Tipărire

Inteligenţa de a-ți maturiza emoţiile

dezvoltarea-inteligentei-emotionale

Inteligenţa emoţională s-a dovedit a influenţa în mod semnificativ nivelul de succes şi fericire din viaţa adulţilor, fiind mult mai importantă decât nivelul de educaţie sau inteligenţa raţională. 

De aceea, cea mai raţională investiţie este cea în dezvoltarea personală, prin inteligenţa emoţională.

Iar când acest lucru este realizat în compania lui Daniel Bichiş, primul român certificat internaţional pentru evaluarea şi dezvoltarea inteligenţei emoţionale, investiţa este nu doar profitabilă, ci si sigură!

Cele două module, din perioada 20-22 aprilie şi 11-13 mai 2018, reprezintă oportunitate optimă de redefinire a relaţiei cu propriile emoţii şi de integrare a lor, ca sursă de încredere în sine, succes şi fericire.

 

Programul SmartEmotions® se bazează pe reconectarea la cele 8 emoţii primare şi optimizarea derulării Ciclului Arhetipal al Emoţiilor®.

Tehnici extrem de profunde de accesare, exprimare şi optimizare a emoţiilor permit obţinerea unei schimbări semnificative în relaţia cu ele. În acest fel se optimizează:

 • stabilirea de obiective şi motivarea de a acţiona pentru realizarea lor,
 • ajustarea corectă a previziunilor referitoare la consecinţele acţiunilor, fără frică sau teamă excesivă,
 • luarea şi asumarea deciziilor necesare, 
 • ajustarea corectă a folosirii resurselor interioare (timp, atenţie, eforturi), pentru a evita auto-sabotarea acţiunilor decise anterior,
 • construirea de relaţii stabile cu persoane, situaţii sau obiecte importante pentru viaţa unui adult (relaţii de cuplu, de muncă, ataşament faţă de propriile obiecte etc.),
 • acţionarea cu perseverenţă pentru împlinirea nevoilor şi aspiraţiilor proprii,
 • construirea încrederii în sine şi a stimei de sine,
 • învăţarea permanentă, din fiecare acţiune, a celor mai bune strategii de împlinire a obiectivelor asumate.

Unde? Când? Cât?

Spre deosebire de multele workshopuri de popularizare a informaţiilor despre inteligenţa emoţională, ce durează 1-2 zile şi sunt centrate pe transmiterea de informaţii, programul de dezvoltare personală SmartEmotions creat de Daniel Bichiş vizează lucrul direct cu emoţiile pentru a susţine dezvoltarea reală a inteligenţei emoţionale.
Pentru a înţelege diferenţa, fă din nou proba realităţii: simplul fapt că ştii că există un dans numit salsa nu te transformă într-un dansator excelent. Este nevoie de exersarea paşilor, poziţiilor, prizelor, este nevoie de participare şi implicare. Este nevoie să ai experienţa directă de a te conecta la muzică, la propriul corp, la partener/ă şi la dansul în sine.
În perioada 20-22 aprilie şi 11-13 mai 2018, vreme de 6 zile, Competent Consulting te invită la U Business Center Bucureşti, ca să dansezi cu propriile emoţii, pentru a le cunoaşte potenţialul şi a te conecta la puterea lor. 
Investiţia necesară este de 540 EUR (TVA inclusă).
Ea îţi asigură:
 • participarea la cele 48 de ore de workshop experienţial şi interactiv,
 • suportul de curs şi materialele suplimentare,
 • testul de inteligenţă emoţională de identificare a temelor pe care să-ţi concentrezi atenţia,
 • masa de prânz în regim de catering,
 • cafea, ceai şi produse de patiserie pentru pauzele de cafea din fiecare zi de workshop.
 

Înscrieri şi informaţii

Te poţi înscrie completând formularul accesibil făcând click aici.

Persoana de contact:

Mariana Bichiş
Tel: 0788 294 801
E-mail: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Atenţie! Pentru a asigura calitatea optimă a procesului, numărul de locuri este limitat, iar înscrierile sunt procesate strict în ordinea primirii lor.

De aceea, îţi recomandăm să-ţi rezervi din timp locul la acest workshop ce permite schimbarea semnificativă a calităţii vieţii tale!
 

Poţi afla mai multe despre acest seminar ce-ţi poate schimba viaţa făcând click aici.