04 Mai 2016

Experiențele unui Practitioner NLP-4G

Beneficii și rezultate - concentrate în 140 de secunde

Experiențele unui Practitioner NLP-4G

Programarea neurolingvistică (NLP) studiază relația dintre conștiință și realitate, pentru a ne permite să decidem ce gânduri, emoții și acțiuni  însoțesc experiența noastră din fiecare clipă.

În locul automatismelor, al vechilor programări venite din educație și obișnuințe, prin NLP putem crea noi comportamente, noi strategii, noi stiluri de comunicare și relaționare cu ceilalți.

De asemenea, putem stabili armonia dintre gânduri și emoții, ce reprezintă baza inteligenței emoționale, a atitudinii optimiste și a eficienței pe toate planurile.

Iar prin înțelegerea rolului jucat de cuvinte nu doar în interacțiunile cu ceilalți oameni, ci în raportarea la realitate și controlul propriilor trăiri, eliminăm conflictele și sporim șansele de succes și satisfacție.

Programul Practitioner NLP-4G este preferat încâ din 2004 de cei care vor să beneficieze din plin de puterea transformațională a tehnicilor NLP și de competențele unice pe care și le-a dezvoltat Daniel Bichiș, singurul român Master-Trainer NLP și asistent al lui Richard Bandler, co-creatorul NLP.