SERVICII

ARTICOLE

Putere Personală prin Coaching NLP
Putere Personală prin Coaching NLP
De mai bine de 15 ani, şi în România cărţile lui Tony Robbins despre puterea personală sunt printre primele lecturi care îndeamnă la auto-cunoaştere şi redefinirea propriei vieţi. Programele sale sunt o combinaţie de NLP şi coaching, ce oferă experienţa directă a beneficiilor pe care le asigură principalele două tehnologii de optimizare a vieţii personale şi profesionale.
Celor interesaţi să exploreze mai profund sau să folosească în mod profesionist transformările pe care le facilitează contactul cu puterea personală, Competent Consulting le oferă cadrul optim de formare vocaţională şi dezvoltare personală, prin cursurile de Practitioner NLP şi Life Coach NLP. Absolvenţii noştri nu doar că-şi trăiesc din plin viaţa, ci au şi competenţele necesare pentru a fi printre cei mai de succes coachi din România.
Participând la cursul de Life Coach NLP ce începe pe 26 februarie 2016, te poţi conecta pe deplin la puterea personală şi-ţi poţi redefini viaţa!
De la vis la realizare
De la vis la realizare

Orice mare realizare începe cu un vis. Poate fi vorba de o străfulgerare ce ne inspiră, ori de o idee asupra căreia reflectăm îndelung, important este că ne trezeşte dorinţa de a avea, a face sau a deveni ceva nou, diferit. Şi ca să reuşim, nu ar mai fi nevoie decât de...
Ei, şi aici, la această listă, se face filtrarea între visele care rămân doar vise şi cele care se transpun în realitate concretă.
Coachingul NLP foloseşte un cadru foarte eficient de captare a viselor şi activare a resurselor necesare pentru realizarea lor. Dacă vrei să realizezi ceva, sau doar să descoperi cum funcţionează coachingul NLP, ia-ţi 10 minute pentru a folosi acest cadru într-un proces de auto-coaching.

EA şi EL prin prisma inteligenţei emoţionale
EA şi EL prin prisma inteligenţei emoţionale

Nimic nu erodează mai mult calitatea unei relaţii decât neînţelegerile ce-şi au originea în necunoaşterea şi/sau neacceptarea reciprocă. De aceea, este foarte important să ţineţi cont, atât în relaţia de cuplu, cât şi în contactele profesionale, de caracteristicile ce fac diferenţa dintre bărbaţi şi femei. Asupra lor au atras atenţia cărţi precum cele din seria „Marte şi Venus” a dr. Gray, sau cele ale lui Alan Pease.

Există însă foarte puţine date referitoare la specificul românesc, care să permită oferirea de strategii cu adevărat ancorate în realitatea noastră.

Româncele au un nivel de inteligenţă emoţională (EQ) mai ridicat decât al bărbaţilor, diferenţa dintre sexe fiind mică la tineri şi crescând odată cu vârsta la cei de peste 35 de ani, arată studiul „Inteligenţa emoţională la locul de muncă” realizat de Competent Consulting.

Rezultatele studiului demonstrează că româncele sunt mai capabile decât bărbaţii să facă faţă cu succes problemelor sociale cu care se confruntă şi să-i determine pe cei din jur să coopereze cu ele. În schimb, bărbaţii le depăşesc în privinţa proactivităţii şi a încrederii în sine.

Articolul prezintă şase strategii bazate pe această caracteristică, ce pot fi folosite pentru a vă spori şansele de succes şi fericire atât în viaţa profesională, cât şi personală.

Advanced Creability™

Creativitatea este cea mai importantă resursă a unei companii, ea permițând atât diferențierea față de competitori, cât și adaptarea rapidă la cerințele mereu schimbate ale pieței. Iar creabilitatea (în engleză creability) reprezintă capacitatea creatoare a grupurilor de lucru, ce depășește exponențial nivelul de creativitate al fiecărui participant la proiect.

Încă din anul 2009 oferim sprijin antreprenorilor și companiilor servicii de facilitare a Atelierelor și Sprinturilor bazate pe instrumente adaptate din Design Thinking, Success Factors Modeling™, NeuroBoosting™.

 • Activăm creativitatea personală

  Folosind tehnici eficiente de accesare a resurselor interioare de creativitate, facilitez eliminarea convingerilor limitatoare referitoare la această abilitate și sporesc semnificativ nivelul de creativitate al fiecărui participant la proiect.

 • Transferăm competențe creative

  Facilitez transferul strategiilor creative, fie între participanți, fie de la experți în domeniu către angajații companiei-client. În felul acesta, capacitatea creativă personală și de grup se dezvoltă și rafinează semnificativ în cadrul fiecărui proiect bazat pe aceste tehnici.

 • Stimulăm creativitatea de grup

  Chiar dacă bunul-simț spune că eficiența creativă a unui grup ar putea fi egală cu nivelul de creativitate al celui mai puțin creativ participant (veriga slabă), în realitate tehnicile de generare a coerenței și sincronizare pe care le folosesc fac ca rezultatul final să depășească de câteva ori nivelul de creativitate însumat al participanților (emergență).

 • Accesăm informații și soluții emergente

  Ritmul actual al schimbărilor la nivelul tehnologiilor și relațiilor cu clienții este atât de accelerat, încât foarte adesea chiar și grupurile de lucru foarte bine informate operează cu date parțial depășite. De aceea, pe baza observației bine-cunoscute că există idei și soluții care „plutesc în aer”, folosesc tehnici ce permit captarea acestora și valorificarea lor în timp real, cu imens avantaj competitiv.

 • Finalizăm prin testarea de prototipuri

  Indiferent dacă este vorba despre o sesiune de jumătate de zi sau de un Sprint de 5 zile, întotdeauna ideile și soluțiile generate sunt materializate într-o machetă (mock-up), care este apoi prezentată utilizatorilor, astfel încât să se obțină rapid un feedback concret. Iar pe baza acestor observații, fie se rafinează macheta, fie se reia procesul de Design Thinking.

Detalii despre acest tip de procese de facilitare, precum și studii de caz, pot fi găsite pe site-ul dedicat, www.creability.ro.

Creability

Evaluările clienților noștri

Nivel de Satisfacție
Eficiența Procesului
Utilitate Rezultate
Rapiditatea Rezolvării Problemelor
Recomandat Prietenilor

VREȚI SĂ AFLAȚI MAI MULTE DETALII?CONTACTAȚI-NE ȘI VI LE VOM OFERI

  profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
  Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
  suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
  Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
  avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
  Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
  profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
  Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
  suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
  Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

  Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

  Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

  Competent Consulting