19
Martie
2018

De ce mi-aş maturiza emoţiile?

O întrebare ce-ţi poate schimba viaţa

De ce mi-aş maturiza emoţiile?
Răspunsul este simplu: fiindcă dezvoltarea inteligenţei emoţionale este o investiţie garantată în succesul, fericirea şi sănătatea ta! 
Iar cele două module ale seminarului SmartEmotions®, organizat de Competent Consulting în perioada 20-22 aprilie şi 11-13 mai 2018 îţi oferă ocazia să participi la cel mai nou şi complex program de autocunoaştere şi dezvoltare a inteligenţei emoţionale.
În fine, pentru a profita de tehnicile eficiente de lucru cu emoţiile pe care ţi le oferă unul dintre puţinii specialişti români certificaţi internaţional în evaluarea şi dezvoltarea EQ: Daniel Bichiş.
 
22
Februarie
2016

Ce fel de coach pot deveni?

O școală cu tradiție acoperă o paletă largă de nișe de piață

Ce fel de coach pot deveni?

În funcție de tipul de obiective a căror realizare o facilitează și de specificul clienților cu care lucrează, există diferite tipuri de coaching.

Datorită respectării depline a standardului ANC de formare ca Specialist în activitatea de coaching, precum și alinierii cu cerințele ICF, absolvenții cursului ce va începe pe 26 febr. 2016 pot să-și aleagă practic orice tip de coaching sau nișă de piață.

Iată câteva dintre cele mai populare alegeri ale absolvenților celor 4+6 serii formate până în prezent.

02
Februarie
2016

5 Mituri despre Profesia de Coach

Ieșirea din iluzie și revenirea la normalitate

5 Mituri despre Profesia de Coach
Se împlinesc 2 ani de când profesia de Specialist în activitatea de coaching a fost înscrisă în COR, devenind oficială în România.
Fiind atât de nouă și, în același timp, atractivă, în jurul practicării ei s-au născut o serie de legende urbane, ce merită să fie discutate, pentru a risipi iluziile proprii sau cele create de cei ce încearcă să exploateze lipsa de informare a publicului.
Abordez acest subiect din perspectiva expertului care are aproape 15 ani de practicare a coachingului, 8 ani de predare a lui, precum și a participat activ la înscrierea profesiei în COR și la redactarea standardului ANC de formare.
 
30
Mai
2016

Falsuri şi clone în NLP

Secretul murdar: Nu tot ce-i prezentat ca NLP are legătură cu NLP

Falsuri şi clone în NLP

Piaţa românească este invadată de falsuri. False parfumuri, haine şi încălţăminte ce doar au etichetele corecte, ceasuri şi telefoane clonate. Şi, mai nou, dezinfectanţi diluaţi, ce pun în pericol sănătatea oamenilor.

Uneori, ele pot fi detectate prin preţul mai mic (chiar jignitor de mic) la care sunt oferite. Alteori, reuşesc să-i păcălească chiar şi pe cei mai circumspecţi, fiindcă imită perfect ambalajul, chiar dacă conţinutul este sub orice standard de calitate.

Acelaşi lucru se întâmplă şi pe piaţa dezvoltării personale prin NLP. Începând cu falşi co-creatori ai domeniului, veniţi din Ucraina pentru a-i păcăli pe creduli că vor fi recunoscuţi internaţional ca traineri NLP. Continuând cu asociaţii locale, ce nu au nicio legătură cu fondatorii NLP, create de traineri care îşi recunosc reciproc diplomele, pentru a evita plata taxelor de licenţă. Şi nu în ultimul rând, cei care amestecă de toate: energoterapie, hipnoză de bâlci, spiritualitate de doi bani, discurs motivaţional şi antreprenoriat MLM, într-un ghiveci pe care îl prezintă drept NLP.

Fiind primul român certificat ca Trainer NLP de către co-creatorul NLP, Dr. Richard Bandler, cu peste 16 ani de experienţă în utilizarea şi predarea conceptelor şi tehnicilor din acest domeniu, Daniel Bichiş vă prezintă o listă de verificare de care este important să ţină seama cei care vor să profite cu adevărat de programul de Practitioner NLP.

03
Februarie
2016

Putere Personală prin Coaching NLP

Omagiu lui Tony Robbins, primul Life Coach din lume

Putere Personală prin Coaching NLP
De mai bine de 15 ani, şi în România cărţile lui Tony Robbins despre puterea personală sunt printre primele lecturi care îndeamnă la auto-cunoaştere şi redefinirea propriei vieţi. Programele sale sunt o combinaţie de NLP şi coaching, ce oferă experienţa directă a beneficiilor pe care le asigură principalele două tehnologii de optimizare a vieţii personale şi profesionale.
Celor interesaţi să exploreze mai profund sau să folosească în mod profesionist transformările pe care le facilitează contactul cu puterea personală, Competent Consulting le oferă cadrul optim de formare vocaţională şi dezvoltare personală, prin cursurile de Practitioner NLP şi Life Coach NLP. Absolvenţii noştri nu doar că-şi trăiesc din plin viaţa, ci au şi competenţele necesare pentru a fi printre cei mai de succes coachi din România.
Participând la cursul de Life Coach NLP ce începe pe 26 februarie 2016, te poţi conecta pe deplin la puterea personală şi-ţi poţi redefini viaţa!
[12 3 4 5  >>