Reuşeşte prin obiective neuroprogramate

Ajută-ţi visele să devină realitate în 2007

Indiferent de vârsta sau ocupaţia pe care o avem, un lucru este evident pentru toată lumea: avem prea multe lucruri de făcut şi prea puţin timp pentru a le realiza pe toate.

Majoritatea ne simţim depăşiţi de evenimente, supraaglomeraţi, traşi în toate părţile, astfel că vieţile noastre au o derulare ce produce mai mult oboseală şi decepţie decât plăcere şi satisfacţii. Şi cel mai adesea ni se pare că nu putem face nimic pentru a schimba această situaţie.

Dar există şi persoane care reuşesc să menţină echilibrul dintre viaţa profesională şi cea familială, dintre propriile plăceri şi nevoia de a lucra pentru alţii. Chiar dacă şi pentru ele ziua are tot 24 de ore, reuşesc să le transforme în tot atâtea surse de satisfacţie şi semnificaţie.

Modul în care asemenea persoane îşi formulează şi îndeplinesc obiectivele demonstrează că există o ieşire din cursa nebună în care s-au lăsat antrenaţi majoritatea dintre noi.

Aceste persoane au învăţat cum să-şi gestioneze timpul, banii, energia şi talentul astfel încât să le investească doar în ceea ce consideră a fi important pentru ele.
De aceea, simt mereu că duc o viaţă plină de împliniri şi satisfacţii. Îşi îndreaptă atenţia, eforturile şi resursele spre ceea ce contează cu adevărat pentru ele, spre ce le aduce cele mai multe plăceri şi împliniri.

Programarea neurolingvistică (NLP) este tehnica prin care se studiază şi se transferă excelenţa.

Metodele sale permit descoperirea modului în care gândesc, simt şi acţionează cei care au succes, astfel încât aceste caracteristici să poată fi învăţate şi de către alţii. Este calea cea mai scurtă de la frustrare la împlinire, de la eşecuri repetate la succese răsunătoare.

Obiectivele bine stabilite – secretul succeselor

Studierea persoanelor de succes a arătat că ele:
  • îşi formulează obiective clare, precise, pe care
  • le notează şi le transformă în planuri de acţiune,
  • stabilesc modalităţile de evaluare a progresului,
  • iau în calcul mai multe variante prin care să-şi poată atinge scopul,
  • sunt conştiente de la bun început de efectul pe care atingerea acelui obiectiv îl poate avea asupra propriei vieţi şi a relaţiei cu cei din jurul lor.

Cum îmi pot stabili obiective?

Toate aceste elemente sunt prezentate în seminarul de dezvoltare personală „De la Viziune la Acţiune: Împlineşte-ţi visele în 2007” organizat de Competent Consulting – liderul formărilor NLP de clasă business. Seminarul are loc pe 13 şi 14 ianuarie 2007 la U Business Center – Bucureşti şi va fi susţinut de trainerul NLP şi de inteligenţă emoţională Daniel Bichiş, a cărui misiune este de a ajuta cât mai multe persoane să-şi valorifice potenţialul şi să „îşi ia porţia de succes” ce le-a fost rezervată de către viaţă.
Provocarea lansată este următoarea: alocaţi acest weekend parcurgerii etapelor de autocunoaştere şi dezvoltare propuse de către trainer, pentru a beneficia ulterior de bucuria de a vă atinge obiective pe care poate le consideraţi dificile sau chiar improbabile.

La ce efecte să mă aştept?

Iar efectele vor fi chiar mai mari:
  • înţelegerea mai bună a propriilor opţiuni şi valori,
  • creşterea capacităţii de luare a deciziilor,
  • automotivarea şi menţinerea interesului până la atingerea obiectivelor propuse,
  • echilibrarea diferitelor domenii ale vieţii (de exemplu cel familial şi cel profesional),
  • creşterea numărului de surse de satisfacţie şi plăcere din viaţa dvs.
Am conceput acest seminar din dorinţa de a vă ajuta să vă formulaţi mai bine obiectivele şi să le atingeţi mai rapid şi mai uşor decât aţi crezut vreodată posibil”,
spune Daniel Bichiş, Success Coach,

Dar oare chiar funcţionează?

De tehnica descrisă au beneficiat deja participanţii la numeroasele ediţii anterioare ale seminarului „De la viziune la acţiune”.
Iar schimbările apărute în viaţa lor au fost semnificative:
„Firma mea era pe marginea prăpastiei. Aveam nevoie de un împrumut de 500.000 RON, pe care băncile mi-l refuzau de câteva luni. Reformulând obiectivul în conformitate cu paşii descrişi în seminar, am obţinut imediat împrumutul şi mi-am dezvoltat activitatea într-o nişă de piaţă până atunci neexplorată. La şase luni de la seminar, pot spune că întreaga mea viaţă s-a schimbat!” declara una dintre participante.
Iar alt participant povesteşte:
„Simţeam de mult că pot face şi altceva decât să pendulez între serviciu, prieteni şi casă. Formularea de obiective precise, urmate de planuri de acţiune concretă, mi-a permis în primul rând să obţin o slujbă nouă, mult mai bine plătită şi cu un program flexibil. În felul acesta, m-am putut înscrie la un curs de perfecţionare, unde am cunoscut-o şi pe cea care în curând va deveni soţia mea. Acum simt că, pentru mine, totul este posibil!”
Seminarul vă ajută să treceţi de la simpla enunţare a unor dorinţe vagi la formularea corectă a obiectivelor, astfel încât ele să vă fie clare în minte, atractive în inimă şi posibile în acţiunile concrete.
Pacurgerea etapelor sale poate fi cea mai bună investiţie pe care o faceţi în acest început de an. Este o investiţie în crearea propriului dvs. viitor, în netezirea drumului spre împlinirea viselor dvs., în aducerea echilibrului şi satisfacţiei în viaţa dvs.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting