Tipărire

Inteligenţa de a-ți maturiza emoţiile

dezvoltarea-inteligentei-emotionale

Inteligenţa emoţională s-a dovedit a influenţa în mod semnificativ nivelul de succes şi fericire din viaţa adulţilor, fiind mult mai importantă decât nivelul de educaţie sau inteligenţa raţională. 

De aceea, cea mai raţională investiţie este cea în dezvoltarea personală, prin inteligenţa emoţională.

Iar când acest lucru este realizat în compania lui Daniel Bichiş, primul român certificat internaţional pentru evaluarea şi dezvoltarea inteligenţei emoţionale, investiţa este nu doar profitabilă, ci si sigură!

Cele două module, din perioada 11-13 mai şi 8-10 iunie 2018, reprezintă oportunitate optimă de redefinire a relaţiei cu propriile emoţii şi de integrare a lor, ca sursă de încredere în sine, succes şi fericire.

 

Tipărire

Curs de Practitioner NLP-4G

Formare de Practitioner NLP cu triplă certificare

Din 18 mai 2018, poți înlătura barierele din calea succesului, dezvoltând noi dimensiuni ale vieții personale și profesionale și optimizându-ți relația cu ceilalți.

Toate acestea pot fi realizate participând la cursul de Practitioner NLP-4G, susţinut de Daniel Bichiş, primul est-european certificat ca Master-Trainer NLP de către SNLP, IN & IANLP şi singurul trainer român invitat ca asistent de către Richard Bandler.

Cursul beneficiază de triplă certificare din partea Society of NLP - Richard Bandler, IN (Germania) și IANLP (Elveția).

Tipărire

Devino Life Coach profesionist

Curs de Life Coach NLP

Începând cu septembrie 2018, devino unul dintre profesioniştii ce facilitează succesul şi aduc bucurie în vieţile oamenilor, participând la cursul de formare ca Life Coach NLP, organizat de Competent Consulting şi acreditat de:

Autoritatea Naţională pentru Calificări (fostul CNFPA) - conform standardului de formare de „Specialist în activitatea de coaching” - Cod COR 242412,

International Association of Coaching Institutes (ICI),

Society of NLP - Richard Bandler.

Celor interesaţi, cursul le permite şi certificarea de către International Coach Federation (ICF) prin metoda portofoliului.