Primul Congres Mondial de NLP – Potsdam, Germania

România este reprezentată de Daniel Bichiş

În perioada 26-28 mai 2006, la Hotelul Dorint Sanssouci din Potsdam – Germania, are loc Primul Congres Mondial de Programare Neuro-Lingvistică (NLP).
Congresul va pune accent pe abordarea holistică a fiinţei umane, pe baza ideilor lui Ken Wilber şi Clare Graves, contribuind la trecerea dezvoltării NLP într-o nouă etapă, în care etica şi reconectarea la celelalte neuroştiinţe reprezintă o prioritate.
România este reprezentată de Daniel Bichiş, training partner în cadrul companiei Competent Consulting – liderul trainingurilor NLP de clasă business.
NLP este o metodă de comunicare eficientă şi de dezvoltare personală, foarte apreciată în pentru eficienţa sa în dezvoltarea abilităţilor. Este folosită în cadrul trainingurilor de nivel înalt din domeniul afacerilor, team building, vânzări, management, negocieri, precum şi în pregătirea avansată a profesorilor, medicilor, antrenorilor sportivi.
Este extraordinar faptul că după 35 de ani în care mişcarea NLP a fost sfâşiată de lupte intestine şi încercări de impunere a unui control nejustificat, în sfârşit comunitatea profesioniştilor NLP se reuneşte într-un congres mondial pentru a-şi defini funcţia socială şi linile de dezvoltare pe viitor”,
declară Daniel Bichiş.
Organizat de International Association of NLP-Institutes (IN), în colaborare cu International Association for Neurolinguistic Programming (IANLP), acest congres va reuni delegaţi din peste 40 de ţări de pe toate continentele.
Workshopurile şi dezbaterile moderate de personalităţi din lumea NLP precum
  • Shelle Rose Charvet (SUA),
  • Megha Baumeler şi Ueli Frischknecht (Elveţia),
  • Gundl Kutschera (Austria),
  • Richard Bolstadt (Noua Zeelandă),
  • Brian van der Horst (Franţa),
  • Thies Stahl (Germania),
  • Leo Angart (Hong Kong),
  • Mohammad Ashour (Arabia Saudită) sau
  • Steve Saunders (Marea Britanie)
vor permite participanţilor racordarea la spiritul actual al NLP şi aprofundarea de noi tehnici şi abordări. Toţi prezentatorii fac parte din cea de-a patra generaţie de traineri NLP şi sunt specializaţi pe dezvoltarea personalităţii umane la toate nivelurile.
În ultimii ani, NLP a făcut progrese uriaşe şi se află la răscrucea spre trecerea la un nou nivel de calitate. Dorinţa noastră este să comunicăm acest lucru participanţilor la congres şi să ne implicăm activ în dezvoltarea ulterioară a NLP”
declara Karl Nielsen, preşedintele IN şi al comitetului de organizare.
Unul dintre subiectele principale este alterarea percepţiei publice asupra NLP produsă de scăderea excesivă de către unele institute a numărului de ore de formare.
Din acest punct de vedere, Competent Consulting se aliniază pe deplin cerinţelor forurilor internaţionale privind calitatea formărilor NLP”
precizează Daniel Bichiş. „Cursul nostru de Business NLP cuprinde 144 de ore de formare, adică 18 zile, în timp ce cursul standard de Practitioner NLP durează 21 de zile, adică 168 de ore – mult peste cele 130 de ore ce reprezintă minimul admis pe plan internaţional”.
De aceea, Competent Consulting este singura organizaţie de training din România care poate asigura dubla certificare a trainingurilor sale, atât de către IANLP, cât şi de Society of NLP.
„Am ajuns la structura cu 21 de zile de formare pentru a putea acoperi şi noile subiecte ce s-au impus pe plan mondial în formarea unui Practitioner NLP, cum ar fi elemente de teorie a sistemelor, coaching, limbajul curat etc.” precizează Daniel Bichiş.
Suntem extrem de preocupaţi de calitatea trainingurilor noastre şi ţinem mereu pasul cu ultimele progrese din domeniul NLP”.
Congresul va reprezenta pentru participanţi şi ocazia stabilirii de contacte şi noi cooperări internaţionale. Doi dintre principalii animatori ai congresului, Ueli Frischknecht (secretar general al IANLP) şi Megha Baumeler din Elveţia, sunt deja invitaţi să prezinte în cursul lunii noiembrie 2006 o serie de seminarii la Bucureşti, organizate de Competent Consulting.
„Ne propunem să facilităm contactul publicului românesc cu cât mai mulţi dintre aceşti deschizători de drumuri, pentru a accelera producerea efectelor benefice ale NLP în România” preciza Daniel Bichiş înainte de plecare. „Este misiunea pe care ne-am asumat-o de mai bine de 6 ani şi pe care ne-o urmărim consecvent.”
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting