NLP de nivel înalt – acum şi pentru români

Prima Conferinţă Pan-Europeană a SNLP

Mâine debutează la Amsterdam prima ediţie a Conferinţei Pan-Europene a Institutelor Membre ale Society of NLP, având ca principală atracţie trainingul „Use your Brain for a Change” susţinut de Richard Bandler și John LaValle.
Datorită implicării active a Competent Consulting în organizarea și desfășurarea acestui eveniment, el este accesibil și unei delegaţii de români, ce au ocazia să înveţe cele mai noi tehnici NLP direct de la Richard Bandler, co-creatorul NLP.
Vineri, 9 mai 2008, de Ziua Europei, la hotelul Krasnopolski din Amsterdam se vor afla 376 participanţi din 26 de ţări, veniţi să participe la un training excepţional oferit prin eforturile comune ale 17 institute de NLP, printre care și Competent Consulting.
Richard Bandler, co-creatorul NLP, va prezenta în premieră mondială cele mai noi tehnici și concepte ale programării neuro-lingvistice (NLP), puse sub semnul accelerării dezvoltării personale.
De mai bine de 30 de ani, NLP s-a impus drept „cea mai eficientă tehnică de dezvoltare personală”, conform aprecierii lui Daniel Goleman. Tehnicile sale permit:
  • creșterea nivelului de încredere în sine,
  • îmbunătăţirea majoră a calităţilor de comunicator,
  • sporirea capacităţii de influenţare a comportamentului celor din jur,
  • crearea armoniei interioare și
  • atingerea unui nivel de excelenţă în propria activitate.
John LaValle, co-trainerul lui Richard, este președintele Society of NLP, organismul mondial ce reunește peste 50.000 de practicieni NLP din întreaga lume (inclusiv circa 150 români).
Certificatele emise de SNLP și semnate de Richard Bander și John LaValle reprezintă cea mai înaltă formă de atestare a competenţei în practicarea NLP, deoarece sunt emise exclusiv celor ce au avut acces la traninguri experienţiale, menite să dezvolte abilităţi, și au învăţat tehnicile de control lingvistic, comportamental și emoţional de ultimă generaţie, ce nu sunt încă descrise în cărţi.
Delegaţia română este condusă de Daniel Bichiș, primul român certificat ca trainer de SNLP în anul 2000. El prezintă constant participanţilor la cursurile NLP organizate de Competent Consulting atât tehnicile tradiţionale, cât și pe cele de ultimă generaţie, datorită cooperării strânse pe care o menţine cu Society of NLP.
Daniel se află acum la cel de-al doilea training la care este asistent al lui Richard Bandler, fiind singurul român ce are acestă onoare.
Vreme de patru zile, participanţii la evenimentul „Use your Brain for a Change” vor experimenta tehnici și concepte cuprinse în viitoarea carte a lui Richard ce va apare la începutul lui 2009.

Autocunoașterea și facilitarea schimbărilor interioare vor fi susţinute de o atmosferă relaxată și de umorul ce caracterizează orice apariţie publică a lui Richard.

Sâmbătă seară vor fi invitaţi la un bal, având astfel ocazia să interacţioneze direct cu Richard și John.
Iar duminică seară Mariana și Daniel Bichiș, în calitate de conducători ai Competent Consulting, sunt invitaţi la un dineu oferit de SNLP. Cu acestă ocazie vor discuta într-un cerc restrâns direcţiile viitoare de dezvoltare a NLP la nivel mondial și european, făcând astfel auzit și punctul românesc de vedere și apărând interesele practicienilor NLP din România.
În felul acesta, Competent Consulting își respectă încă o dată promisiunea constantă făcută celor interesaţi de oferta sa: „Succesul dumneavoastră este profesia noastră”.
Pentru că alături de Richard Bandler și John LaValle, Daniel se va concentra pe facilitarea schimbării modului în care participanţii români își construiesc viziunea despre lume și ei înșiși, eliberându-i de limitări și ajutându-i să-și realizeze cele mai importante vise și planuri.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting