Tripla certificare în NLP

Recunoaşterea valorii absolvenţilor noştri

Competent Consulting – liderul formărilor NLP de clasă business – a înmânat sâmbătă, 19 ianuarie 2008, certificatele de Practitioner şi Master-Practitioner NLP absolvenţilor cursurilor sale de formare desfăşurate în anul 2007.
Certificatele, emise de Society of NLP – SUA, International Association for NeuroLinguistic Programming – Elveţia şi International Association of NLP Institutes – Germania, le conferă deţinătorilor cea mai largă recunoaştere pe plan mondial a competenţelor lor în domeniul programării neurolingvistice.
Într-o atmosferă extrem de relaxată şi plină de căldură, cei aproape 40 de absolvenţi ai cursurilor de formare Business NLP Practitioner®, NLP Practitioner™ şi NLP Master-Practitioner™ organizate în anul 2007 de către Competent Consulting s-au reunit pe 19 ianuarie 2007 la U Business Center, pentru ceremonia decernării certificatelor de absolvire.
Pentru toţi participanţii, acesta a fost un prilej de bilanţ şi de împărtăşire a reealizărilor de până acum şi a obiectivelor viitoare.
Competent Consulting – liderul formărilor NLP de clasă business – este singurul institut român de formare în NLP abilitat să emită triplă certificare, din partea:
 • Society of NLP – SUA, certificatele fiind semnate de Richard Bandler, co-creatorul NLP,
 • International Association for NeuroLinguistic Programming – Elveţia şi
 • International Association of NLP Institutes – Germania. 
În acest fel, se asigură absolvenţilor cea mai largă recunoaştere pe plan european şi internaţional a competenţelor lor în domeniul programării neurolingvistice, datorită asigurării calităţii corespunzătoare a trainingurilor şi aderării la cele mai complete şi complexe norme curriculare.
Acest lucru a fost confirmat de către unii dintre participanţi, cărora menţionarea studiilor în domeniul NLP certificate de SNLP le-a asigurat succesul la angajarea de către companiile multinaţionale sau de asigurări.
De asemenea, toţi absolvenţii au semnalat efectele extrem de pozitive pe care le-a avut formarea NLP asupra activităţii profesionale, indiferent dacă este vorba despre întreprinzători, manageri generali, manageri HR sau de vânzări, psihoterapeuţi, profesori universitari, ingineri, economişti, traineri.
Tuturor le-a fost extrem de uşor să aplice în practică conceptele şi tehnicile învăţate, obţinând rezultate remarcabile:
 • evoluţii spectaculoase ale carierei,
 • creşterea semnificativă a veniturilor,
 • eficienţă sporită, urmată de recunoaşterea corespunzătoare a meritelor,
 • îmbunătăţirea semnificativă a relaţiilor cu cei din jur,
 • scăderea dramatică a nivelului de stres profesional.
Dar încă mai impresionante au fost relatările referitoare la schimbările produse în viaţă datorită dezvoltării personale facilitate de formarea NLP.
„În viaţa mea s-a produs anul trecut un eveniment extrem de tragic, care m-ar fi dărâmat psihic dacă nu aş fi avut la dispoziţie tehnicile învăţate la curs. Iar acum, după ce le-am simţit pe deplin eficienţa, doresc să mă dedic consilierii personale, astfel încât să le fac accesibile celor ce trec prin astfel de situaţii dramatice”, povestea una dintre absolvente.
„Mi-am schimbat complet relaţia cu soţul şi copilul meu”, povestea o altă participantă, „şi aproape nu-mi vine să cred cât de furmoasă şi plăcută îmi este viaţa acum”.
Mai mulţi au folosit aceeaşi exprimare:
Mă conving, zi de zi, cât de bine funcţionează tot ceea ce am învăţat aici. M-am obişnuit deja ca viaţa mea să fie plină de lucruri pe care cei din jur le consideră extraordinare, dar eu ştiu exact când şi cum le-am declanşat.”
Iar când una dintre absolvente a relatat plină de umor călătoria la Viena cu avionul, alături de fiica sa de 3 ani, ce s-a desfăşrat fără niciun fel de incidente, în ciuda fobiei de avion pe care o manifesta anterior, cu toţii şi-au adus aminte de efectele pe care eliberarea de frici şi fobii le-au avut asupra lor.
După ce a ascultat relatările tuturor, Daniel Bichiş, primul român certificat ca trainer NLP în anul 2000 de către Richard Bandler, a comentat:
„În întreaga lume se foloseşte modelul lui Donald Kirkpatrick de evaluare a eficienţei unui training. Acesta identifică patru niveluri de impact, trainingul fiind considerat cu atât mai bun cu cât produce mai multe efecte la nivelurile superioare:
 • reacţia participanţilor, adică nivelul de interes şi implicare în timpul trainingului,
 • învăţarea, reprezentată de capacitatea de a reproduce informaţiile şi abilităţile achiziţionate,
 • modificările comportamentale în sensul urmărit de training, respectiv
 • rezultatele înregistrate în activitatea profesională şi în viaţa personală.
Feedbackul pe care ni l-aţi oferit ne-a confirmat că:
 • organizarea cursurilor a fost adecvată, transformându-le în experienţe profunde de autodescoperire şi dezvoltare personală,
 • prezentarea informaţiilor şi exerciţiilor a fost adecvată, astfel încât v-a facilitat învăţarea şi v-a permis trecerea cu succes a examenului de certificare,
 • s-au produs modificări comportamentale durabile, ce v-au sporit flexibilitatea şi adaptabilitatea, astfel încât
 • în viaţa tuturor au apărut cel puţin rezultatele pe care vi le-aţi propus, dar de fapt cu mult mai mult decât v-aţi dat voie să speraţi iniţial.
În plus, la mulţi dintre voi s-a manifestat şi al cincilea nivel:
 • generarea de noi informaţii şi tehnici, ce pot fi utilizate pentru dezvoltarea procesului de învăţare.
În acest fel, s-a manifestat caracterul generativ al cursurilor NLP, iar dvs. aţi dovedit că v-aţi însuşit nu doar litera, ci şi spiritul NLP”.
Mariana Bichiş, managerul Competent Consulting, a prezentat obiectivele viitoare ale companiei: „De-a lungul anului 2008, nu doar că vom continua să furnizăm cursurile deja tradiţionale de Business NLP Practitioner, Practitioner şi Master-Practitioner NLP, ci ne extindem oferta cu două noi cursuri oferite în premieră şi în exclusivitate pentru România:
 • Business NLP Master-Practitioner®, centrat pe dezvoltarea abilităţilor de leadership şi învăţarea tehnicilor de dezvoltare organizaţională şi de management al schimbării, certificat de SNLP-SUA şi IANLP-Elveţia,
 • NLP-Coach certificat de SNLP-SUA şi IN-Germania, vizând formarea de coachi capabili să faciliteze depăşirea problemelor din viaţa personală şi profesională.
În felul acesta, ne continuăm misiunea de a oferi celor interesaţi cele mai avansate instrumente şi tehnici de dezvoltare personală şi ne adeverim deviza: Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting