Veriga lipsă a unui MBA

Este deja tradiţie: în luna octombrie începe cursul de formare ca Business NLP Practitioner – cel mai eficient mijloc de dezvoltare a abilităţilor manageriale.
Competent Consulting vă oferă şansa de a trece de la teorie la practică, de la „am impresia că ştiu ce am de făcut” la „mi-am valorificat cu succes cunoştinţele şi abilităţile”.
Programarea neurolingvistică (NLP) reprezintă utilizarea adecvată a cuvintelor şi comunicării pentru optimizarea modului în care percepem realitatea, astfel încât să ne modificăm schemele comportamentale.
Acest lucru este deosebit de important pentru manageri deoarece procesele pe care le conduc sunt puse în practică de oameni – iar oamenii iau decizii şi acţionează pe baza percepţiei lor despre realitate.

Atâta timp cât cei pe care îi conduceţi consideră că ceea ce le cereţi să facă le depăşeşte capacităţile sau nu este suficient recompensat, vă veţi lupta zi de zi cu nerealizări, amânări, demotivare.

Dar ce s-a întâmplat în echipa dvs. atunci când totuşi aţi găsit cuvintele potrivite şi aceeaşi sarcină aţi reuşit să o prezentaţi drept o oportunitate, o provocare, o măsură a valorii şi profesionalismului acestor oameni? Cu câte procente, sau chiar de câte ori a crescut performanţa echipei?

O ofertă unică

Unic în România prin structură, prin modul de desfăşurare, precum şi prin certificările internaţionale oferite, cursul de formare ca Business NLP Practitioner® va începe pentru a treia oară pe 25 octombrie 2007, la U Business Center.
Valoarea sa este demonstrată de faptul că 11 din cele 16 locuri disponibile au fost ocupate înainte de anunţarea cursului, pe baza recomandărilor absolvenţilor promoţiilor anterioare.
Aceştia au apreciat în mod deosebit:
 • echilibrul dintre transferul de cunoştinţe şi dezvoltarea de abilităţi,
 • simultaneitatea proceselor de dezvoltare personală şi profesională,
 • calitatea deosebită şi cantitatea impresionantă a materialelor puse la dispoziţia cursanţilor,
 • nivelul extrem de ridicat de pregătire şi atenţia specială acordată fiecărui participant de către traineri,
 • faptul că obiectivele cu care au început cursul au fost nu doar realizate, ci şi mult depăşite, cel mai adesea încă înainte de terminarea ciclului de formare.
Concepute ca un complement al unui MBA – sau mini-Executive MBA pentru managerii din IMM-uri, ce nu sunt interesaţi de o carieră corporatistă, ci de optimizarea rapidă a funcţionării companiei lor -, cele 9 module ale cursului permit obţinerea diplomelor de absolvire emise de Society of NLP (SUA), semnate de Richard Bandler, co-creatorul NLP, şi de IANLP – Elveţia, forul care asigură calitatea optimă a formărilor NLP.

Scopul cursului

Obiectivele principale ale cursului pot fi enunţate astfel:
 • creşterea nivelului de autocunoaştere şi autocontrol al modului în care se evaluează situaţiile şi se iau decizii,
 • sporirea capacităţii de rezolvare inovatoare a problemelor şi de implementare a soluţiilor găsite,
 • îmbunătăţirea semnificativă a comunicării şi a capacităţii de influenţare a gândiri şi acţiunilor altora,
 • eliminarea barierelor din calea exprimării potenţialului propriu şi al echipei conduse,
 • utilizarea eficientă a fiecărei ocazii în vederea obţinerii de rezultate optime, în plan personal şi profesional.

Mod de desfăşurare

Cursul este susţinut de traineri ai Competent Consulting şi NLP Akademie – Elveţia:
 • Daniel Bichiş este primul român certificat ca trainer NLP de Society of NLP, în anul 2000, şi are o experienţă de peste 15 ani în sprijinirea proceselor de dezvoltare personală şi organizaţională;
 • Klaus Hellstern este master-trainer DVNPL şi IANLP, specialist în marketing şi vânzări, extrem de apreciat pe plan internaţional pentru competenţa şi creativitatea sa.
Trainerii utilizează metoda Dynamic Learning, ce asigură maximizarea transferului de cunoştinţe, precum şi accelerarea instalării şi dezvoltării de abilităţi, printr-o combinaţie de:
 • mini-prezentări de modele şi concepte teoretice,
 • studii de caz discutate de întregul grup,
 • jocuri de rol şi exerciţii de grup, parţial filmate pe video şi apoi comentate,
 • exerciţii experienţiale vizând conştientizarea unor elemente profunde,
 • aplicaţii practice la locul de muncă, în intervalul dintre două module.
Mai mult decât orice alt curs open organizat de Competent Consulting, formarea de Business NLP Practitioner reprezintă dovada faptului că afirmaţia „Succesul dumneavoastră este profesia noastră” este mai mult decât o deviză – este o realitate.
Denumirea Business NLP Practitioner® este marcă înregistrată a Competent Consulting.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting