Premiul de Excelenţă pentru conferinţa EQ Day for Life

Înaltă apreciere pentru contribuţia Competent Consulting

Sâmbătă, 21 iunie 2008, în cadrul Salonului Internaţional de Psihologie 2008, a avut loc decernarea Premiilor de excelenţă pentru promovarea psihologiei.
La secţiunea Training şi evenimente pentru publicul larg, exigentul juriu a decis acordarea acestui premiu companiei Competent Consulting, pentru Conferinţa EQ Day for Life, desfăşurată în noiembrie 2007.
Este o recunoaştere a eforturilor depuse de compania noastră pentru studierea şi promovarea inteligenţei emoţionale în România.
Salonul Internaţional de Psihologie a devenit punctul central de atracţie atât pentru specialişti, cât şi pentru toţi cei interesaţi de autocunoaştere şi dezvoltare personală. Este spaţiul în care breasla psihologilor îşi prezintă cele mai consistente şi valide oferte, iar publicul îi oferă un feedback atât de necesar dezvoltării continue.
În acest context, decernarea premiilor de excelenţă a devenit o tradiţie, ce tinde să semene tot mai mult cu ceremonia premiilor Oscar, consfinţind prestigiul şi recunoaşterea atât din partea breslei, cât şi a publicului.
La diferenţă de un punct faţă de Universitatea de Vest din Timişoara, organizatoarea excelentei Conferinţe Naţionale de Psihologie din acest an, juriul a decis decernarea prestigiosului premiu companiei Competent Consulting, pentru prima Conferinţă de Inteligenţă Emoţională din România, EQ Day® for Life.
„Pentru noi este simultan o mare onoare şi un îndemn să ne continuăm misiunea pe care ne-am asumat-o” a declarat Daniel Bichiş atunci când a primit premiul.
Ne dorim ca inteligenţa emoţională a românilor să se reflecte nu doar în scoruri EQ mai mari, ci să producă acele schimbări sociale pe care le aşteptăm cu toţii”.
În anul 2005, Competent Consulting şi-a asumat misiunea de a aduce şi în România interesul faţă de inteligenţa emoţională (IE) de la simplul import de informaţii şi concepte, la nivelul de adaptare la specificul local şi generare de abordări şi interpretări originale. Această misiune este în curs de realizate, prin mai multe etape:
  1. formarea de specialişti în măsurarea, interpretarea şi dezvoltarea abilităţilor de IE,
  2. susţinerea traducerii şi validării de instrumente psihometrice puternice, capabile să permită cercetări ştiinţifice şi organizaţionale asupra IE,
  3. colectarea şi interpretarea unui complex de informaţii referitoare la modul în care emoţiile influenţează viaţa românilor,
  4. construirea pe baza acestor informaţii a unor tehnici de diagnostic şi de intervenţie la nivel individual, de echipă, organizaţional şi/sau social, bazate pe dezvoltarea IE şi bine adaptate realităţii româneşti,
  5. introducerea în circuitul informaţional internaţional a rezultatelor obţinute şi colaborarea în cadrul reţelelor de cercetare şi aplicare a IE.
Începând cu anul 2006, Competent Consulting a investit în vederea realizării obiectivelor primelor etape ale acestui plan strategic. Ca urmare a acestor investiţii, în prezent Competent Consulting:
  • este singura companie românească ce dispune de specialişti certificaţi internaţional în măsurarea şi dezvoltarea IE,
  • este autoarea studiului „Inteligenţa emoţională la locul de muncă – 2007”, primul studiu ştiinţific la nivel naţional ce a evaluat impactul pe care îl are IE asupra activităţii angajaţior şi managerilor din organizaţiile româneşti,
  • oferă soluţii complexe de dezvoltare personală bazate pe IE, reprezentate de programele SmartEmotions® şi EQ-Leader®,
  • oferă accesul la grupul de teste BarOn EQi, EQ360 şi BOEI, împreună cu consilierea necesară utilizării acestora pentru dezvoltarea abilităţilor de IE, la nivel individual, de echipă managerială sau organizaţional,
  • este singura companie din Europa de Est inclusă în reţeaua internaţională NexusEQ de institute implicate în utilizarea IE pentru accelerarea progresului organizaţional şi social.
„Nu ne vom opri aici – acesta este doar începutul!” declară ferm Mariana Bichiş, managerul Competent Consulting. „La sfârşitul lunii iulie, datorită solicitărilor primite, vor relua la Constanţa programul conferinţei din 2007, pentru a oferi cât mai multor persoane ocazia să-şi evalueze nivelul EQ şi să-şi stabilească planul de dezvoltare personală”.
Aşa cum sublinia Dragoş Iliescu, partener la D&D Research – Test Central, în momentul decernării premiului,
Competent Consulting a demonstrat că se poate avea succes şi printr-o abordare serioasă, validată ştiinţific, chiar şi într-un domeniu dominat de best-seller-uri.”
Aceasta este o trăsătură fundamentală a ofertei companiei noastre, menită să asigure traducerea în realitate a devizei „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting