25
Februarie
2015

Cum pot deveni Life Coach NLP?

Un infografic ce explicitează parcursul formării acreditate de ANC

Cum pot deveni Life Coach NLP?

 

La doi ani de la înscrierea profesiei de Specialist în Activitatea de Coaching în COR (cod 242412) și la 9 luni de la aprobarea Standardului de formare de către Autoritatea Națională pentru Calificări (ANC, fostul CNFPA), cursurile organizate de Competent Consulting au mare căutare, fiind considerate cele mai serioase de pe piață.

De aceea, am creat un infografic care explicitează parcursul de un an dintre momentul începerii cursului și obținerea certificatului de absolvire emis de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, ce dă drept de liberă practică în România și pe teritoriul Uniunii Europene.

Puteți afla în continuare mai multe despre acest curs, a cărui a treia ediție începe pe 27 februarie 2015.

 

Competent Consulting este acreditat de ANC, SNLP și ICI să organizeze singurul curs de Life Coaching, bazat pe tehnicile și conceptele NLP, din România.

Este un parcurs de formare profesională și de dezvoltare personală extrem de echilibrat, ce depășește cerințele tuturor organismelor de acreditare și își propune ca

la 3-6 luni după absolvire, minim 65% dintre cursanți să practice coachingul în mod independent sau în cadrul unei companii.

Este un obiectiv ambițios, ținând cont de experiența celor care au absolvit alte școli de formare în coaching:

la 1-5 ani de la absolvire, încă nu practică, ci au mereu impresia că trebuie să mai învețe ceva!

Este, însă, și realist, ținând cont de faptul că peste 68% dintre absolvenții formărilor anterioare de coaching organizate de Competent Consulting practică coachingul.

Iar prima serie a absolvit în urmă cu 7 ani, Competent Consulting fiind una dintre cele mai vechi școli de formare în coaching din București.

Iar investiția este recuperată integral în 6-12 luni, inclusiv cheltuielile legate de materialele publicitare.

Este, însă, nevoie de alocarea de timp, atât pentru participarea la curs, cât și pentru realizarea sesiunilor practice independente și a studiului individual, lucru detaliat în infograficul prezentat în continuare în formatul cu rezoluție redusă.

Infografic - detalii formare ca Specialit în activitatea de coaching - Associate Life Coach NLP

De asemenea, este necesară disponibilitatea de a participa activ la procesul de formare, prin adresarea rând pe rând a diferitelor teme de optimizare a vieții personale ce sunt lansate în cadrul cursului.

Un Life Coach de succes are nevoie, în proporții egale, de:

  • abilități și aptitudini, ce sunt dezvoltate în cele peste 140 ore de practică supervizată direct de formatori și minim 60 ore practică independentă,
  • cunoștințe teoretice, legale și organizatorice, care să-i permită să înțeleagă procesul, să poată evalua durata și progresele realizate, preecum și să gestioneze relația cu clienții individuali și organizaționali,
  • atitudinea și mentalitatea tipică de coach, ce este preluată de la formatori și apoi adaptată propriei personalități, fiindcă fiecare absolvent își creează propria abordare și propriile instrumente de coaching.

Doar această optimizare și dezvoltare echilibrată a gândirii, empatiei și emoțiilor, comunicării și creativității asigură succesul atât în etapa de intrare pe piață, cât și ulterior, pe timpul practicării acestei profesii de mare viitor.

Puteți afla mai multe din broșura cursului, ce poate fi accesată făcând click aici, sau la tel. 0788 294-801.

Sau puteți completa formularul de înscriere, făcând click aici.

Schimbați-vă viața schimbând vieți, în calitate de Life Coach NLP!