Evenimentul anului 2009 în materie de coaching

Unul din „clasicii” NLP vine la Bucureşti!

Când Robert Dilts, cel mai cunoscut şi eficient coach şi trainer NLP, a acceptat invitaţia lansată de Competent Consulting de a veni în România în aprilie 2009, puţine erau semnele care sugerau iminenţa crizei financiare mondiale.
Dar tema aleasă de comun acord, „Coaching la nivelul identităţii”, are încă mai multă relevanţă pentru cei care au început deja să se confrunte cu dificultăţile materiale, relaţionale şi organizaţionale determinate de bulgărele de zăpadă al crizei.
Căci cele trei zile de exerciţii de autocunoaştere şi transformare vor fi ocazia perfectă de schimbare a dificultăţilor în oportunităţi şi a blocajelor în salturi calitative.

NLP înseamnă coaching”,
afirma Robert Dilts în urmă cu mai bine de 10 ani. Şi se afla în poziţia ideală pentru a face o astfel de afirmaţie, având la acea dată publicate mai mult de 12 cărţi de referinţă din domeniul NLP şi al dezvoltării personale, precum şi 20 de ani de experienţă în calitate de consultant organizaţional şi executive coach.
Invitat la conferinţele anuale ale International Coach Federation (ICF) în calitate de keynote speaker, solicitat de companii precum Hewlett-Packard, Apple Computers, Fiat, Trenitalia să intervină la nivelul senior managerilor pentru a-i sprijini în depăşirea unor situaţii dramatice, recunoscut de comunitatea NLP drept cea mai competentă şi echilibrată autoritate în domeniu, Robert Dilts este de câteva decenii un punct de referinţă pentru toţi cei interesaţi de dezvoltarea personală şi organizaţională.
Alături de soţia sa, Deborah Bacon-Dilts, Robert s-a dedicat misiunii de a face disponibile în întreaga lume tehnici extrem de puternice de transformare la nivel individual şi organizaţional, cele mai multe create de către ei.

Un workshop cu cei doi este o experienţă incredibilă, în care accesul la realitatea interioară şi armonizarea cu cea exterioară se produc atât de simplu şi eficient, încât pare de neînţeles cum de nu s-a produs anterior.

Însă acesta este efectul calităţilor excepţionale de sponsori ai schimbării pe care cei doi şi le-au dezvoltat de-a lungul deceniilor de lucru cu zeci de mii de oameni din întreaga lume.

Şi dacă aţi avut anterior experienţa participării la conferinţe larg mediatizate, extrem de scumpe, în cadrul cărora aţi ascultat vreme de 1-2 ore banalităţi pe care le-aţi fi putut citi în orice carte de dezvoltare personală (ca să cităm un comentariu des repetat pe forumuri), puteţi avea certitudinea că acest workshop este complet diferit.

În primul rând, este de tip experienţial, astfel că majoritatea timpului este alocat exerciţiilor de autocunoaştere şi transformare, precum şi discutării rezultatelor pe care le obţineţi.
În al doilea rând pentru că are durata optimă pentru a asigura cadrul în care să se producă toate schimbările de care aveţi nevoie pentru a face mai bine faţă crizelor şi provocărilor din viaţa dvs.
Şi nu în ultimul rând pentru că cei doi traineri, precum şi asistenţii lor, sunt orientaţi spre practică şi au extrem de multă experienţă în facilitarea proceselor de schimbare.
Majoritatea tehnicilor de coaching NLP se concentrează pe schimbări corective sau de tip „remediu” (reparând ceva ce este stricat).
Puţine tehnici se concentrează pe schimbările „generative” (care optimizează ceea ce merge bine).
Încă mai puţine se adresează schimbărilor „evolutive” (care creează ceva complet nou), iar la nivel mondial Robert şi Deborah sunt cele mai experimentate persoane în această direcţie.

Pentru a face o analogie, o schimbare de tip remediu este smulgerea buruienilor; o schimbare generativă este plantarea de noi seminţe; iar o schimbare evolutivă este modificarea mediului în care cresc buruienele şi seminţele.

Nu este nevoie de formări prealabile în NLP sau coaching, Robert şi Deborah având calitatea de a-şi adapta prezentarea la nivelul de cunoştinţe al particpanţilor.
Vă puteţi stabili ca obiectiv armonizarea şi schimbarea la nivelul rolurilor pe care le jucaţi în viaţa personală şi/sau profesională, ori învăţarea de tehnici de coaching extrem de puternice pe care să le aplicaţi în practica dvs.
În acest workshop veţi învăţa:
  • să fiţi mai prezent/ă şi centrat/ă,
  • să apreciaţi mai mult viaţa, să vă optimizaţi puterea personală şi cea a clienţilor dvs. (persoane, grupuri, organizaţii),
  • să vă conectaţi mai profund la identitatea dvs. şi să facilitaţi creşterea evolutivă,
  • să vă pregătiţi pentru a funcţiona în calitate de coach şi să vă dezvoltaţi abilităţile-cheie pentru a lucra cu clienţii dvs. (persoane, grupuri, organizaţii),
  • să identificaţi când problemele de identitate sunt provocările esenţiale cu care se confruntă un client de coaching,
  • să folosiţi instrumente practice pentru a vă ajuta clienţii să evalueze şi să optimizeze ceea ce sunt ca rezultat al trecutului lor, cine sunt în prezent şi cine îşi doresc să devină în viitor,
  • să vă sprijiniţi clienţii în identificarea rolului şi misiunii lor, în contextul mai larg al sistemelor din care fac parte.
Anul bun începe cu o decizie bună – aceea de a folosi această ocazie pentru a vă crea viaţa pe care v-o doriţi şi care merită cu adevărat să fie trăită.

Asiguraţi-vă că seminţele dorinţelor şi obiectivelor dvs. au parte de un sol fertil, care le ajută să crească precum boabele de fasole ale lui Jack!

profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting