe raţionalitate, modele liniare de predicţie a evoluţiei economice, sociale sau organizaţionale, precum şi pe un concept cvasi-medieval de distribuire a autorităţii într-o organizaţie, se dovedesc tot mai ineficiente şi limitative.
Dacă ai intenţia de a te conecta la noua eră managerială, cea a eficienţei, autenticităţii şi performanţei sustenabile, îţi oferim cele mai noi soluţii din neuroştiinţe, managementul inovator, neuroleadership şi NLP, în cadrul cursului de Business NLP Practitioner®.