NLP vă duce cariera dincolo de MBA

profitaţi din plin de eficienţa sa

Competent Consulting continuă constituirea grupului de elită ce va forma promoţia 2006 a cursului de Business NLP Practitioner.
Grupul va avea acces la cele mai eficiente concepte şi tehnici NLP pentru a-şi dezvolta aşa-numitele soft-skills (abilităţi de lucru cu oamenii).
Participanţii vor putea astfel să-şi transpună în realitate viziunea despre afacere, să-şi motiveze colaboratorii şi să-i determine să acţioneze coordonat şi eficient.
În cadrul a 9 seminarii de weekend, delegaţii vor folosi tehnici experienţiale şi studii de caz pentru a se dezvolta ca lideri în conformitate cu nevoile proprii şi cele ale organizaţiei lor. Vor explora concepte, puncte de vedere, viziuni, valori, cadre de referinţă, tehnici de intervenţie şi scenarii, pentru a genera soluţii practice într-un mediu provocator şi stimulant.
Pentru a obţine certificarea de către Society of NLP, SUA, vor realiza un studiu de modelare şi vor face proba abilităţilor dezvoltate de-a lungul cursului.

Liderii actuali au tot mai mult nevoie de atitudini şi aptitudini care să le permită menţinerea afacerii sub control. Este esenţial să-şi poată controla stările interioare, să gestioneze corect relaţia cu colaboratorii, clienţii şi acţionarii, iar în momente de criză să aibă capacitatea de a controla mediul de afaceri.
Odată cu 2007, tranziţia românească va intra într-o nouă fază, ce va aduce provocări şi oportunităţi încă mai mari decât cele de până acum. Multe dintre ideile şi soluţiile încă valabile în 2006 se vor dovedi total ineficiente începând cu anul viitor.

Menţinerea poziţiei de lider poate depinde în mod crucial de dezvoltarea de noi abilităţi, asimilarea de noi puncte de vedere, utilizarea de noi abordări.

Multe programe MBA şi traininguri includ în prezent elemente preluate din NLP, de exemplu prestigiosul MBA româno-canadian. Aceasta demonstrează valoarea NLP ca metodă de învăţare şi dezvoltare a abilităţilor specifice unui manager, verificată în cei mai bine de 30 de ani de existenţă.
Este extrem de util şi motivant să beneficiezi de un training în care poţi explora viziunea, valorile şi opţiunile, atât cele personale, cât şi ale colaboratorilor şi ale clienţilor”
afirma Alina Costea, Sales Manager la UTI Systems, la sfârşitul unui seminar organizat de Competent Consulting. „Eram sigură că trebuie să existe tehnici mult mai profunde, care să te ajute să treci totul prin filtrul tău şi să foloseşti propriul stil, nu o simplă reţetă. Să te poţi construi, pe baza experienţei acumulate”.
NLP are în comun cu programele MBA studiul excelenţei, pentru a se decela strategiile şi abordările care fac diferenţa dintre performeri şi restul lumii.

În acest curs se va pune accentul pe „veriga lipsă” a unui MBA – mijloacele prin care strategiile identificate sunt cu adevărat puse în aplicare.

Delegaţii vor învăţa tehnicile de armonizare a viziunii liderului cu comportamentul subalternilor, de ajustare a atitudinilor, de optimizare a comunicării. Vor afla cum să-şi creeze şi susţină cea mai potrivită atitudine pentru a se putea confrunta cu succes cu provocările şi a profita la maxim de oportunităţi. Toate aceste elemente sunt extem de utile în cadrul organizaţiilor care sunt sau urmează să fie într-un proces de transformare, ori al celor care se confruntă cu dificultăţi majore: concurenţă excesivă sau neloială, instabilitate a forţei de muncă ori a mediului de afaceri, modificări bruşte ale interesului consumatorilor etc.
Întrebat cum poate şti cineva dacă acest curs i se adresează, Daniel Bichiş propune:
Puneţi-vă mai întâi întrebarea dacă vă aflaţi într-o poziţie care vă cere să îi influenţaţi şi dirijaţi pe ceilalţi. Sunteţi un facilitator al schimbării, ori doar o impuneţi? Doriţi ca cei din jur să vă urmeze, sau preferaţi să-i reţineţi cu forţa? Sunteţi dispus/ă să vă exploraţi propriile valori şi convingeri, pentru a descoperi cum vă influenţează performanţa? Dacă aţi ales mereu prima variantă, atunci cursul pe care îl oferim poate avea un impact puternic asupra poziţiei actuale şi carierei viitoare, fiind o excelentă investiţie a timpului şi banilor dvs.”
Cursul beneficiază de recunoaşterea lui Richard Bandler, co-creatorul NLP. Absolvenţii săi sunt admişi în cadrul Society of NLP – SUA, cea mai mare şi mai veche organizaţie NLP, cu aproape o sută de mii de membrii de pe toate continentele.
Competenţa trainerului, Daniel Bichiş, a fost reconfirmată de Ronald Amsler, Master-Trainer NLP, director al NLP Institut Zürich, cu prilejul recentei sale vizite în România:
E greu să-ţi imaginezi că atâta competenţă, profunzime a cunoaşterii, jovialitate şi atenţie pentru participanţi se pot combina într-o singură persoană. Şi totuşi acest lucru s-a realizat, astfel că recomand în mod deosebit cursurile susţinute de Daniel”.
Iar cuvintele sale au avut ecou, revistele Capital şi Cariere reflectând în mod repetat în ultimele luni impactul deosebit al trainingurilor organizate de Competent Consulting.
În afara aceastui curs special, adresat elitei manageriale, Competent Consulting mai organizează, tot la U Business Center, seminarii de dezvoltare personală vizând sporirea încrederii în sine, îmbunătăţirea prestanţei şi calităţilor de comunicator, instalarea mentalităţii de învingător şi a atitudinii favorabile prosperităţii. Toate acestea ca o materializare a devizei firmei: „Succesul dumneavoastră este profesia noastră!”
Denumirea Business NLP Practitioner® este marcă înregistrată a Competent Consulting.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting