Primul program de dezvoltare personală bazat pe inteligenţa emoţională

Inteligenţa emoţională (IE) s-a dovedit a fi atât un criteriu de succes profesional, cât şi un factor determinant al vieţii personale împlinite şi fericite.
De aceea, Competent Consulting lansează pe 1-2 martie 2008 la U Business Center Bucureşti primul program de dezvoltare personală bazat pe tehnici IE şi validat de testul BarOn EQi: Smart Emotions®.
Cele cinci module ale programului permit dezvoltarea plenară şi armonizarea tuturor abilităţilor de IE, pentru a vă asigura o viaţă mai uşoară, mai plăcută şi mai plină de satisfacţii.

Cui se adresează programul?

Dacă în prezent:
 • te stresezi, depui eforturi şi suferi în mod inutil,
 • trăieşti la un nivel de realizare profesională şi împlinire personală ce nu-ţi exprimă pe deplin potenţialul nativ şi
 • ratezi o mulţime de şanse, unele unice în viaţă,
este pentru că nici în familie, nici la diferitele şcoli pe care le-ai frecventat nu ţi-au fost dezvoltate abilităţile de inteligenţă emoţională! În schimb, printre nenumăratele informaţii absolut inutile, ţi s-au inoculat o mulţime de prejudecăţi care te limitează şi care te împiedică să te simţi bine în propria piele.

Consideri că meriţi mai mult?
Crezi că viaţa ta poate fi altfel – dar nu ştii cum să ţi-o schimbi?
Te-ai săturat să tot înghiţi pilula amară a neputinţei de a obţine ceea ce îţi doreşti la serviciu, în familie, în cuplu?
Simţi că nu-ţi mai poţi ascunde dezamăgirea, teama, furia, deruta ori supărarea, fără a face ca stresul şi frustrarea să-ţi sporească încă mai mult?
Eşti gata să faci cu totul altceva decât ai făcut până acum?

Atunci rezervă-ţi imediat locul la primul modul al programului de dezvoltare personală „Smart Emotions™ – 5 paşi spre inteligenţa emoţională”, ce se va desfăşura pe 1 şi 2 martie 2008 la U Business Center, Bucureşti .

Ce beneficii pot fi obţinute de participanţi?

Primul modul este centrat pe dezvoltarea autocunoaşterii emoţionale:
 • contactul cu propriile emoţii,
 • exprimarea adecvată a lor,
 • încrederea în propriile forţe,
 • asertivitatea (capacitatea de a-ţi impune neviolent punctele de vedere),
 • independenţa emoţională şi eliberarea de convingerile limitatoare.
Pe baza autoevaluării prin testul BarOn EQi şi a exerciţiilor extrem de eficiente, vei obţine:
 • mult mai multă capacitate de autoînţelegere şi acceptare de sine,
 • mai multă relaxare şi eficienţă în relaţiile cu ceilalţi,
 • capacitatea de a lua decizii corecte şi a le pune în aplicare,
 • o mai bună abilitate de a face faţă situaţiilor şi persoanelor dificile,
 • creşterea semnificativă a satisfacţiei legate de propria viaţă.

În ce fel este unic acest program?

În primul rând datorită faptului că accentul este pus pe ACŢIUNE, nu pe INFORMAŢIE. Explicaţiile sunt simple, fără jargon psihologic, limitate la ceea ce este absolut necesar să fie ştiut pentru a pune în aplicare eficient tehnicile predate.
Majoritatea timpului este alocat exerciţiilor, pentru a asigura dezvoltarea celor 5 abilităţi ce susţin autocunoaşterea emoţională.
În al doilea rând pentru că nu trebuie să vorbeşti cu alţii despre tine şi problemele tale decât dacă aceasta te ajută să ţi le clarifici mai bine. Tehnicile sunt astfel construite încât să respecte pe deplin intimitatea participanţilor, fără a sacrifica în vreun fel eficienţa lor.
În al treilea rând, pentru că programul este conceput şi prezentat de Daniel Bichiş, singurul trainer român certificat internaţional în evaluarea şi dezvoltarea inteligenţei emoţionale.
Daniel are peste 15 ani de experienţă de coaching la nivel individual, de cuplu şi organizaţional şi este de asemenea primul român certificat ca trainer NLP de către Rihard Bandler şi Society of NLP, SUA.
În al patrulea rând pentru că seminarul se bazează pe testul BarOn EQi, cel mai des utilizat test de inteligenţă emoţională la nivel mondial. Acest test este folosit de corporaţiile multinaţionale pentru selecţia personalului din funcţiile de middle- şi top-management, precum şi de foarte multe companii pentru angajarea personalului din vânzări şi relaţia cu clienţii.
Nu în ultimul rând pentru că programul este organizat de Competent Consulting, compania de training ce şi-a câştigat un excelent renume datorită calităţii deosebite a evenimentelor sale, atenţiei acordate fiecărui participant şi grijii faţă de toate detaliile organizatorice.

Cum se fac înscrierile?

Pentru a se asigura calitatea lucrului cu fiecare persoană, numărul de locuri este limitat. La modulele următoare au prioritate participanţii de la acest prim modul. Înscrierile se fac pe siturile www.competent.ro şi www.inteligenţa-emoţională.ro.
Persoanele care participă la toate cele cinci module vor primi un certificat care atestă efectuarea a 80 de ore de dezvoltare personală.
Începe primăvara oferindu-ţi drept cadou acest program, pentru ca să:
 • identifici şi elimini cercurile vicioase ce leagă convingerile limitatoare de emoţiile negative,
 • te eliberezi de bagajul emoţional pe care îl porţi cu tine din trecut, îţi depăşeşti fricile şi dezamăgirile,
 • îţi dezvolţi armonia interioară, succesul şi fericirea.

Astfel, treci într-o nouă fază a vieţii, intri în tabăra câştigătorilor şi începi să te bucuri cu adevărat de viaţa ta!

Denumirea Smart Emotions® este marcă înregistrată a Competent Consulting.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting