Business NLP Practitioner – o formare de succes

Testimoniale ale absolvenţilor primei promoţii

Răspunzând interesului manifestat de comunitatea de afaceri, Competent Consulting a lansat cea de-a doua ediţie a unicului Curs de formare în NLP de nivel Business din România, ce va fi susţinut de Master-Traineri de la NLP Akademie Elveţia şi Competent Consulting.  Primul modul se desfăşoară pe 27-28 octombrie 2006, la U Business Center, Bucureşti.
Conceput ca o completare firească a unui MBA, cursul beneficiază de certificarea eliberată de Society of NLP-SUA şi, la nivel european, de IANLP-Elveţia.
Cunoştinţele şi aptitudinile dezvoltate de NLP reprezintă „diferenţa care face diferenţa” dintre o persoană de succes şi restul lumii.
Pentru a avea o ideea mai clară despre beneficiile oferite de această formare, am rugat absolvenţii primei promoţii să-şi prezinte experienţele şi rezultatele obţinute.
Obiectivele urmărite pe parcursul celor 18 zile de training (distribuite în 9 module) sunt ca participanţisă beneficieze de:
  • dezvoltarea aptitudinilor de manager şi lider,
  • sporirea capacităţilor de comunicare,
  • îmbogăţirea capacităţii de rezolvare a problemelor şi gestionare a crizelor,
  • gestionarea mai eficientă a stressului şi echilibrului munca-viaţă,
  • creşterea puterii de persuasiune şi influenţă.
Deja după Modulul al V-lea, participanţii la prima ediţie a cursului au putut confirma eficienţa a ceea ce au învăţat şi experimentat.
Prima promoție de Business NLP Practitioner
Când s-a înscris la acest curs, Raluca Marinescu – HR Manager, avea o serie de aşteptări despre care ne-a spus:
 „M-am înscris la acest curs din dorinţa de a-mi atinge obiectivele: dezvoltarea personală, încredere în ce ştiu şi în valoarea mea, creşterea puterii de convingere şi influenţare (în sens pozitiv), creşterea impactului personal asupra celorlalţi. Acum îmi e mai uşor să abordez diferitele situaţii în mod pozitiv. Încerc să mă obişnuiesc să îmi stabilesc obiective şi să mă bucur de succese mici. Am convingerea că orice este posibil.”
Delia Taloş, Trainer la o companie multinaţională, a consemnat:
„Cursul mi se pare extrem de reuşit, în primul rând din punctul de vedere al conţinutului: discutarea unor probleme, primirea unor explicaţii; suportul teoretic accesibil şi teoria bine selectată; îmbinarea între NLP şi alte teorii; flexibilitatea structurii în funcţie de nevoile care apar. În al doilea rând, trainerul foarte atent şi flexibil: adaptează conţinutul cursului la nevoile noastre; foarte bine pregătit, cu multă experienţă şi, cel mai important, foarte generos cu beneficiarii cursului. Pentru mine efectul cursului este faptul că mi-am reformulat problemele – am găsit soluţii, mi-au venit idei; dar cel mai puternic efect: m-a stimulat către acţiune.”
Simona Burcin, de profesie medic, este Area Manager la o companie de distribuţie de medicamente. Simona a afirmat următoarele:
„Cursul este interesant, bogat în informaţii şi termeni care sunt noi pentru mine. În urma primelor 5 module parcurse până acum, pot spune că sunt mult mai atentă la detalii, la mesajele „ascunse” transmise prin diferite afirmaţii ale celor cu care interacţionez. Pot să înţeleg mai multe reacţii din partea celor din jurul meu şi să mă adaptez situaţiilor mai bine”.
Pentru Gabriela Defta, Director comercial, cursul a reprezentat o creştere şi dorinţa de a-şi rezolva problemele apărute.
„Înainte de acest curs am considerat NLP-ul aplicabil doar în psihoterapie, dar acum sunt impresionată de aplicabilitatea în „lumea afacerilor”; sub „masca” dură a unui om de afaceri, rămâne totuşi un om, o fiinţă umană. În ceea ce priveşte trainerul, m-a impresionat varietatea cunoştinţelor pe care le are, din domenii foarte diferite” a spus Gabriela.
Unul dintre cei mai tineri participanţi la acest curs este Cristian Gavrilas, Operations Manager la o firmă specializată pe produse şi servicii IT. Cristian a afirmat:
„cursul m-a ajutat să-mi descopăr potenţialul interior şi să descopăr lumea înconjurătoare din perspectiva NLP. M-a impresionat capacitatea trainerului de a transmite informaţia chiar şi în cazul în care nu aveam dispoziţia de a o primi.”
Competent Consulting rămâne fidelă misiunii pe care şi-a asumat-o „Succesul dumneavoastră este profesia noastră” şi începând cu 27-28 octombrie 2006, oferă oportunitatea a 15 noi locuri celor dornici să-şi dezvolte aptitudinile şi abilităţile din perspectiva Business NLP.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.
avem expertiza cu care te putem ajutaDomenii de Excelență
Din 1990, facilităm și accelerăm dezvoltarea personală și profesională.
profesioniștii succesuluiCOMPETENT CONSULTING s.r.l.
Facilităm găsirea și implementarea soluțiilor creatoare, prin tehnici de coaching, NLP, Design Thinking și inteligență emoțională.
suntem la un click distanțăActivăm pe Rețelele Sociale
Din 2004, promovăm tehnicile inovatoare de dezvoltare personală și profesională în tote mediile de comunicare.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Copyright © 2004 – 2020, Competent Consulting s.r.l.. Toate drepturile rezervate. Imagini folosite cu licență de la Shutterstock.

Competent Consulting