Cadou pentru un 2010 excelent

Cuvintele de ordine al acestui început de an par a fi economia şi sărăcia.

Într-un context în care toată lumea se gândeşte la supravieţuire şi restrângere, Competent Consulting este din nou alături de cei care sunt şi se comportă ALTFEL.

Respectându-şi tradiţia de a oferi la începutul fiecărui an un calendar gratuit celor interesaţi de dezvoltarea personală şi organizaţională, v-a pus la dispoziţie pe situl www.competent.ro programul „ABC-ul managementului prin coaching”.

Ilustrat de imagini extrem de amuzante din viaţa organizaţională, programul vă permite să treceţi în revistă 81 de modalităţi de tranziţie de la managementul autoritar spre cel consultativ, astfel încât să vă dezvoltaţi performanţele în ciuda tuturor dificultăţilor.

Chinezii, care au acumulat înţelepciune timp de peste 3000 de ani de tranziţii, îşi fac urarea: „îţi doresc să trăieşti în vremuri interesante!”.
Şi pentru că citeşti aceste rânduri, înseamnă că ai perceput faptul că şi acest an va fi unul extrem de interesant, atât în plan personal, cât şi organizaţional şi social.

Vântul schimbării ce s-a pornit poate umfla pânzele tuturor celor dispuşi să exploreze noi ţărmuri şi să descopere noi modalităţi de a-şi trăi relaţia cu organizaţiile din care fac parte.

Competent Consulting îţi oferă gratuit un nou calendar, denumit „ABC-ul managementului prin coaching”, în spiritul tradiţiei ce a debutat cu Calendarul NLP pe 2007, a continuat cu Calendarul de Inteligenţă emoţională pe 2008 şi Calendarul de self-coaching din 2009.
Superb ilustrate cu imagini extrem de amuzante din viaţa organizaţională, paginile noului calendar sunt un instrument de self-coaching ce-ţi permite să optimizezi, una după alta, diferitele elemente ce compun atitudinea şi comportamentul unui manager-coach.
Câteva dintre temele de auto-analiză, dezvoltare a resurselor şi acţiunilor eficiente propuse de calendar sunt:
 • Fii coach, nu şef!
 • Motivează-ţi oamenii!
 • Fii acesibil/ă!
 • Ascultă-i activ!
 • Pune întrebări bune!
 • Recunoaşte-ţi greşelile!
 • Acordă independenţă!
 • Rezolvaţi împreună!
 • Dă-le chiar tu veştile proaste!
 • Nu acţiona la supărare!
 • Dezvoltă-te continuu!
 • Dezvoltă-ţi oamenii!
 • Află ce-i nemulţumeşte!
 • Fii schimbarea!
 • Apără-ţi echipa!
 • Confruntă-i cu realitatea!
Programul propus corespunde conceptului de management prin coaching pus în slujba dezvoltării sustenabile a organizaţiei, nu doar ca mijloc de facilitare şi accelerare a atingerii unor obiective imediate.
Prin parcurgerea sa te poţi convinge în legătură cu transformările radicale pe care le poate aduce în organizaţia ta o abordare bazată pe coaching bine condusă.
Realizarea obiectivelor propuse şi aprofundarea fiecărei teme va susţine obţinerea efectelor maxime de transformare a activităţii tale de manager.

În felul acesta, vei putea spune despre 2010 că a fost cu adevărat un an de cotitură în cariera ta, anul în care ai terminat cu rezultatele „aşa şi aşa” şi ai început să guşti din provocarea şi plăcerea de a valorifica pe deplin potenţialul echipei pe care o conduci.

Începe chiar acum să aplici managementul prin coaching şi alătură-te celor peste 25.000 de persoane care au descărcat an de an calendarele de dezvoltare personală disponibile gratuit pe situl www.competent.ro.
Beneficiază de această ofertă şi informează-ţi prietenii în legătură cu ea. În felul acesta, îţi creezi unul din fundamentele succesului: construirea unei comunităţi de sprijin, ce facilitează semnificativ schimbările comportamentale şi de atitudine.

Lucru oricum mult simplificat de experienţa şi dedicarea colectivului de la Competent Consulting, pentru care „succesul dumneavoastră este profesia noastră”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting