Cea mai bună investiție în tine!

Încrederea în sine este elementul personalităţii umane a cărui dezvoltare adesea este lăsată în voia soartei, deşi toţi o considerăm de o importanţă covârşitoare.

Ni se spune că ar trebui să avem mai multă încredere în propriile forţe, în farmecul personal, în ideile noastre, ba chiar ni se şi reproşează că „dacă aş fi în locul tău, ce le-aş face eu!”.

Competent Consulting – liderul formarilor NLP de clasa business – organizează în zilele de 6-7 octombrie 2006, la U Business Center, workshop-ul „Încrederea în sine şi succesul profesional”, menit să vă ajute să vă afirmaţi punctul de vedere, să vă schimbaţi modul în care vă priviţi pe dumneavoastră înşivă, dar şi cel în care vă percep colegii, prietenii şi familia, la rândul lor.

Optimizarea comunicării, câştigarea respectului celor din jur şi valorificarea deplină a propriului potenţial sunt pilonii pe care se clădeşte succesul profesional. Ele concura la formarea şi dezvoltarea încrederii în sine şi reprezintă obiectivele acestui workshop.

Încrederea în sine se clădeşte ani de-a rândul şi, uneori, este pierdută în câteva clipe, într-un eveniment unic, atunci când o persoană extrem de importantă pentru noi sau o situaţie în care ne pusesem mari speranţe ne oferă un feedback complet diferit de aşteptările noastre.

În construirea încrederii în sine şi a imaginii de sine un rol extrem de important îl au relaţiile cu părinţii şi familia din care provenim; adesea ducem după noi anumite etichetări sau limitări provenind de la cei care ne-au crescut. De asemenea, perioada adolescenţei poate să conţină o serie de experienţe care să ne marcheze de-a lungul întregii vieţi, subminându-ne încrederea în noi înşine.
Aşa că la un moment dat, de ce nu chiar acum, fiecare dintre noi trebuie să-şi pună întrebarea: Cât timp voi mai lăsa că trecutul să-mi submineze viitorul?
Iar de răspunsul la această întrebare depind, în mare măsură, bucuriile şi realizările vieţii ce se deschide în faţa noastră.
Pe parcursul celor două zile de training sunteţi antrenaţi:
  • să dezvoltaţi noi modalităţi de reacţie în situaţii dificile sau în fata persoanelor care va domina ori vă intimidează,
  • să decoperiti legătura dintre afirmarea propriilor idei şi nevoi, şi încrederea în sine,
  • să depăşiţi sentimentele de reţinere sau neîncredere faţă de colegi şi deschiderea spre contactul cu ei,
  • să vă dezvoltaţi capacitatea de a face faţă în mod constructiv criticilor, confruntărilor, furiei, negativismului, neîncrederii,
  • să vă creaţi o atitudine de viaţă bazată pe încrederea în propria persoană, în valoarea proprie şi în capacitatea de a face faţă oricărei situaţii.
Eficienţa acestei abordări a fost confirmată de participanţii la ediţiile anterioare care au declarat:
„Sunt impresionat de eficacitatea exerciţiilor. Seminarul este dinamic; o combinaţie foarte echilibrată de informaţie, exerciţii, suport vizual.“ – Nicu D., Manager.
„Seminarul a avut efectul de reconstituire a imaginii de sine; m-a pus pe gânduri; mi-am reevaluat propria persoană. În primul rând este de apreciat atenţia şi implicarea de care dă dovadă trainerul pentru fiecare participant. Efectul este maxim în principal datorită acestui fapt, exerciţiile individuale fiind punctate şi amplificate. Suzana V. –Director HR.
„M-a impresionat posibilitatea de a constata relativ uşor care sunt aspectele care contează cu adevărat. Am realizat că multe lucruri nu sunt şi nu au importanţă pe care noi le-o acordăm, ci din contră, sunt frâne şi bariere în propria noastră dezvoltare.“ Corina M. – Economist.
„Seminarul m-a făcut să-mi depăşesc problemele, să găsesc o soluţie…, chiar soluţie.” Cristina P. – Inspector Psiholog.
„Acum ştiu ce fac bine, ce îmi dăunează şi ce îmi lipseşte pentru a fi totul bine” Luminiţa B. – Salse Account Manager.
„Am realizat lucrul de care mă temeam – neîncrederea în mine – şi calea prin care pot acţiona pentru a mă schimba” Anna Maria S. – Director Vanzari-Publicitate.
Workshop-ul este facilitat de Daniel Bichiș, Trainer NLP certificat de SNLP-SUA, Fellow Trainer IANLP-Elvetia, Master Trainer IN-Germania, Trainer certificat în inteligenţa emoţională.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting