Tipărire

Devino Life Coach profesionist

Curs de Life Coach NLP

Începând cu septembrie 2018, devino unul dintre profesioniştii ce facilitează succesul şi aduc bucurie în vieţile oamenilor, participând la cursul de formare ca Life Coach NLP, organizat de Competent Consulting şi acreditat de:

Autoritatea Naţională pentru Calificări (fostul CNFPA) - conform standardului de formare de „Specialist în activitatea de coaching” - Cod COR 242412,

International Association of Coaching Institutes (ICI),

Society of NLP - Richard Bandler.

Celor interesaţi, cursul le permite şi certificarea de către International Coach Federation (ICF) prin metoda portofoliului.

Continuând tradiţia ce a debutat în anul 2008, Competent Consulting organizează începând din septembrie 2018 a opta ediţie a cursului de formare ca Life Coach NLP profesionist care asigură obținerea certificatului de liberă practică recunoscut în România și Uniunea Europeană (emis de Ministerul Educației Naționale, prin ANC).

De asemenea, datorită includerii în cele 27 de competenţe dezvoltate şi a celor indicate de International Coach Federation (ICF), absolvenţii cursului vor putea obţine certificarea ca ACC sau PCC prin metoda portofoliului.

Iar datorită asigurării unui număr de ore de formare suficient, absolvenții beneficiază și de procesul de dezvoltare personală specific formărilor NLP, ce facilitează semnificativ funcționarea eficientă în calitate de Life Coach.

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi înscrieri ne puteţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.

Captează vise şi transformă-le în realitate!

Coachul este specialist în facilitarea transformării în realitate a viselor clienţilor, dincolo de orice limitări, neîncrederi sau neputinţe anterioare, prin accesarea potenţialului şi a resurselor interioare de care dispun, astfel încât să îşi propună şi să reuşească mult mai mult decât au sperat vreodată.

Coachingul poate optimiza şi dezvolta orice latură a vieţii personale şi profesionale, accelerând procesele de schimbare şi facilitând tranziţia prin experienţele transformatoare ale vieţii. 

Prin coaching, provocările prezentului devin trambuline spre împlinirile viitoare, iar dificultăţile se transformă în oportunităţi de creştere interioară şi exprimare mai deplină a talentelor şi potenţialului propriu.

 

Filosofia de bază a cursului

Fiecare om are trei sarcini de viaţă esenţiale:

să existe, prin asigurarea resurselor şi condiţiilor exterioare necesare menţinerii propriei vieţi şi unui nivel corespunzător de confort,

• să aparţină unei comunităţi (familie, grup de prieteni, organizaţie etc.), oferind şi primind atenţie, interes, susţinere, tandreţe, recunoaştere etc.

să creeze obiecte, idei, relaţii, contexte utile propriei dezvoltări sau dezvoltării întregii comunităţi.

Pentru a reuşi, fiecare persoană dispune de:

• nevoi şi aspiraţii, care îi direcţionează acţiunile şi-l motivează,

talente şi abilităţi înnăscute, care îi permit să acţioneze eficient în anumite contexte,

• resurse interioare:  creativitate, inteligenţă raţională, inteligenţă emoţională şi socială, intuiţie etc.

Aceste trei categorii definesc potenţialul interior al fiecărui om, care îi permite: 

să-şi definească permanent sensul general al vieţii,

să ia decizii, să le aplice şi să stabilească priorităţi,

să-şi evalueze rezultatele acţiunilor sale şi să stabilească nivelul de satisfacţie faţă de propria viaţă.

Coachingul facilitează cunoaşterea şi exprimarea cât mai deplină a potenţialului prin trei direcţii de acţiune:

conştientizarea mai bună a nevoilor şi aspiraţiilor asociate cu diferitele situaţii din viaţă,

identificarea talentelor şi abilităţilor deja existente ce pot fi folosite pentru împlinirea acestora,

accesarea resurselor interioare care permit obţinerea rezultatelor dorite.

 

Reuşeşti prin Competent Life Coaching™

La baza cursului de formare ca „Specialist în activitatea de coaching” oferit de Competent Consulting stau:

• peste 30 de ani de experienţă practică de coaching cumulată în comun de către cei doi formatori,

• participarea activă, în calitate de coordonator, la redactarea Standardului ocupaţional aprobat de către ANC pentru această profesie,

• rezultatele obţinute la cele 12 ediţii anterioare, cu peste 170 de absolvenţi, marea lor majoritate practicând coachingul fie ca liber-profesionişti, fie ca angajaţi,

• zecile de studii ştiinţifice şi studii de caz publicate sau prezentate în ţară şi străinătate,

recunoaşterea expertizei în domeniu a celor doi formatori, de către organizaţii profesionale precum Asociaţia Română pentru Coaching - ARC, IANLP, IAC, SNLP.

De aceea, cursul asigură tuturor participanţilor:

• învăţarea modelelor şi tehnicilor NLP de schimbare a percepţiilor, atitudinilor, deciziilor şi acţiunilor, 

• însuşirea conceptelor şi tehnicilor de coaching,

• instalarea atitudinii specifice  unui coach de succes,

• dezvoltarea abilităţilor necesare pentru folosirea eficientă a tehnicilor de coaching NLP,

• dezvoltarea şi optimizarea personală, menită să asigure o bază solidă lucrului cu alte persoane şi să ofere experienţa necesară pentru a înţelege trăirile şi provocările cu care se confruntă clienţii de coaching.

Prin modalitatea în care este conceput şi prezentat, cursul oferă:

216 ore de interacţiune directă cu formatorii (mai mult decât cer standardele ANC sau ICF),

formarea simultană în NLP şi coaching, finalizată prin

dubla certificare de Associate Life Coach şi Practitioner NLP.

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi înscrieri ne puteţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.

O formare serioasă pentru profesionişti competenţi

Cursul este organizat sub forma a 9 module lunare de câte 3 zile, al căror program va fi anunțat în curând:

 • Modulul 1 - septembrie 2018
 • Modulul 2 - octombrie 2018
 • Modulul 3 - noiembrie 2018
 • Modulul 4 - decembrie 2018
 • Modulul 5 - ianuarie 2019
 • Modulul 6 - februarie 2019
 • Modulul 7 - martie 2019
 • Modulul 8 - aprilie 2019
 • Modulul 9 - mai 2019.

Evaluarea finală se va face în luna iulie 2019, la o dată ce va fi convenită cu participanții. Atunci absolvenții vor face prezentarea proiectului de absolvire şi susţinerea probei teoretice şi practice.

Modulele se desfăşoară în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, la interval de circa o lună. 

Programul începe la ora 9:30 şi se termină la ora 18:30 a fiecărei zile, cu pauză de masă între orele 13:30 şi 14:30. Mai există două pauze de cafea în jurul orelor 11 şi 16.

Accentul este pus pe latura practică şi experienţială, cu feedback video şi supervizare din partea colegilor şi a trainerilor. Se încurajează discuţiile atât pe marginea problemelor, cât şi a alternativelor şi soluţiilor identificate de către participanţi, pentru maximizarea beneficiilor.

Examenul de absolvire se va desfăşura la circa un an de la începerea cursului şi va consta din:

proiectul de absolvire, ce documentează practica individuală de coaching şi propriul concept de intrare pe piaţa de coaching,

test-grilă din teorie,

sesiune de lucru de 30 minute cu un client de coaching necunoscut.

Investiţia necesară este de 2.500 EUR şi poate fi achitată în 2-8 rate. Dacă se face plata în avans, până pe 15 august 2018, investiţia este de 2.200 EUR. Iar pentru absolvenții cursului de Practitioner NLP certificați de Society of NLP - Richard Bandler, investiția este de 1.700 EUR. În conformitate cu prevederile Codului fiscal, cursurile de formare profesională acreditate de ANC sunt scutite de TVA.

Certificări multiple recunoscute local şi internaţional

Absolvenţii obţin atestarea competenţelor dobândite, prin certificate de absolvire emise de:

 • Ministerul Educaţiei Naţionale, prin ANC, recunoscute la nivel european, ce oferă dreptul de liberă practică în România şi Uniunea Europeană,
 • International Association of Coaching Institutes (ICI), activă în peste 40 de ţări din întreaga lume,
 • Society of NLP şi co-creatorul NLP, Richard Bandler, recunoscut la nivel mondial.

De asemenea, cei interesaţi pot obţine şi certificarea de către International Coach Federation (ICF), prin metoda portofoliului. Întrucât definiţia coachingului, competenţele specifice şi aspectele de etică promovate de ICF sunt integrate în programă, toate cele 216 ore de formare şi cele 60 ore practică independentă sunt recunoscute şi permit obţinerea certificării ca Associate Certified Coach (ACC) sau Professional Certified Coach (PCC) după susţinerea unui test-grilă online şi documentarea orelor de coaching efectuate.

 

Doi formatori de excepţie

Daniel Bichiş utilizează NLP la nivel profesional de peste 20 ani. Din anul 2000 este Trainer NLP certificat de SNLP, iar din 2011 singurul Master Trainer Licenţiat. Este Master Coach (ICI) din anul 2008.

Vreme de 5 ani, în perioada 2000-2004, a activat în cadrul primului cabinet de Coaching NLP din Bucureşti, lucrând cu aproape 800 de persoane și cupluri. 

Din 2004 susţine cursuri de NLP, coaching şi inteligenţă emoţională. 

Este psiholog şi membru al SNLP, APRO-NLP, IN, IANLP, ICI, ICF, Asociaţiei Române pentru Coaching - ARC.

Mariana Bichiş aplică încă din anii ‘90 diferite metode de dezvoltare personală, zona sa de excelenţă fiind relaţia dintre corp, emoţii şi gânduri. Din 2004 asigură supervizare şi mentorat în cadul cursurilor de NLP, coaching şi inteligenţă emoţională.

Este Master Coach (ICI) din anul 2011 şi Trainer NLP (IANLP) din anul 2009. Este membră a SNLP, APRO-NLP, ICI şi a Asociaţiei Române pentru Coaching - ARC.

 

Ce am de făcut acum?

Dacă citeşti aceste rânduri, înseamnă că te-ai convins de seriozitatea şi valoarea ofertei noastre. De aceea, mai ai de făcut doar câţiva paşi:

Pasul 1

Accesează broşura cursului, făcând click aici. Află mult mai multe detalii despre curs şi completează lista de bifare de la pagina 11, fiind cât mai onest/ă cu putinţă. 

Orice NU marcat în prima serie de întrebări îţi va indica faptul că există incompatibilităţi între cerinţele cursului şi realitatea ta, ce trebuie rezolvate înainte de a putea trece la pasul 2.

Cu cât sunt mai mulţi de DA la a doua serie de întrebări, cu atât mai probabil este ca decizia de a-ţi investi timpul şi banii în acest curs să fie una excelentă pentru tine.

Pasul 2

Completează formularul de înscriere accesibil la acest link şi trimite-l ca ataşament pe adresa de email:

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.

Pasul 3

Stabileşte împreună cu noi cele mai bune condiţii de plată a investiţiei în noua ta carieră de succes:

 • 1.700 EUR pentru absolvenții formării de Practitioner NLP certificați de Society of NLP - Richard Bandler,
 • 2.200 EUR pentru plata integrală până pe 15 august 2018,
 • 2.500 EUR pentru plata in 2-8 rate.

Pasul 4

Începând cu septembrie 2018, ora 9:30, fii prezent/ă în sala Jad de la U Business Center Bucureşti, pentru a-ţi crea viitorul de Life Coach NLP!

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi înscrieri ne puteţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.