SERVICII

ARTICOLE

Putere Personală prin Coaching NLP
Putere Personală prin Coaching NLP
De mai bine de 15 ani, şi în România cărţile lui Tony Robbins despre puterea personală sunt printre primele lecturi care îndeamnă la auto-cunoaştere şi redefinirea propriei vieţi. Programele sale sunt o combinaţie de NLP şi coaching, ce oferă experienţa directă a beneficiilor pe care le asigură principalele două tehnologii de optimizare a vieţii personale şi profesionale.
Celor interesaţi să exploreze mai profund sau să folosească în mod profesionist transformările pe care le facilitează contactul cu puterea personală, Competent Consulting le oferă cadrul optim de formare vocaţională şi dezvoltare personală, prin cursurile de Practitioner NLP şi Life Coach NLP. Absolvenţii noştri nu doar că-şi trăiesc din plin viaţa, ci au şi competenţele necesare pentru a fi printre cei mai de succes coachi din România.
Participând la cursul de Life Coach NLP ce începe pe 26 februarie 2016, te poţi conecta pe deplin la puterea personală şi-ţi poţi redefini viaţa!
De la vis la realizare
De la vis la realizare

Orice mare realizare începe cu un vis. Poate fi vorba de o străfulgerare ce ne inspiră, ori de o idee asupra căreia reflectăm îndelung, important este că ne trezeşte dorinţa de a avea, a face sau a deveni ceva nou, diferit. Şi ca să reuşim, nu ar mai fi nevoie decât de...
Ei, şi aici, la această listă, se face filtrarea între visele care rămân doar vise şi cele care se transpun în realitate concretă.
Coachingul NLP foloseşte un cadru foarte eficient de captare a viselor şi activare a resurselor necesare pentru realizarea lor. Dacă vrei să realizezi ceva, sau doar să descoperi cum funcţionează coachingul NLP, ia-ţi 10 minute pentru a folosi acest cadru într-un proces de auto-coaching.

EA şi EL prin prisma inteligenţei emoţionale
EA şi EL prin prisma inteligenţei emoţionale

Nimic nu erodează mai mult calitatea unei relaţii decât neînţelegerile ce-şi au originea în necunoaşterea şi/sau neacceptarea reciprocă. De aceea, este foarte important să ţineţi cont, atât în relaţia de cuplu, cât şi în contactele profesionale, de caracteristicile ce fac diferenţa dintre bărbaţi şi femei. Asupra lor au atras atenţia cărţi precum cele din seria „Marte şi Venus” a dr. Gray, sau cele ale lui Alan Pease.

Există însă foarte puţine date referitoare la specificul românesc, care să permită oferirea de strategii cu adevărat ancorate în realitatea noastră.

Româncele au un nivel de inteligenţă emoţională (EQ) mai ridicat decât al bărbaţilor, diferenţa dintre sexe fiind mică la tineri şi crescând odată cu vârsta la cei de peste 35 de ani, arată studiul „Inteligenţa emoţională la locul de muncă” realizat de Competent Consulting.

Rezultatele studiului demonstrează că româncele sunt mai capabile decât bărbaţii să facă faţă cu succes problemelor sociale cu care se confruntă şi să-i determine pe cei din jur să coopereze cu ele. În schimb, bărbaţii le depăşesc în privinţa proactivităţii şi a încrederii în sine.

Articolul prezintă şase strategii bazate pe această caracteristică, ce pot fi folosite pentru a vă spori şansele de succes şi fericire atât în viaţa profesională, cât şi personală.

Design Your Future®

Încă din 2004 am creat și oferit constant programul „De la Viziune la Acțiune”, menit să faciliteze formularea unor obiective clare de evoluție în plan personal, profesional sau relațional, care apoi au fost realizate în mod independent de către participanți.

Bazat pe tehnici de Design Thinking, NLP și inteligență emoțională, acest program a schimbat viața participanților, permițându-le să devină co-creatorii propriei vieți, cariere și relații de cuplu.

În 2020, programul perfecționat și dezvoltat prin cele mai noi tehnici este relansat sub brandul Design Your Future®, marcă europeană înregistrată de Competent Consulting.

 • Creează-ți viața pe vrei să o trăiești

  Putem ieși din postura de simpli actori ai propriei vieți, devenind scenariștii și regizorii acesteia. Și astfel drama poate deveni oricând o poveste de succes sau o comedie romantică, plină de sens și de satisfacții pentru noi!

 • Elimină barierele din calea exprimării potențialului

  Educația și experiențele trecute ne încarcă cu o mulțime de convingeri limitatoare, despre ce „nu pot” sau „nu am dreptul” să fac sau să fiu. Îți poți trăi viața la deplinul ei potențial schimbând regulile potrivit cărora funcționezi și relaționezi cu ceilalți.

 • Eliberează-te de bagajul emoțional

  Foarte multe dintre emoțiile neplăcute și perturbatoare din viața noastră sunt învățate, preluate de la părinți și prieteni. Ele pot fi înlocuite cu emoții mobilizatoare, ce ne susțin și ne facilitează libertatea interioară și afirmarea în plan social.

 • Optimizează-ți mediul relațional

  La fel ca pe rețelele sociale, purtăm cu noi o mulțime de relații toxice sau cel puțin depășite, ce ne consumă timpul și energia. Putem să ne redefinim nevoile relaționale, astfel încât să ne putem concentra pe ceea ce ne definește și are sens pentru noi.

 • Trăiește și împlinește-ți visurile

  Viața noastră nu poate fi mai bună decât aspirațiile pe care le avem. De aceea, programul Design Your Future® folosește tehnici speciale de accesare a imaginației și creativității, ce ne re-conectează la Sine și ne permit deplina exprimare a potențialului propriu.

Un proces în 4 pași, simultan „Lean” și „Agile”, ce combină auto-explorarea cu co-crearea viitorului.

Deign Your Future Framework

Atenție! Acest program nu este recomandat celor care:

 • nu sunt dispuși să se implice total în proces, ci se așteaptă ca altcineva să le rezolve problemele,
 • nu au o motivație clară și un sentiment de urgență legat de necesitatea de a face schimbări în viața lor,
 • doar caută atenția unei persoane binevoitoare, căreia să i se plângă de alții și de la care să primească un „masaj emoțional”,
 • le place să viseze și să vorbească despre sine, dar nu sunt dispuși să facă eforturi și să-și asume riscuri pentru a reuși,
 • nu sunt pregătiți să iasă din zona de confort, pentru a explora noi posibilități și oportunități.

Ești gata să-ți asumi crearea viitorului pe care meriți și vrei să-l trăiești?

Alege acest program de coaching și investește în noua ta viață!

https://competent.ro/wp/wp-content/uploads/2020/06/design-your-future-1-640x566.jpg

Evaluările clienților noștri

Nivel de Satisfacție
Eficiența Procesului
Utilitate Rezultate
Rapiditatea Rezolvării Problemelor
Recomandat Prietenilor

VREȚI SĂ AFLAȚI MAI MULTE DETALII?CONTACTAȚI-NE ȘI VI LE VOM OFERI

  profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
  Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
  suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
  Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
  avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
  Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
  profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
  Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
  suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
  Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

  Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

  Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

  Competent Consulting