O noua promoţie de Business NLP Practitioner

Management profesionist cu instrumente NLP

Duminică, 17 iunie 2007, absolvenţii cursului de Business NLP Practitioner organizat de Competent Consulting au prezentat lucrările de certificare.
În felul acesta şi-au demonstrat capacitatea de a valorifica în mediul organizaţional abilităţile dezvoltate de-a lungul celor 9 module de training.
Atât rezultatele studiilor de modelare ale excelenţei pe care le-au efectuat, cât şi evoluţiile înregistrate în ultimele luni în planul dezvoltării personale şi a organizaţiilor din care provin, au confirmat utilitatea şi calitatea deosebită a cursului.
Un amestec de şampanie, mândrie, hotărâre de a valorifica la maxim rezultatele şi a continua procesele de dezvoltare începute a caracterizat atmosfera din sala Jad a Business Center – gazda generoasă a atâtor traininguri open organizate de Competent Consulting.
Iar simultaneitatea înmânării certificatelor emise de Society of NLP – SUA absolvenţilor primei serii de cursanţi, cu cea a înmânării certificatelor IANLP – Elveţia noilor absolvenţi, a făcut ceremonia încă mai emoţionantă şi plină de semnificaţii.
Şi asta pentru că cele două grupe s-au întâlnit pentru prima oară, iar „veteranii” au putut împărtăşi linia ascendentă pe care continuă să se înscrie evoluţia lor, la mai bine de 6 luni de la absolvire.
„Sunt foarte mândru şi mulţumit să constat că v-am oferit nu doar un training de mare impact, ci mai ales unul cu efecte durabile”,
le declara Daniel Bichiş, trainerul care a susţinut majoritatea modulelor cursului, alături de Ueli Frischknecht şi Megha Baumeler, de la NLP-Akademie din Elveţia.
Este remarcabil faptul că efectele semnalate de absolvenţi pot fi decelate la toate cele cinci niveluri de evaluare a unui training:
 • trezirea interesului faţă de conţinutul cursului şi de oportunităţile pe care le oferă,
 • învăţarea noilor concepte, abilităţi şi atitudini menite să susţină activitatea unui manager eficient,
 • aplicarea acestora în cadrul organizaţiei şi modificarea comportamentelor proprii, a strategiilor de abordare a provocărilor din activitatea managerială,
 • obţinerea de rezultate economice măsurabile, pe baza impactului asupra performanţei proprii şi/sau echipei pe care l-a avut aplicarea cunoştinţelor şi abilităţilor dezvoltate, respectiv
 • returnarea investiţiei, în cele 6 luni de la absolvire.
Absolvenţii primei serii au vorbit despre schimbări majore în viaţa şi cariera lor, despre lansarea propriei afaceri şi schimbarea profundă a eficienţei personale, a încrederii în sine, a mulţumirii de sine.
Potenţialul ce fusese doar intuit înainte de începerea cursului a fost conştientizat, direcţionat şi pus la treabă, producând rezultate ce au fost în mod repetat rezumate astfel: „acum sunt un alt om!”
Iar abilitatea de a lucra nu mai intens (harder), ci mai eficient (smarter) a creat un alt echilibru între viaţa personală şi cea profesională, a redus semnificativ nivelul de stres şi de epuizare emoţională (burn-out).
Noii absolvenţi le-au prezentat studiile efectuate pe persoane excepţionale din punct de vedere al abilităţilor de negociere, de vânzare, de gestionare a conflictelor, de rezolvare a problemelor. Aceste studii au scos în evidenţă pe de o parte strategii extrem de eficiente, ce pot fi rapid învăţate şi aplicate de către ceilalţi, cât şi structuri de convingeri şi atitudini profunde, ce le eficientizează încă mai mult.
Studiile prezentate au scos în evidenţă faptul că şi în mioritica Românie atitudinea pro-activă şi optimismul sănătos, cel care susţine persistenţa în căutarea şi găsirea unor soluţii, reprezintă trăsături care fac diferenţa dintre un bun profesionist şi cei cu adevărat excepţionali.
Iar absolvenţii s-au declarat extrem de mulţumiţi de faptul că au acum instrumente nu doar să detecteze astfel de diferenţe, ci şi să faciliteze celor din jur dezvoltarea, astfel încât să poată adopta asemenea convingeri şi atitudini.
Vorbind despre obiectivele lor viitoare, absolvenţii au creat o punte între prezent şi viitor, pe care au păşit ferm convinşi că de acum au un alt nivel de control asupra propriilor vieţi şi asupra echipelor sau companiilor pe care le conduc.
Pentru noi nu există satisfacţie mai mare decât informaţiile pe care ni le dau absolvenţii cursurilor noastre referitoare la succesele şi împlinirile lor”,
comenta Mariana Bichiş, managerul Competent Consulting. „Pentru că fiecare astfel de informaţie este încă o dovadă a faptului că reuşim constant să adeverim deviza care ne conduce: Succesul dumneavoastră este profesia noastră.”

Cum pot profita şi eu?

Următorul curs de formare profesionistă de Business NLP Practitioner, veriga lipsă a unui MBA, se va desfăşura în perioada octombrie 2007 – iunie 2008. Cursul este conceput astfel încât să recapituleze principalele concepte prezentate în cadrul MBA şi să instaleze aşa-numitele soft skills necesare aplicării acestora.
Sunt vizate în special:
 • viziunea strategică,
 • capacitatea de asumare şi gestionare a riscurilor,
 • capacitatea de rezolvare a problemelor,
 • comunicarea asertivă şi capacitatea de a-i influenţa pe ceilalţi,
 • capacitatea de motivare şi centrare pe rezultate,
 • dezvoltarea abilităţilor manageriale, prin identificarea şi facilitarea exprimării performanţei personale şi organizaţionale.
Cursul se desfăşoară sub forma a nouă module de weekend, lunare, completate de studiu individual şi aplicaţii practice în organizaţiile din care provin participanţii.
Este certificat de Society of NLP – SUA şi de IANLP – Elveţia. Numărul de locuri este de 15 participanţi, pentru a se asigura calitatea interacţiunii şi feedbackului oferit.
Înscrierile au început şi suntem extrem de încântaţi de faptul că avem solicitări chiar înainte de lansarea campaniei de advertising”
precizează Mariana Bichiş. „Faptul că transformările şi progresul pe care le-au înregistrat absolvenţii noştri a atras atenţia colegilor şi chiar şefilor lor, care acum doresc să beneficieze de acelaşi tip de formare, este pentru noi cea mai clară dovadă a calităţii cursului şi a eficienţei sale.”
Denumirea Business NLP Master-Practitioner® este marcă înregistrată a Competent Consulting.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting