Calendarul de Inteligenţă Emoţională 2008

un cadou pentru toţi fanii noştri

În continuarea tradiţiei sale, Competent Consulting – promotorul aplicării Inteligenţei Emoţionale în dezvoltarea personală – pune gratuit la dispoziţia vizitatorilor siturilor sale un superb calendar săptămânal pentru anul 2008.

Sunt prezentate 33 de concepte-cheie, dezvoltate prin peste 200 de citate din circa 140 de autori.

Fideli misiunii de a pune la dispoziţia publicului românesc cele mai noi informaţii despre NLP şi inteligenţa emoţională, membrii echipei Competent Consulting au creat un superb calendar săptămânal pentru anul 2008, care prezintă cele mai importante 33 concepte legate de abilităţile de inteligenţă emoţională. Acestea sunt însoţite de citate din autori importanţi, care oferă indicaţii privind modul în care pot fi transferate în viaţa personală şi profesională, precum şi efectele obţinute.
De asemenea, este propusă o tehnică simplă, validată de practică, de aplicare imediată a acestor idei. Astfel, calendarul capăta valenţele unui ghid de viaţă echilibrată şi fericită, în care potenţialul personal este exprimat la maxim şi obiectivele propuse sunt obţinute mai rapid şi cu eforturi mai mici.
Inteligenţa emoţională (IE) este capacitatea de a detecta, înţelege şi utiliza emoţiile pentru luarea celor mai bune decizii şi aplicarea lor în practică. Nivelul de inteligenţă emoţională (EQ) s-a dovedit a influenţa într-o măsură cu mult mai mare performanţele profesionale şi calitatea vieţii decât coeficientul de inteligenţă cognitivă (IQ). Altfel spus, viaţa ne confruntă cu probleme pe care logica nu le poate rezolva, dar pe care le putem depăşi făcând apel la sentimentele celor din jur.
Studiul „Inteligenta emoţională la locul de muncă – 2007” realizat de Competent Consulting a permis pentru prima oară evaluarea realistă a impactului pe care îl are IE asupra activităţii din companiile româneşti. Concluziile sale, larg reflectate de mass-media, scot în evidenţă importanţa IE în viaţa noastră:
  • românii au un bun nivel de inteligenţă emoţională, care îi face să fie predispuşi spre soluţiile „neortodoxe” în defavoarea celor logice şi legale;
  • comunicarea emoţională este bună, în schimb autocontrolul este redus – invers decât în cazul popoarelor anglo-saxone;
  • echilibrul emoţional este înclinat spre optimism, capacitatea de a face haz de necaz jucând un mare rol;
  • nivelul EQ creşte odată cu poziţia ocupată pe scara ierarhică, la fel şi tendinţa de utilizare a soluţiilor raţionale şi proactive pentru gestionarea situaţiilor stresante;
  • femeile sunt mai bune decât bărbaţii în privinţa capacităţii de detectare şi comunicare a emoţiilor, în vreme ce bărbaţii au un autocontrol emoţional mai bun.
„Am ţinut cont de toate aceste particularităţi atunci când am redactat lista conceptelor-cheie din calendar” explica Daniel Bichis, consilier EQ certificat internaţional, autorul calendarului.
Obiectivul urmărit este facilitarea unui proces de dezvoltare personală reală şi durabilă, care să permită tuturor celor care îl folosesc să se cunoască şi să se înţeleagă mai bine.”
Anteriorul calendar, cel pentru anul 2007, ce descria principiile NLP, a fost descărcat de peste 1000 de vizitatori ai siturilor www.competent.ro şi www.succesulmeu.ro , bucurându-se de un imens succes.
„Din feedbackul primit a reieşit faptul că au fost apreciate în mod deosebit atât realizarea grafică, cât şi calitatea textelor însoţitoare” precizează Mariana Bichiş, managerul companiei.
Foarte mulţi au transmis calendarul prietenilor, pe post de felicitare de Anul Nou, astfel încât el s-a bucurat de o foarte mare popularitate. De Crăciun, am fost asaltaţi de mulţumiri şi confirmări ale efectelor pe care le-a avut în planul facilitării dezvoltării personale, ceea ce ne confirmă că ne-am îndeplinit misiunea asumată.”
Calendarul de Inteligenţă Emoţională este unul dintre cele mai frumoase şi utile cadouri pe care vi le puteţi face – sau le puteţi transmite celor dragi. Este darul de suflet pe care vi-l oferă echipă ce are ca deviză „Succesul dumneavoastră este profesia noastră” şi care vă urează un an 2008 plin de realizări, armonie şi fericire.

La mulţi ani!

profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting