21
Februarie
2018

Învaţă hipnoza de la maeştrii NLP (Copy)

Seminar cu Richard Bandler şi Paul McKenna, Londra, 5-6 mai 2018

Învaţă hipnoza de la maeştrii NLP (Copy)

Ce îţi atrage atenţia dacă cineva îţi spune ceva cu un ton anume?

Ce te fascinează atunci când urmăreşti o reclamă?

Ce se petrece cu adevărat în creierul tău când decizi să te simţi bine?

Dr. Richard Bandler şi Paul McKenna vor aprofunda legătura dintre hipnoză şi NLP şi vor prezenta trei aplicaţii ale hipnozei ca parte a procesului de comunicare, bazate pe un set de abilităţi utile.  

Seminarul organizat de NLP Life la Londra în perioada 5-6 mai 2018 îţi va permite să înveţi de la unul dintre Maeştri cum să foloseşti puterea inconştientului pentru a realiza schimbări uşor şi durabil, obţinând viaţa pe care o doreşti şi instalând schimbările pe care le alegi.

 

Profită de acestă unică şansă de a-i întâlni pe dr. Richard Bandler, tatăl şi co-creatorul NLP, şi pe Paul McKenna, ce-ţi vor fi ghizi în aceste 2 zile de călătorie şi descoperire.
Experimentele şi experienţele NLP acumulate în 45 ani sunt distilate pentru a-ţi permite să creezi cele mai utile, profunde şi rapid accesibile stări, pentru a te elibera de senzaţiile neplăcute şi a crea mai multă fericire.
Oricare ar fi profesia sau expertiza ta, acest seminar îţi permite să-ţi concentrezi conştiinţa ca pe un laser, pentru a obţine rezultatele dorite în viaţă.
Iată ce poţi învăţa:
 • Controlează-ţi stările de conştiinţă, indiferent dacă numeşti asta hipnoză, meditaţie, conştiinţă modificată sau concentrare.
 • Preia controlul asupra creierului şi astfel asupra propriilor gânduri, emoţii şi acţiuni.
 • Stăpâneşte în mod sistematic abilităţile de hipnoză, ce sunt instrumente de facilitare a învăţării şi schimbării.
 • Descoperă inducţii hipnotice rapide şi eficiente.
 • Foloseşte instrumentele din hipnoză pentru a crea fără efort schimbări stabile în tine şi în alţii:
  • Schimbă istoria personală
  • Treci peste probleme
  • Depăşeşte dificultăţile
  • Treci la acţiune
  • Alege-ţi modul în care trăieşti evenimentele din propria viaţă.
În două zile, Dr. Richard Bandler şi Paul McKenna te vor purta prin hipnoză ca o aplicaţie a NLP, aşa cum doar ei te pot învăţa.

Pentru detalii suplimentare legate de workshop şi înscrieri ne puteţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.

Ce este unic la acest seminar? 

Dr Bandler va dezvălui acest adevăr simplu:
Hipnoza nu se referă la a fi în transă sau în afara ei, ci la trecerea deliberată de la o stare de conştiinţă la alta.
Dar aplicarea sa o va face pe trei subiecte avansate, rar prezentate în seminariile sale:
 

Plăcere instantanee

Indiferent dacă este vorba despre alcool, cafea, energizante sau alte substanţe, oamenii ingerează o mulţime de produse doar pentru că îi fac să se simtă bine. Numai că, vorba unei butade,

tot ce produce plăcere este imoral, ilegal sau te îngraşă.

Se consideră greşit că stimulanţii au efect din cauza substanţei pe care o conţin. Dar stimulanţii acţionează datorită reacţiei corpului la acea substanţă.
Sub hipnoză, este posibil să păcălim corpul să creadă că stimulantul este prezent, astfel că oamenii simt din nou plăcere fără să-l folosească! Tehnica Plăcere instantanee demonstrează cât de bine este capabil creierul să retrăiască în prezent cele mai bune momente din trecut.
 

Distorsionarea timpului

Majoritatea oamenilor au impresia că fiecare nou an trece mai repede decât anul anterior. Este păcat, pentru că ai la dispoziţie tot mai puţini ani, pe măsură ce îmbătrâneşti.

În Distorsionarea timpului hipnotică, înveţi să influenţezi modul în care creierul construieşte experienţa timpului.

Astfel, când te plictiseşti poţi face ca timpul să zboare, iar când viaţa este plină de distracţii, timpul să treacă mai încet, astfel încât să te poţi bucura pe deplin de momentele minunate ale vieţii. Sub hipnoză, mai întâi descoperi cât de uşor este să-ţi influenţezi senzaţie de trecere a timpului.
După această experienţă, devine mai uşor pentru creier să aplice acest lucru în restul vieţii tale.
 

Identificarea în Transă Profundă 

Programarea neuro-lingvistică (NLP) este în primul rând un instrument educaţional. Ca practicanţi ai NLP, vrem să învăţăm de la alţi oameni, atunci când aceştia fac sau sunt ceva mai bine decât noi.
Tehnologia Identificării în transă profundă duce procesul un pas mai departe. În mod normal, atunci când interacţionezi cu cineva poţi învăţa doar din perspectiva persoanei a doua, sau din perspectiva persoanei a treia când citeşti o carte sau asculţi ori priveşti un CD sau DVD.

În Identificarea în Transă Profundă poţi descoperi ce înseamnă să fii acea persoană din propria ei perspectivă.

În felul acesta, poţi descoperi emoţii pe care nu le-ai trăit niciodată sau poţi avea idei valoroase despre subiecte pe care nu le-ai studiat vreodată!
 

Cum pot obţine toate acestea?

Dr. Richard Bandler, împreună cu Paul McKenna, prezintă hipnoza ca o aplicaţie a NLP în aceste două zile. Nimeni în lume nu are capacitatea lui Richard Bandler de a instala strategii eficiente în inconştient. Nimeni nu conduce oamenii în transe atât de profunde ca Richard Bandler. Prin cele trei tehnici avansate de Hipnoză NLP, creierul dobândeşte abilităţi foarte valoroase, ce-ţi pot schimba întreaga viaţă.  

Fiindcă învăţarea se produce prin demonstraţii şi instalare inconştientă, este nevoie să participi pentru a învăţa.

Nu doar obţii aceste mari beneficii imediat, ci şi înveţi să faci primii paşi în calitate de hipnotizator!
Chiar dacă aceste teme avansate le permit celor care au experienţă de NLP şi / sau hipnoză să înveţe încă mai mult, Richard Bandler este un maestru în a preda simultan persoanelor cu niveluri diferite. Chiar Master-Trainerii săi participă la aceste traininguri şi învăţa lucruri noi în fiecare an, pentru că el niciodată nu face lucrurile la fel!
Paul McKenna este şi el un maestru al comunicării simultane pe niveluri diferite, astfel încât atât cei lipsiţi de experienţă, cât şi cei cu multă experienţă pot învăţa extrem de mult.  După ştirea noastră, nu există vreun alt hipnotizator care să fi eliberat de fobii mai multe persoane decât Paul McKenna.
 

Cât costă şi cum mă pot înscrie?

Acest program este adresat în special celor ce îşi doresc cu adevărat să înveţe de la maeştrii noştri cum faciliteze, la ei sau la alţii, trecerea de la o stare de conştiinţă la alta.
Investiția este:
 • pentru înscrieri primite şi achitate până pe 28 februarie 2018, preţul este de 425 GBP (inclusiv TVA),
 • după 1 martie 2018 preţul devine 595 GBP (inclusiv TVA).
Dr. Richard Bandler predă doar ocazional în Europa, de aceea nu rata această oportunitate rară de a spulbera miturile despre hipnoză şi a învăţa cât de uşor şi eficient poţi face schimbări pentru a obţine gânduri mai bune, cu care îţi este mai uşor să-ţi influenţezi propria viaţă.