Un superb program de coaching gratuit

Un nou calendar marca Competent Consulting

Cuvintele de ordine al acestui început de an par a fi dezorientarea şi neîncrederea.
Într-un context în care toată lumea se gândeşte la supravieţuire şi restrângere, Competent Consulting este din nou alături de cei care sunt şi se comportă ALTFEL.
Respectându-şi tradiţia de a oferi la începutul fiecărui an un calendar gratuit celor interesaţi de dezvoltarea personală, vă punem la dispoziţie programul „Trăieşte la 150%”.
Ilustrat de imaginile superbe ale unor balerini ce se exprimă liber în jungla urbană, programul vă permite să treceţi în revistă 12 modalităţi de optimizare a propriei vieţi, astfel încât să o dezvoltaţi în ciuda tuturor dificultăţilor.
Chinezii, care de mai bine de 3000 de ani se confruntă permanent cu crize, folosesc pentru acest concept o ideogramă ce combină cuvintele „pericol” şi „oportunitate”.
Este decizia fiecăruia de a le interpreta drept „oportunitatea de a ne confrunta cu pericole” sau „pericolul de a rata oportunităţi”.

Şi pentru că citeşti aceste rânduri, înseamnă că eşti ALTFEL decât ceilalţi, atenţia fiindu-ţi atrasă mai ales de oportunităţile aduse de criză.

Eventuale restrângeri pe plan material sau profesional sunt excelente ocazii pentru a-ţi face bilanţul, a arunca peste bord tot ce nu-ţi mai este necesar şi a te pregăti să treci eficient şi cu costuri minime într-o nouă etapă a vieţii.
În spiritul tradiţiei ce a debutat cu Calendarul NLP pe 2007 şi a continuat cu Calendarul de Inteligenţă emoţională pe 2008, Competent Consulting îţi oferă gratuit Calendarul de self-coaching pe 2009 intitulat „Trăieşte la 150%”.
Superb ilustrate cu performanţele uimitoare ale unor balerini ce şi-au ales drept scenă străzile şi cerul New Yorkului, paginile calendarului sunt un instrument de coaching ce-ţi permite să optimizezi, una după alta, diferitele elemente ce compun o viaţă fericită şi plină de împliniri.
Temele de auto-analiză, dezvoltare a resurselor şi acţiuni eficiente sunt:
 • Rezolvă chestiunile stagnante
 • Construieşte o comunitate de sprijin
 • Obţine mai multă putere personală
 • Adu mai multă graţie & dragoste în viaţa ta
 • Extinde-ţi limitele
 • Manifestă mai multă vitalitate & sănătate
 • Exprimă-ţi pasiunile personale
 • Conectează-te la sursele reale de fericire
 • Obţine satisfacţii depline în viaţă
 • Dezvoltă-ţi echilibrul natural
 • Ridică-ţi standardele personale
 • Bucură-te de o viaţă împlinită
Programul propus corespunde conceptului evoluat de coaching pus în slujba dezvoltării personale, nu doar ca mijloc de facilitare şi accelerare a atingerii unor obiective imediate.

Prin parcurgerea sa, te poţi convinge în legătură cu transformările radicale pe care le poate aduce în viaţa ta un proces de coaching structurat şi bine condus.

De-a lungul întregului an 2009, îţi vom pune la dispoziţie articole suplimentare, care să-ţi permită aprofundarea fiecărei teme şi obţinerea efectelor maxime de transformare a vieţii tale.

În felul acesta, vei putea spune despre 2009 că a fost cu adevărat un an de cotitură în evoluţia ta, anul în care ai terminat cu viaţa „aşa şi aşa” şi ai început să guşti din provocarea şi plăcerea de a-ţi exprima pe deplin potenţialul.

Începe chiar acum să-ţi trăieşti viaţa la 70 – 80 – 120 – 150% şi alătură-te miilor de persoane care au descărcat an de an calendarele de dezvoltare personală disponibile gratuit pe situl www.competent.ro.
Beneficiază de această ofertă şi informează-ţi prietenii în legătură cu ea. În felul acesta, începi deja să-ţi atingi cel de-al doilea obiectiv – construirea unei comunităţi de sprijin, ce facilitează semnificativ schimbările comportamentale şi de atitudine.
Lucru oricum mult simplificat de experienţa şi dedicarea colectivului de la Competent Consulting, pentru care „succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting