Controlaţi efectul proceselor ascunse din organizaţie?

În caz contrar, vă controlează ele!

Una dintre cele mai dificile sarcini ale unui manager este aceea de a gestiona procesele de schimbare în cadrul organizaţiei, deoarece produc reacţii emoţionale profunde care nu pot fi rezolvate doar pe baza unor argumente logice.
Efectele lor sunt însă devastatoare, începând cu simpla reducere a ficienţei activităţii şi putând merge până la falimentarea acesteia.
În cadrul conferinţei PSIHOLOGIA LA LOCUL DE MUNCĂ, ediţia a 4-a cu tema: Patologii organizaţionale. Cum le recunoşti? Cum le tratezi?, organizată de PublicShare miercuri 21 martie 2007 la Hotel Novotel, se va desfăşura workshopul Managementul proceselor ascunse din organizaţii, susţinut de Daniel Bichiş, trainer NLP şi EQ de la Competent Consulting.

Aceste procese, efectele lor şi modalităţile optime de gestionare vor fi revelate şi investigate experienţial pe baza modelului de inteligenţă emoţională (EQ) 6 Seconds, la cinci niveluri:
  1. efectul experienţelor anterioare (patternuri comportamentale),
  2. agendele ascunse individuale,
  3. convingerile şi valorile individuale şi de grup,
  4. imaginea de sine şi rolul în cadrul grupului,
  5. reacţii emoţionale profunde (proiecţie, transfer, alte mecanisme de protecţie ale Eului).
Participanţii vor putea astfel să identifice competenţele de inteligenţă emoţională individuale şi de grup care susţin răspunsul constructiv la provocarea indusă de schimbare.

O discuţie bazată pe exemple din experienţa reală va facilita transformarea descoperirilor experienţiale în soluţii imediat aplicabile.

Puteţi consulta prezentarea în format PDF făcând click aici.

Daniel Bichiş este singurul român certificat în calitate de Trainer de inteligenţă emoţională şi Consultant SEI de către Fundaţia 6 Seconds – SUA. Daniel este de asemenea trainer NLP, certificat în anul 2000 de către Society of NLP – SUA şi are formări aprofundate în terapia sistemică, experienţială şi Gestalt. Are o îndelungată experienţă de coaching individual, de familie şi de grup, specialitatea sa fiind facilitarea schimbărilor din viaţă, carieră sau organizaţii, pe baza unei abordări holistice. Este membru al International Coaching Association (IAC), Society of NLP, International Association of NLP Trainers (IANLP) şi al reţelei internaţionale de traineri EQ 6 Seconds.
Acest workshop este inclus în programul Conferinţei Mondiale NexusEQ 2007, ce va avea loc în septembrie la Johannesburg (Africa de Sud). Daniel este singurul prezentator din Europa de Est admis să susţină un workshop de 45 de minute, alături de marile nume ale inteligenţei emoţionale: Daniel Goleman, Peter Salovey, Annie McKee, Anabel Jensen, Joshua Freedman.

Ofertă specială

Competent Consulting – liderul formărilor NLP de clasă business şi promotorul aplicării EQ pentru dezvoltarea organizaţională – oferă tuturor participanţilor la conferinţă ocazia de a-şi măsura nivelul de inteligenţă emoţională cu ajutorul testului SEI.
Distribuit în România exclusiv de către Competent Consulting, SEI face parte din a doua generaţie de teste de inteligenţă emoţională şi, la ora actuală, este cel mai complex şi mai bine structurat. Alături de Raportul privind Calităţile de Inteligenţă Emoţională (pe care-l vor primi gratuit participanţii la conferinţă), sunt disponibile Raportul de Dezvoltare, Raportul de Leadership şi Raportul de Grup.
Acestea sunt instrumente ce şi-au demonstrat capacitatea de a direcţiona planul de dezvoltare personală atât al celor interesaţi de maximizarea exprimării propriului potenţial, cât şi al managerilor şi tuturor celor ce vizează poziţia de lider.
SEI oferă soluţii şi strategii aplicabile atât la nivel individual, cât şi organizaţional, constituind baza unei abordări de coaching eficiente şi ancorate în realitatea organizaţională.
Vă aşteptăm atât la workshop, în sala Paris I între orele 14:30-15:30, cât şi la networking, pentru a discuta despre modul în care vă putem ajuta prin formări de Business NLP şi EQ, sau prin executive coaching şi traininguri de soft skills.
Şi asta pentru că toţi cei care ne cunosc o confirmă: succesul dumneavoastră este profesia noastră.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting