11
Mai
2012

Am loc în viaţa mea?

Redefinirea rolurilor jucate în propria viaţă - sesiune cu Daniel Bichiş

Am loc în viaţa mea?
Adesea, prea dornici să performăm în toate domeniile, uităm de cea mai importantă persoană din viaţa noastră: noi înşine.
Temporar, nevoi sau aspiraţii ale noastre pot fi puse între paranteze, pentru a ne permite să ne concentrăm asupra altor obiective pe care le considerăm mai importante la un moment dat.
După un timp, însă, ele încep să-şi ceară dreptul de a fi conştientizate şi satisfăcute - uneori prin reacţii corporale şi autosabotări.
Acest lucru l-a aflat şi Valeriu, clientul care şi-a reorganizat priorităţile cu ajutorul Life Coachingului NLP.

Ca la toate studiile de caz, numele sunt schimbate pentru a asigura confidenţialitatea.

 
01
Martie
2012

Evadarea de sub povara succesului

Stabilizarea identităţii mature - sesiune cu Daniel Bichiş

Evadarea de sub povara succesului

Există situaţii în care succesul devine o povară sau un adevărat pericol pentru echilibrul nostru interior.

În astfel de momente, conflictele sau neajustările din cadrul ierarhiei de valori se manifestă pregnant şi ne obligă să le repunem într-o ordine firească, în acord cu situaţia actuală şi cu linia de dezvoltare pe care am decis-o.

Lucrul la nivelul identităţii şi valorilor ce o exprimă este mai rapid şi mai eficient dacă introducem în procesul de coaching două elemente esenţiale: emoţiile şi corpul.

Armonizarea lor prin Life Coaching NLP permite schimbarea eficientă a convingerilor şi regulilor pe baza cărora ne structurăm experienţele şi comportamentul, mult mai rapidă decât dacă ne-am cantona doar la discuţii despre obiective şi resurse.

Numele persoanelor au fost schimbate, pentru a respecta confidenţialitatea.

27
Ianuarie
2012

Emil, sau eliberarea de umilinţă

Sesiune de coaching emoţional realizată de Daniel Bichiş

Emil, sau eliberarea de umilinţă

Tendinţa de auto-umilire şi de întreţinere a unei forme de suferinţă difuză, legată de aproape orice se întâmplă (sau nu se întâmplă) în propria viaţă, este o caracteristică a multor clienţi de Life Coaching din România.

Aceştia au dificultăţi atât în stabilirea de obiective, cât şi în atingerea lor şi, mai ales, în a simţi plăcerea şi satisfacţia obţinerii rezultatelor pe care şi le-au propus.

Soluţia este realizarea unei separări, la nivel emoţional, între suferinţă şi plăcere, ce reorganizează întregul sistem de stabilire şi atingere a obiectivelor personale.

Numele persoanelor din acest studiu de caz a fost schimbat, pentru a asigura confidenţialitatea informaţiilor prezentate.

<<  1 [2