03
August
2017

Primul pas spre profesia de Life Coach NLP

A șaptea ediţie a cursului de formare acreditat de ANC, ICI şi SNLP

Primul pas spre profesia de Life Coach NLP

În septembrie 2018 începe o nouă serie de formare profesională în calitate de Life Coach NLP, curs acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (fostul CNFPA), SNLP (Society of NLP - SUA) şi ICI (International Association of Coaching Institutes - Germania).

Cursul se desfăşoară la U Business Center, Bucureşti şi este susţinut de Daniel Bichiş, Master Coach Trainer (ICI) şi Master Trainer NLP (SNLP), alături de Mariana Bichiş, Master Coach (ICI), Trainer NLP (IANLP) şi formator acreditat de ANC.

Life Coachingul NLP facilitează şi accelerează exprimarea potenţialului propriu şi optimizarea relaţiei cu propria viaţă. Clienţii care îl preferă obţin succese în cea mai importantă provocare: să ducă o viaţă împlinită, pe toate planurile. 

Spre deosebire de obiectivele cantitative simple din Business coaching sau sport, Life Coachingul NLP lucrează cu obiective complexe, ce implică simultan mai multe domenii şi laturi ale vieţii clientului. Mai mult, operează cu obiective emergente, ce se dezvăluie treptat pe măsură ce sunt depăşite limitările în privinţa aspiraţiilor şi se activează talentele şi abilităţile înnăscute. Iar evaluarea succesului se face pe baza capacităţii de a facilita creşterea semnificativă a calităţii vieţii clientului.

O provocare atât de complexă poate fi abordată doar de coachii care posedă, echilibrat:

  • cunoştinţe referitoare la procesele intra- şi inter-personale implicate în fiecare domeniu,
  • abilităţi de identificare a comportamentelor, convingerilor, valorilor şi structurilor de identitate implicate în proces,
  • tehnici de facilitare a schimbărilor la oricare dintre aceste niveluri,
  • armonie şi echilibru interior, rezultate dintr-un proces avansat de dezvoltare personală,
  • atitudine bazată pe respect, curiozitate, creativitate şi intuiţie, pentru a facilita emergenţa soluţiilor specifice clientului.

Pentru a răspunde acestor deziderate, precum şi pentru a asigura conformitatea cu cerinţele standardului românesc de formare ca Speciaist în activităţi de coaching (cod COR 242412), cursul organizat de Competent Consulting se desfăşoară în cadrul a nouă module de câte 3 zile, urmate de o zi de examinare în prezenţa reprezentanţilor ANC.

Pentru absolvire, cursanţii prezintă un proiect de business plan, ce le permite să-şi accelereze intrarea pe piaţa de coaching, precum şi documentează minim 60 ore de coaching realizate suplimentar faţă de exerciţiile supervizate realizate în sala de curs.

Investiţia este de 2.200 EUR în cazul plăţii integrale, sau 2.500 EUR în cazul plăţii eşalonate în 2-6 rate.

Puteţi accesa formularul de înscriere făcând click aici.

Puteţi accesa broşura cu prezentarea detaliată a cursului făcând click aici.

Pentru informaţiile suplimentare de pe situl de prezentare al cursului, faceţi click aici.