Reclaim your Inner Gold™

SERVICII

ARTICOLE

Putere Personală prin Coaching NLP
Putere Personală prin Coaching NLP
De mai bine de 15 ani, şi în România cărţile lui Tony Robbins despre puterea personală sunt printre primele lecturi care îndeamnă la auto-cunoaştere şi redefinirea propriei vieţi. Programele sale sunt o combinaţie de NLP şi coaching, ce oferă experienţa directă a beneficiilor pe care le asigură principalele două tehnologii de optimizare a vieţii personale şi profesionale.
Celor interesaţi să exploreze mai profund sau să folosească în mod profesionist transformările pe care le facilitează contactul cu puterea personală, Competent Consulting le oferă cadrul optim de formare vocaţională şi dezvoltare personală, prin cursurile de Practitioner NLP şi Life Coach NLP. Absolvenţii noştri nu doar că-şi trăiesc din plin viaţa, ci au şi competenţele necesare pentru a fi printre cei mai de succes coachi din România.
Participând la cursul de Life Coach NLP ce începe pe 26 februarie 2016, te poţi conecta pe deplin la puterea personală şi-ţi poţi redefini viaţa!
De la vis la realizare
De la vis la realizare

Orice mare realizare începe cu un vis. Poate fi vorba de o străfulgerare ce ne inspiră, ori de o idee asupra căreia reflectăm îndelung, important este că ne trezeşte dorinţa de a avea, a face sau a deveni ceva nou, diferit. Şi ca să reuşim, nu ar mai fi nevoie decât de...
Ei, şi aici, la această listă, se face filtrarea între visele care rămân doar vise şi cele care se transpun în realitate concretă.
Coachingul NLP foloseşte un cadru foarte eficient de captare a viselor şi activare a resurselor necesare pentru realizarea lor. Dacă vrei să realizezi ceva, sau doar să descoperi cum funcţionează coachingul NLP, ia-ţi 10 minute pentru a folosi acest cadru într-un proces de auto-coaching.

EA şi EL prin prisma inteligenţei emoţionale
EA şi EL prin prisma inteligenţei emoţionale

Nimic nu erodează mai mult calitatea unei relaţii decât neînţelegerile ce-şi au originea în necunoaşterea şi/sau neacceptarea reciprocă. De aceea, este foarte important să ţineţi cont, atât în relaţia de cuplu, cât şi în contactele profesionale, de caracteristicile ce fac diferenţa dintre bărbaţi şi femei. Asupra lor au atras atenţia cărţi precum cele din seria „Marte şi Venus” a dr. Gray, sau cele ale lui Alan Pease.

Există însă foarte puţine date referitoare la specificul românesc, care să permită oferirea de strategii cu adevărat ancorate în realitatea noastră.

Româncele au un nivel de inteligenţă emoţională (EQ) mai ridicat decât al bărbaţilor, diferenţa dintre sexe fiind mică la tineri şi crescând odată cu vârsta la cei de peste 35 de ani, arată studiul „Inteligenţa emoţională la locul de muncă” realizat de Competent Consulting.

Rezultatele studiului demonstrează că româncele sunt mai capabile decât bărbaţii să facă faţă cu succes problemelor sociale cu care se confruntă şi să-i determine pe cei din jur să coopereze cu ele. În schimb, bărbaţii le depăşesc în privinţa proactivităţii şi a încrederii în sine.

Articolul prezintă şase strategii bazate pe această caracteristică, ce pot fi folosite pentru a vă spori şansele de succes şi fericire atât în viaţa profesională, cât şi personală.

Reclaim your Inner Gold™

Neurologul V. S. Ramachandran descrie relația dintre creier și conștiință drept una de creare de povești: simțurile ne povestesc cum este lumea, personalitatea ne povestește cine și ce suntem. Psihologia socială ne atrage atenția că preluăm povestea familiei și a generației noastre, iar C.G. Jung spune că arhetipurile sunt porțile de comunicare între lumea interioară și cea exterioară.

Pe scurt, trăim într-o poveste, ce a fost începută de alții (părinți și bunici) și continuată de influențe interioare și exterioare. O poveste plină de peripeții și neprevăzut, al cărui final sperăm, cel puțin, că-l vom influența noi înșine.

O poveste în care, fără să știm, căutăm cu frenezie „aurul interior”: capacitatea de a ne exprima potențialul și a contribui la existența și evoluția lumii.

Timp de 7 zile, în cadrul unui retreat, te invit să-ți explorezi povestea și să descoperi tot ceea ce ți-a fost ascuns sau inaccesibil până acum. Și, mai ales, să activezi pepitele de aur ascunse în temerile, neputințele, ezitările și renunțările de până acum.

 • Descoperi sursa autosabotărilor

  Fie pentru că ne-am temut de critică, respingere sau eșec, fie pentru că nu am avut contextul adecvat pentru a experimenta anumite roluri esențiale pentru succesul în viața de adult, majoritatea oamenilor evită să iasă prea mult din zona de confort și nu-și asumă provocările ce permit trecerea la niveluri evoluate de conștiință.

 • Îți activezi busola interioară

  Înainte de a gândi, copiii se orientează perfect prin viață folosind două instrumente: emoțiile primare și intuiția/instinctul. Ele sunt apoi inhibate, odată cu dezvoltarea rațiunii și acumularea de cunoștințe. Și totuși, ca adulți continuăm să avem nevoie de ele, atunci când ne confruntăm cu situații noi și necunoscute.

 • Te reconectezi la geniul creativ interior

  Toți copiii sunt creatori înnăscuți: din orice obiect își fac o jucărie, pentru orice idee concep o poveste. De aceea, lumea și povestea în care trăim este, în realitate, propria noastră creație, chiar dacă o construim folosind elementele puse la dispoziție de familie, societate și natură. Povestea are mai multe acte, fiecare act fiind conceput de eroul principal din actul anterior. Adolescența ne-o trăim așa cum ne-am imaginat-o pe când eram copii, iar viața de adult corespunde percepțiilor și temerilor din adolescență. Iar creatorii diferitelor acte continuă să existe în noi, ei putând oricând să rescrie total sau parțial actul următor.

 • Recuperezi „aurul” talentelor și potențialului interior

  Fiecare om se naște cu un set propriu de talente și abilități înnăscute. Uneori ele sunt descoperite și dezvoltate, dar cel mai adesea rămân în stare latentă, ascunse sub o pătură de neîncredere, rușine și teamă de eșec. Miza principală a acestui proces este să identifici și să activezi cât mai multe dintre aceste „pepite de aur”, ce îți aparțin de drept și reprezintă capitalul tău de succes, zestrea interioară înnăscută.

 • Îți transformi viața, schimbându-ți povestea

  Pentru că ți-ai schimbat comportamentele, ți-ai activat sistemul interior de ghidaj, te-ai reconectat la creativitate și te-ai dotat cu „aurul interior”, îți poți defini scenarii de viață reale, care să-ți permită ca de-acum înainte să experimentezi și să exprimi pe deplin potențialul tău de împlinire și fericire în viață.

Explorare interioară

Evaluările clienților noștri

Nivel de Satisfacție
Eficiența Procesului
Utilitate Rezultate
Rapiditatea Rezolvării Problemelor
Recomandat Prietenilor

VREȚI SĂ AFLAȚI MAI MULTE DETALII?CONTACTAȚI-NE ȘI VI LE VOM OFERI

  profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
  Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
  suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
  Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
  avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
  Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
  profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
  Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
  suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
  Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

  Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

  Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

  Competent Consulting