Toată lumea vorbeşte despre eveniment

Vreme de mai bine de o lună, secretul care învăluie evenimentul de pe 17 octombrie 2007, EQ Day for Life – ziua în care dai viaţă inteligenţei emoţionale, a putut fi păstrat cu mari eforturi.
Dar acum, el a fost dezvăluit şi toată lumea se înghesuie să-şi măsoare nivelul EQ şi să-şi crească şansele de succes şi împlinire în viaţa personală şi profesională.
Ca în atâtea alte domenii, şi în privinţa evenimentelor vizând dezvoltarea personală şi profesională funcţionează o piaţă a zvonurilor. Şi cel mai adesea, cu cât „gura târgului” rosteşte mai des un anumit nume, cu atât cota sa este mai ridicată.
Dar mai există un parametru care face diferenţa: intensitatea şi tonul vocilor care vorbesc despre evenimente. Cele mai bine cotate sunt cele despre care se vorbeşte în şoaptă, pe un ton extrem de pasionat, ca atunci când îţi anunţi grupul de prieteni că ai dat peste persoana cea mai potrivită pentru tine, care îţi face inima să-ţi bată mai rapid şi răsuflarea să se precipite doar când îţi aminteşti de ea sau el.
Exact acest efect „hush-hush” a apărut de când Competent Consulting, compania ce promovează utilizarea inteligenţei emoţionale pentru accelerarea dezvoltării personale şi profesionale, a anunţat că pe 17 octombrie 2007, la sala Top of Bucharest de la U Business Center, se va desfăşura prima ediţie a EQ Day for Life – ziua în care dai viaţă inteligenţei emoţionale.
De ce? Pentru că participanţii vor fi primii români care:
  • îşi măsoară nivelul de inteligenţă emoţională (EQ) cu ajutorul testului BarOn EQi, cel folosit de marile corporaţii multinaţionale pentru selectarea şi promovarea talentelor,
  • află impactul real pe care îl are EQ asupra societăţii româneşti, pe baza studiului „Inteligenţa emoţională la locul de muncă – 2007”, realizat de Competent Consulting,
  • învaţă să-şi cunoască şi să-şi controleze emoţiile, pentru a putea lua cele mai bune decizii şi a le pune în practică,
  • învaţă cum să-şi gestioneze stresul profesional, astfel încât să le susţină performanţele, fără a le afecta sănătatea,
  • învaţă cele mai eficiente strategii de păstrare a echilibrului dintre viaţa profesională şi cea personală, pentru a avea o viaţă pe deplin împlinită.
Atât de multe avantaje concentrate într-un timp atât de scurt, ce sunt oferite de o companie care şi-a creat renumele că într-adevăr livrează tot ce se angajează, au făcut ca persoanele favorizate, care au aflat din august de eveniment, să le vorbească doar prietenilor despre el.
Şi este extrem de relevant că înscrierile s-au făcut în grup – dovada faptului că sunt mulţi cei ale căror gânduri se înflăcărează, inimile se accelerează şi a căror respiraţie se precipită doar la gândul la ce va fi miercurea viitoare.
Pentru că ştiu deja că nu va fi vorba despre poveşti interminabile, despre teorii încâlcite ori exerciţii jenante, ci despre propriile lor experienţe, propriile lor trăiri, propriile lor descoperiri, pe care vor învăţa cum să le folosească în favoarea obiectivelor lor.
Ce le-a atras atenţia asupra EQ Day şi a declanşat efectul „hush-hush” şi de înscriere în grup?
Punerea în practică a unui îndemn.

Priviţi în propria viaţă: dacă cu trei sau cinci ani în urmă aţi fi ştiut şi simţit ceea ce ştiţi şi simţiţi în prezent, ce decizii vi s-ar fi schimbat?
Şi ce acţiuni aţi fi întreprins altfel decât aţi procedat?
Iar aceste decizii diferite şi acţiuni alternative, ce v-ar fi permis să aveţi, să faceţi sau să fiţi în prezent?
În ce fel v-ar fi schimbat viaţa actuală?

Amintiţi-vă: nu aveţi viaţa pe care v-o doriţi şi o meritaţi pentru că, cu trei sau cinci ani în urmă, nu ştiaţi şi nu simţeaţi la fel ca acum. 

EQ Day vă permite să comprimaţi timpul. La sfârşitul său, participanţii vor ştii şi vor simţi ca şi cum ar avea cu 3-5 ani mai mult, dar păstrând tot potenţialul fizic actual.
Imaginaţi-vă unde vă pot duce deciziile şi acţiunile dvs., bazate pe înţelepciunea pe care v-aţi fi dezvoltat-o în acest timp.
Descoperiţi ce puteţi realiza atunci când limitările interioare, ezitarea, neîncrederea, lipsa de comunicare, neînţelegerile cu ceilalţi sunt diminuate şi chiar înlăturate.
O altă viaţă pe care o duceţi – alte împliniri la care astfel câştigaţi acces.
Nu-i aşa că aţi dat exact peste evenimentul pe care vi l-aţi dorit mereu, dar care nu părea realizabil?
Nu-i aşa că de-abia aşteptaţi să vorbiţi cu un prieten sau o persoană dragă şi să vă consultaţi agendele pentru a nota, pe 17 octombrie 2007, că vreţi să beneficiaţi de efectele inteligenţei emoţionale?
Şi probabil că mai aveţi o singură teamă – aceea că deja toate locurile au fost deja ocupate.

Aşa că vă putem spune, în şoaptă şi cu ochii strălucind, marele secret: da, majoritatea locurilor sunt deja ocupate, iar înscrierile se încheie pe 12 octombrie!

Dar despre asta… hush-hush! Doar prietenii trebuie să afle!
Denumirea EQ Day® este marcă înregistrată a Competent Consulting.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting