28
Martie
2016

Noul curs de Practitioner NLP

un program complet de dezvoltare personală prin NLP

Noul curs de Practitioner NLP

Programarea neuro-lingvistica (NLP) este arta, ştiinţa şi tehnologia eficienţei, influenţei şi succesului. Ea permite modificarea comportamentelor (programare) prin ameliorarea modului în care percepem lumea (neuro-) şi utilizarea corespunzătoare a cuvintelor cu care ne descriem trăirile (lingvistică).

NLP se adresează tuturor celor care au un ţel şi au curajul de a-l transforma în realitate. NLP îi sprijină pe cei care se descoperă şi construiesc singuri, dar şi pe cei care vor să-i ajute pe alţii să o facă. NLP îi susţine pe cei care vor să-şi depăşească limitele, vor să se înţeleagă şi să se facă înţeleşi, cei care vor să-şi valorifice pe deplin potenţialul şi să se bucure de toate realizările şi satisfacţiile pe care li le poate oferi viaţa. NLP permite învăţarea rapidă şi crearea excelenţei oriunde şi oricând, în toate domeniile vieţii.

Toate acestea pot fi realizate participând la cursul de Practitioner NLP-4G, susţinut de Daniel Bichiş, primul est-european certificat ca Master-Trainer NLP de către SNLP, IN & IANLP şi singurul trainer român invitat ca asistent de către Richard Bandler. Cursul va începe pe 3 iunie 2016, la U Business Center, Bucureşti.

Cum este conceput cursul de Practitioner NLP?

Cursul este conceput pentru a se adapta stilurilor diferite de învăţare. Specialitatea noastră este crearea unui mediu care susţine învăţarea, printr-o varietate fascinantă de exerciţii, activităţi, demonstraţii, explicaţii, studii de caz şi exemple. Astfel se asigură simultan învăţarea NLP prin experienţe directe, dar şi dezvoltarea personală susţinută. Accentul este pus pe dezvoltarea aptitudinilor specifice, ceea ce impune participanţilor o activitate susţinută, sub supravegherea specialiştilor.

Trainingul este de tip experienţial, circa 20% din timp fiind alocat explicaţiilor şi demonstraţiilor, 60% din timp lucrului în grupuri de 2 sau 3 persoane, supravegheate de trainer şi asistenţi, iar 20% din timp fiind alocat discuţiilor şi întrebărilor.

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi înscrieri ne puteţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.

Ce beneficii are un Practitioner NLP?

Încă din anii '80, când Richard Bandler și John Grinder au conceput primul curriculum,cursul a fost conceput ca un program complet de dezvoltare personală, bazat pe tehnicile și conceptele NLP.

În varianta actualizată, a deceniului '10, el oferă o serie de experiențe de autocunoaștere, dezvoltare de aptitudini și optimizări ale comunicării și comportamentului, prezentate în acest material video.

Care este structura cursului?

Cursul este împărţit în 7 module lunare de câte trei zile:
 
Modulul 1: 3-5 iun. 2016
 • Contactul cu Tehnologia Construirii Conştiinţei - Bazele ştiinţifice şi filosofice ale NLP
 • Perceperea şi Construirea Realităţii - Originea Matricei
 • Întâlnirea cu Ceilalţi - Raportul, Armonizarea şi Dirijarea
Modulul 2: 1-3 iul. 2016
 • Tehnici de Ancorare - Eliberarea de Obişnuinţe şi Accesul Spontan la Resurse
 • Sistemele de Reprezentare Senzorială - Aprofundarea Contactului
 • Metamodelul Limbajului - Dirijarea prin întrebări
Modulul 3: 23-25 sept. 2016
 • Formularea Obiectivelor - clarificarea nevoilor, dorinţelor şi aspiraţiilor
 • Accesarea, Optimizarea şi Utilizarea Resurselor – Declanşarea Motivării şi Facilitarea Atingerii Obiectivelor
 • Limbajul Hipnotic - Balansul printre Cuvinte
Modulul 4: 21-23 oct. 2016
 • Recadrarea - Perceperea altor Faţete ale Realităţii
 • Modelul Părţilor Persoanei - Eliminarea Fracturilor şi Conflictelor Interne
 • Poziţiile Perceptuale - Rezolvarea Constructivă a Conflictelor cu Ceilalţi
Modulul 5: 25-27 nov. 2016
 • Strategiile - Modalităţi Eficiente şi Rapide de Acţiune
 • Nivelurile Neurologice - Armonizarea Internă
 • Metaforele - Calea Rapidă de Modificare a Hărţii Interioare
Modulul 6: 16-18 dec. 2016
 • Submodalităţile - Controlul Elementelor Emoţionale
 • Linia Timpului - Organizarea Memoriei şi a Proiecţiilor în Viitor
 • Reimprinting - Reconstruirea Trecutului pentru a Sprijini Viitorul
Modulul 7: 20-22 ian. 2017
 • Crearea Viitorului Dorit - pentru Atingerea Excelenţei
 • Integrare - Recapitularea Instrumentelor & Abilitaţilor Dezvoltate
 • Tehnologia în Acţiune - Testarea Cunoştinţelor şi Abilităţilor

Cine îl susţine?

Daniel Bichiş utilizează NLP la nivel profesional de peste 16 ani şi este primul est-european certificat drept Master-Trainer NLP de către SNLP, fiind format direct de către Richard Bandler, Robert Dilts şi Judith Delozier (trei dintre cele şase persoane ce stau la originea NLP). Vreme de 5 ani a activat în cadrul singurului cabinet de Coaching NLP din Bucureşti, lucrând cu aproape 500 de persoane. Din 2004 susţine cursuri de NLP, coaching şi inteligenţă emoţională. 
Daniel Bichiş este singurul trainer român invitat ca asistent de către Richard Bandler.
Încrederea fermă în potenţialul nelimitat existent în fiecare client, precum şi abilitatea de a-i ajuta pe ceilalţi să treacă dincolo de barierele de gândire sau emoţionale ce îi împiedica să-şi atingă obiectivele, sunt secretele succesului său.
Este membru în SNLP, IANLP, IN, ICI, ICF, Asociaţia Profesioniştilor NLP din România (APRO-NLP), Asociaţia Română pentru Coaching - ARC.

Ce recunoaştere internaţională are?

Cursul este singurul din România ce beneficiază de triplă certificare internaţională din partea:

Cine şi de ce participă la acest curs?

Cursul nu este un înlocuitor al tratamentului psihoterapeutic, fiind rezervat exclusiv persoanelor interesate de dezvoltarea personală şi profesională.

Participanţii ediţiilor anterioare provin din medii profesionale foarte diferite. Managerii şi consultanţii se întâlnesc cu medici şi avocaţi, artişti, terapeuţi, specialişti IT, HR şi PR. Profesori de liceu şi universitari, antrenori, asistenţi sociali, studenţi şi entuziaşti de toate vârstele  profită din plin de oferta noastră.

Ce face diferenţa dintre NLP şi alte abordări este faptul că rezultatele notabile se obţin imediat după aplicarea tehnicilor.

Încă din primele zile de curs veţi descoperi că sunteţi mai fericit/ă, mai concentrat/ă, mai capabil/ă să faceţi faţă problemelor şi să comunicaţi cu persoane pe care anterior le consideraţi dificile. Veţi afla multe despre dvs. şi veţi avea mijloace pentru a vă dezvolta în continuare viaţa. Şi veţi descoperi cât de multe experienţe de viaţă puteţi avea din momentul în care vă cunoaşteţi şi recunoaşteţi propriul potenţial.

Ce ar trebui să mai ştiu?

Cursul se desfăşoară în Bucureşti la U Business Center, B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8 (clădirea Uzinexport, lângă Piaţa Victoriei). Puteţi accesa aici harta zonei.
Programul fiecărui modul este:
 • Vineri: 9:30 - 18:30
 • Sâmbătă: 9:30 - 18:30
 • Duminică: 9:30 - 18:30
cu pauză de masă între orele 13:30 şi 14:30.
Investiţia necesară este de:
 • 1.730 EUR (inclusiv TVA) şi poate fi plătită în 4-6 rate
 • 1.540 EUR (inclusiv TVA) în cazul plăţii integrale înainte de începerea cursului.
Participanţilor li se asigură:
 • participarea la toate activităţile de training
 • suportul de curs de circa 350 pagini, în limba română
 • catering pentru masa de prânz
 • produse de patiserie, ceai, cafea, apă minerală şi sucuri
 • certificatele emise de SNLP, IN şi IANLP, fără alte taxe suplimentare.

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi organizarea lui ne puteţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.

Cum mă înscriu?

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi înscrieri ne puteţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.