Tipărire

Curs de Practitioner NLP-4G

Formare de Practitioner NLP cu triplă certificare

Din 8 martie 2019, poți înlătura barierele din calea succesului, dezvoltând noi dimensiuni ale vieții personale și profesionale și optimizându-ți relația cu ceilalți.

Toate acestea pot fi realizate participând la cursul de Practitioner NLP-4G, susţinut de Daniel Bichiş, primul est-european certificat ca Master-Trainer NLP de către SNLP, IN & IANLP şi singurul trainer român invitat ca asistent de către Richard Bandler.

Cursul beneficiază de triplă certificare din partea Society of NLP - Richard Bandler, IN (Germania) și IANLP (Elveția).

Tipărire

Cursul de Master Practitioner NLP-4G

master-practitioner-nlp-4g

Dacă în cursul de Practitioner se învaţă conceptele şi tehnicile de bază ale NLP, aplicându-le pentru a aduce cât mai mult succes şi bucurie în viaţa proprie, cursul de Master Practitioner aprofundează procesul de dezvoltare şi armonizare personală şi dezvoltă capacitatea de a integra tehnicile NLP în conversaţiile de zi cu zi. Optimizarea vieţii personale şi profesionale este extinsă pentru a permite accesarea tuturor talentelor şi resurselor native, făcând posibile obiective şi aspiraţii ce păreau de neatins. Iar prin dezvoltarea unei relaţii complexe cu structurile inconştiente, sporeşte semnificativ uşurinţa, eleganţa şi rapiditatea cu care sunt obţinuite rezultatele dorite, atât individual, cât şi în cuplu sau în echipă.

Noua ediţie a acestui curs începe pe 19 aprilie 2019, la U Business Center, Bucureşti.