Cât vă costă lipsa de asertivitate?

Şi cât timp mai puteţi plăti?

Începutul unei noi luni de activitate este momentul cel mai potrivit pentru a face un bilanţ.
Dacă ar fi să evaluaţi efectele produse de situaţiile în care nu v-aţi apărat punctul de vedere şi aţi acceptat prea uşor propunerile sau hotărârile altora, cu cele generate de faptul că nu aţi acţionat la timp ori suficient de convingător, cam la cât se cifrează pierderile?
Şi să ţinem cont că luna aprilie a avut doar 19 zile lucrătoare!
Aşa că o întrebare se impune: Cât timp veţi mai putea continua în felul acesta? Cât timp veţi mai lăsa lipsa de încredere în sine şi de abilităţi de comunicare să vă submineze ideile, competenţa, eforturile pe care le depuneţi?
Dacă aţi ajuns la concluzia că trebuie să schimbaţi ceva, Competent Consulting – liderul trainingurilor NLP de clasă business – vă oferă ocazia să o faceţi.
În zilele de 6 şi 7 mai 2006, la U Business Center Bucureşti, se va desfăşura cea de-a cincea ediţie a workshopului interactiv „Încrederea în sine şi succesul profesional”, susţinut de Daniel Bichiş, Fellow Trainer IANLP şi membru fondator al IAC.
Vom lucra foarte intens şi eficient ca să asigurăm participanţilor cele mai bune premise pentru a câştiga respectul celor din jur şi a-şi valorifica la maxim propriul potenţial”,
declară acesta.
Printr-o succesiune de teste de autoevaluare, exerciţii interactive şi jocuri de rol, participanţii vor reuşi:
  • dezvoltarea unor noi modalităţi de reacţie în situaţii dificile sau în faţa persoanelor excesiv de dominante,
  • descoperirea legăturii dintre afirmarea propriilor idei şi nevoi şi încrederea în sine,
  • înţelegerea diferitelor stiluri de comunicare, a posibilelor avantaje şi dezavantaje ale fiecăruia,
  • învăţarea elementelor de limbaj corporal şi de dirijare a vocii menite să susţină încrederea în sine,
  • depăşirea sentimentelor de reţinere sau neîncredere faţă de colegi şi deschiderea spre contactele cu ei,
  • dezvoltarea capacităţii de a face faţă în mod constructiv criticii, confruntărilor, furiei, negativismului, neîncrederii,
  • crearea unei atitudini de viaţă bazate pe încrederea în propria persoană, în valoarea proprie şi în capacitatea de a face faţă oricărei situaţii.
Efectele abordării propuse sunt confirmate de rezultatele obţinute de către participanţii la anterioarele ediţii.
Sunt impresionat de eficacitatea exerciţiilor. Seminarul este dinamic; o combinaţie foarte echilibrată de informaţie, exerciţii, suport vizual”,
declară Nicu Damaschin, managerul unei firme de consultanţă.
„Efectul a fost peste aşteptări – remarc în special noutatea şi aplicabilitatea conceptelor, exerciţiilor” adaugă P.I., informatician.
A.D., Sales and Marketing Assitent, subliniază:
„Seminarul m-a ajutat să zâmbesc, să mă relaxez şi să fiu deschisă. Mi-a scos la iveală problemele reale la care voi tot reflecta.”
Iar Claudia C., Account Executive la o importantă firmă de consultanţă, dezvăluie:
„Începând cu organizarea şi până la efectul avut asupra încrederii în mine, pot spune că mi-au fost întrecute aşteptările. Este fantastic cum o persoană, pe care nu ai mai văzut-o niciodată, te poate face să te simţi atât de în largul tău când îţi explică sau când te ascultă. Dacă la început ai senzaţia de apăsare, de povară, fără să-ţi dai seama când, la sfârşitul seminarului descoperi că ai scăpat de ele şi nu simţi decât mulţumire, încredere în tine, linişte.”
Imaginaţi-vă cum ar fi viaţa dvs. dacă v-aţi bucura de la fel de multă încredere în sine şi respect din partea celorlalţi ca persoana pe care o admiraţi cel mai mult!
În felul acesta vă daţi seama cât de mult aţi pierdut nelăsând acest atu să contribuie la reuşita dvs. Şi veţi folosi orice ocazie pentru a investi în propria asertivitate şi a intra în grupul celor ce reuşesc cu adevărat.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting