Prima promoţie de Practitioner NLP români cu dublă certificare

Prezenţa la Bucureşti a lui Ronald Amsler, Master Trainer SNLP, a adus pentru prima promoţie de absolvenţi ai cursurilor organizate de Competent Consulting bucuria înmânării certificatelor eliberate de Society of NLP, San Francisco, S.U.A.

Purtând semnătura lui Richard Bandler, co-creatorul NLP, şi a lui Daniel Bichiş, trainer certificat de SNLP din anul 2000, ele le recunosc valoarea şi competenţa în calitate de Practitioner NLP şi sunt recunoscute în întreaga lume.

A fost un moment de bucurie şi împlinire, care se citea uşor pe chipurile şi glasurile celor „şapte magnifici”, proaspăt intraţi în marea comunitate a Society of Neuro-Linguistic Programming – cea mai mare şi mai veche asociaţie NLP la nivel mondial.

Provenind din domenii de activitate foarte diferite (asigurări, consultanţă, contabilitate, design, învăţământ superior, management, sport) şi având formări de bază diverse (de economişti, psihologi, ingineri sau designeri), proaspeţii Practitioner NLP demonstrează cât se poate de elocvent importanţa şi utilitatea formărilor NLP pentru a aduce o nouă dimensiune şi calitate în activitatea profesională, precum şi pentru a depăşi bariere şi provocări din viaţa personală.

Certificatele primite vin să le suplimenteze pe cele eliberate sub sigla International Association for Neuro-Linguistic Programming (IANLP), această dublă certificare asigurând cea mai deplină recunoaştere atât pe plan european, cât şi mondial.

Competent Consulting s-a afirmat pe piaţa formărilor NLP din România în primul rând prin calitatea excepţională a trainingurilor sale, dar şi prin faptul că este singura companie de training ce poate oferi această dublă certificare.

Atunci când practici NLP, îţi doreşti să poţi aplica cele mai avansate tehnici şi să ai dezvoltate cele mai eficiente abilităţi, pentru a oferi clienţilor cele mai puternice instrumente ale schimbării,

spune Daniel Bichiş, Trainer certificat de SNLP şi Fellow Trainer IANLP. „Iar atunci când îi ajuţi şi pe alţii să descopere fantastica lume a NLP, îţi doreşti ca trainingurile tale să le asigure participanţilor nu doar o învăţare rapidă, o dezvoltare explozivă a abilităţilor, ci şi o recunoaştere pe măsură a competenţelor dobândite”.

Cursul s-a încheiat cu un examen, care a verificat atât teoretic, cât şi practic, gradul în care fiecare participant şi-a însuşit fundamentele NLP. Filmările video realizate cu acest prilej, alături de lucrările scrise, sunt dovada palpabilă a faptului că de-a lungul celor 21 zile de curs învăţarea a fost rapidă şi eficientă, sporid mult atât acuitatea senzorială, cât şi flexibilitatea comportamentală a fiecăruia.

În plus, baza teoretică de interpretare a propriilor trăiri, precum şi a interacţiei cu ceilalţi, le permite noilor intraţi în lumea NLP să se orienteze mult mai rapid şi să aleagă metode de intervenţie mult mai eficiente.

Acest lucru se traduce în:

  • o mai bună interacţiune cu ceilalţi şi o sporire dramatică a capacităţii de comunicare,
  • o creativitate crescută şi capacitatea de a identifica soluţii inovatoare,
  • o eliberare de prejudecăţi şi de barierele autoimpuse, care le permite să abordeze cu totul altfel viaţa.

De exemplu, doi dintre participanţi s-au înscris la o nouă facultate, alţi doi la masterat, iar alţii cooperează pentru a scrie o carte vizând relaţia dintre conceptele NLP şi psihosomatică – lucruri care în urmă cu trei luni li s-ar fi părut imposibile!

Comparând obiectivele pe care şi le-au propus la începutul cursului cu ceea ce au obţinut în finalul acestuia, cei şapte au fost unanimi în a spune că rezultatele actuale depăşesc mult aşteptările, atât prin amploarea schimbărilor, cât şi prin iradierea efectelor benefice în toate domeniile vieţii lor.

Şi pentru a o cita pe una dintre participante:

Dezamăgirea s-a dovedit a fi o dez-amăgire, adică o eliberare de iluzii şi amăgiri în privinţa mea şi a celor din jur. Aşa că acum, mă simt cu adevărat bine în pielea mea şi de-abia aştept să descopăr ce îmi mai rezervă viitorul.

Echipa Competent Consulting, de-acum lărgită şi prin includerea ca invitat special a lui Ronald Amsler, directorul NLP Institut Zürich, şi-a făcut o datorie de onoare din a face ca pentru toţi cei care participă la cursurile şi seminariile noastre viitorul să arate bine, să sune bine şi, mai ales, să se simtă bine!

Aşa că urarea sa pentru cei 7 magnifici este ca prin toată viaţa şi activitatea lor să demonstreze faptul că NLP este cel mai puternic instrument de dezvoltare şi afirmare personală.

profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting