Susţine performanţele sportive prin Coaching NLP

Devino Sport Coach NLP învăţând de cei mai buni

Odată cu transformarea sa în simbol al puterii şi măreţiei unor naţiuni, oraşe sau grupuri de finanţatori, sportul a devenit un domeniu în care performanţele cresc liniar, iar veniturile exponenţial.

De aceea, este firesc interesul deosebit acestă extrem de lucrativă nişă de piaţă: coachingul sportiv. Dar, asemeni celui executiv, el implică:

 • o abordare specială a relaţiei cu clientul,
 • cunoaşterea specificităţii fiziologice, psihologice şi sociale a activităţii sportive,
 • utilizarea de tehnici bazate pe vizualizare şi transă pentru accesarea de resurse suplimentare, necesare pentru susţinerea performanţelor.

Toate acestea sunt cuprinse în programul complex de formare propus de Anders Piper, Master-Trainer SNLP şi ucenic (apprentice) al lui Richard Bandler, ce se va desfăşura la Londra între 21 şi 29 septembrie 2013.

Datorită relaţiei speciale pe care o avem cu Anders, vă putem oferi un discount semnificativ.

Antrenamentul sportiv a fost una dintre sursele principale de inspiraţie pentru diferenţierea coachingului de consilierea psihologică, începând cu „jocul interior” al lui Tim Gallway.

Iar NLP deţine instrumentele care permit depăşirea limitelor abordărilor clasice din aşa-numitul antrenament mental al sportivilor.

Conceput în trei etape, programul vă permite să:

 • creaţi atitudinea de învingător,
 • facilitaţi accesarea stării de flux (flow) care susţine performanţa,
 • gestionaţi obiectivele pe termen scurt, mediu şi lung ale sportivului,
 • maximizaţi motivaţia,
 • construiţi ritualuri de intrare în starea de flux, la nivel individual şi de echipă,
 • susţineţi performanţele în condiţii de maximă presiune competiţională,
 • folosiţi vizualizarea şi transa pentru a vă spori impactul şi a aprofunda relaxarea,

şi  multe altele.

În plus, formarea include şi certificări în trei instrumente de evaluare:

 • LAB Profile, ce foloseşte metaprogramele de bază din NLP pentru a descrie personalitatea sportivului, inclusiv reacţiile sale la stress,
 • Identity Compass, bazat pe un set extins de metaprograme NLP şi pe elemente de evaluare a strateiei de motivare, ce poate fi folosit şi la nivel de echipă, iar Anders l-a adaptat pentru diferite ramuri sportive,
 • Reiss Motivational Profile, ce evaluează cele 16 trăsături de bază ale sistemului motivaţional, ce oferă acces la „butoanele fierbinţi” ale persoanei şi permite prezicerea cu mare acurateţe a reacţiilor sale comportamentale.

Puteţi consulta broşura de prezentare a programului făcând click aici.

Cine îl susţine?

La începutul acestui an, Anders Pieper a fost numit Director responsabil cu Coachingul Performanţelor Sportive al Society of NLP, ca recunoaştere a contribuţiilor sale la dezvoltarea acestei aplicaţii a NLP.

Deţine trei titlurei naţionale şi a participat la campionate europene, având astfel o experienţă directă a presiunilor şi porovocărilor legate de viaţa sportivilor de performanţă.

El este Master-Trainer certificat de SNLP şi are un masterat în psihologie, obţinut pe baza unei dizetaţii referitoare la aplicarea tehnicilor NLP în sport.

A fost antrenor fizic în cadrul armatei daneze şi este instructor de ski fond.

Anders este autorul cărţii Shortcut to Flow şi co-autor al cărţii Coach John – Building Powerful Teams.

Testimoniale

Iată evaluarea unei românce (ce trăieşte în Italia) care a participat la prima ediţia a acestui program:

Programul LSPC de la Malaga a fost unul dintre cele mai bune traininguri la care am participat vreodată. M-am bucurat de fiecare clipă a programului cu Anders şi grupul internaţional de participanţi, de mulţimea de exerciţii practice şi de clienţii reali. Complexul “Solandalusi” este perfect pentru a te concentra şi relaxa în acelaşi timp, cu multe oportunităţi de practicare a sporturilor între orele de seminar. Mesele comune au fost o ocazie distractivă de a ne cunoaşte mai bine. Anders este un trainer fantastic, provocându-ne permanent să ne îmbunătăţim tot mai mult abilităţile de coaching. Simt că am câştigat ceva unic şi special din acest seminar şi pot spune cu sinceritate că şi-a meritat pe deplin investiţia de timp şi bani.

Monica Popescu, Italia

Îl cunosc de ani bun pe Anders şi întotdeauna am admirat la el seriozitatea şi profunzimea abordărilor, precum şi determinarea cu care îşi urmăreşte şi atinge toate obiectivele.
Îl recomand cu căldură drept formatorul ideal pentru cei care vor să facă o carieră de Sport Coach NLP”,

adaugă Daniel Bichiş, Master-Trainer NLP ce colaborează cu Anders Piper ca asistenţi ai seminariilor şi cursurilor ţinute de Richard Bandler în Europa şi SUA.

Ofertă specială

Pentru ediţia din această toamnă, vă putem sprijini în dorinţa de a deveni Coach Sportiv NLP licenţiat de SNLP.

Contactaţi-ne pentru a putea beneficia de discountul de 995 £ oferit exclusiv românilor, datorită relaţiei speciale pe care o avem cu Anders!

Puteţi afla mai multe vizitând situl International NLP Sports Academy™.

 

profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting