21
Martie
2016

Măiestria în viață prin NLP

Un nou curs de Master-Practitioner NLP

Măiestria în viață prin NLP

Dacă în cursul de Practitioner se învaţă conceptele şi tehnicile de bază ale NLP, pentru a aduce cât mai mult succes şi bucurie în viaţa proprie, cursul de Master Practitioner aprofundează procesul de dezvoltare şi armonizare personală şi dezvoltă capacitatea de a integra tehnicile NLP în conversaţiile de zi cu zi.

Optimizarea vieţii personale şi profesionale este extinsă pentru a permite accesarea tuturor talentelor şi resurselor native, făcând posibile obiective şi aspiraţii ce păreau de neatins.

Iar prin dezvoltarea unei relaţii complexe cu structurile inconştiente, sporeşte semnificativ uşurinţa, eleganţa şi rapiditatea cu care sunt obţinute rezultatele dorite, atât individual, cât şi în familie sau în echipă.

Toate aceste beneficii pot fi obţinute alături de Daniel Bichiş în cadrul noului curs de Master-Practitioner NLP ce începe pe 19 aprilie 2019 la U Business Center, Bucureşti.

Pentru cei interesaţi şi de utilizarea profesională a NLP, cursul de Master-Practitioner NLP oferă instrumentele cu care pot modela şi transfera excelenţa din orice domeniu al vieţii umane, devenind astfel agenţi ai dezvoltării personale şi organizaţionale.

De asemenea, sunt amplificate calităţile de comunicare, de detectare a proceselor mentale şi emoţionale din ceilalţi, precum şi capacitatea de a-i influenţa pe cei din jur la nivel inconştient.

Efectele se materializează în sporirea calităţilor de lider, a charismei şi valorii personale, ce se adaugă la încrederea în sine dezvoltată în cursul de Practitioner.

Iar tehnicile şi conceptele din ce-a de-a patra generaţie de NLP sunt cele mai avansate şi eficiente instrumente de dezvoltare personală. Ele sunt fie preluate direct de la Richard Bandler, cu care Daniel Bichiş se află în contact permanent, fie sunt dezvoltate de Daniel sub îndrumarea co-creatorului NLP.

Aceste tehnici vor ajunge să fie cunoscute şi transmise şi de alţi traineri NLP doar peste câţiva ani - interval în care NLP va progresa încă mai mult.

De aceea, este extrem de atractivă continuarea procesului început în prima zi de formare în NLP, pentru a beneficia pe deplin de efectele transformatoare asupra vieţii şi profesiei tale.

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi înscrieri ne poţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.

Ce rezultate pot obţine?

Rezultatele tipice ale absolvențăilor noștri sunt concentrate într-un film de 90 de secunde, ce ilustrează efectele facilitate de acest program.

Prin finalizarea cu succes a acestui program vei obţine statutul de Master-Practitioner NLP. Acest lucru înseamnă că vei reuşi să:
 • recunoşti şi influenţezi structura experienţelor proprii şi ale celorlalţi, astfel încât să poţi obţine în mod constant rezultatele excelente dorite
 • înveţi cum să acţionezi cu o eleganţă inconştientă, pentru ca să-ţi poţi accesa talentele şi resursele interioare atunci când doreşti
 • transferi excelenţa nu doar în contextul propriei vieţi, ci şi spre cei care doresc să obţină acelaşi tip de rezultate
 • recunoşti şi facilitezi exprimarea deplină a potenţialului din tine şi din ceilalţi, prin acţiuni individuale sau de grup/echipă
 • renunţi la măşti pentru a-ţi descoperi adevăratele valori, astfel încât le poţi exprima într-un mod convingător şi influent
 • descoperi presupoziţiile prin care îţi explici şi justifici acţiunile, în scopul de a le alege cele care te susţin în realizarea a ceea ce-ţi doreşti cu adevărat
 • înveţi să-şi controlezi mecanismele inconştiente ce-ţi reglează trăirile, emoţiile şi acţiunile în toate situaţiile legate de munca şi viaţa ta
 • înţelegi modul în care te conectezi cu cei din jur şi îţi creşti semnificativ capacitatea de a influenţa sistemele familiale, organizaţionale şi sociale
 • foloseşti eficient iuţeala de limbă pentru a facilita schimbarea convingerilor, părerilor şi atitudinii celorlalţi într-un sens constructiv
 • îţi descoperi misiunea, valorile şi obiectivele fiecărei etape de vârstă, astfel încât să te bazezi în primul rând pe încrederea în tine şi propriul potenţial, indiferent de schimbările care se produc în jurul tău

Cum se desfăşoară?

Dacă la nivelul de Practitioner se operează foarte mult cu elementele conştiente sau uşor conştientizabile, cursul de Master NLP Practitioner se adresează în primul rând structurilor inconştiente ce ne guvernează trăirile şi acţiunile. Fiind conceput să se adreseze în mod armonios nivelului corporal, emoţional şi mental, precum şi să folosească foarte intens transă că facilitator al schimbării, cursul aprofundează în primul rând nivelul de conectare la resursele interne şi preluare a controlului asupra acestora.
Experienţele sunt astfel organizate încât să asigure o extindere a autocunoaşterii şi dezvoltării personale mult dincolo de ceea ce s-a obţinut la nivelul de Practitioner. Sintaxa emoţională şi cea corporală dobândesc prioritate asupra sintaxei lingvistice a gândurilor, astfel încât comunicarea multi-nivel devine ceva normal. Experienţa imediată capăta prioritate asupra tehnicii, astfel încât participanţii să obţină capacitatea, modelată de la Milton Erickson, de a genera tehnici perfect adaptate fiecărei persoane şi probleme cu care lucrează.

Pe scurt, te poţi aştepta să devii un „pescar” ce are activate toate abilităţile şi strategiile utile pentru a reuşi să prindă „peştişorii de aur” în orice context şi are convingerea că bălţile sunt pline de peşti. 

Iar acest rezultat este obţinut în aceeaşi atmosferă destinsă, relaxată, amuzantă, provocatoare şi plină de conţinut relevant ce caracterizează toate cursurile organizate de Competent Consulting. Interactivitatea este încă mai accentuată, experienţele participanţilor având prioritate faţă de orice altă sursă de informaţie sau interpretare. Este creat cadrul ce le permite participanţilor să aibă propriile experienţe, suficient de diferite faţă de cele obişnuite încât să le permită descoperirea de noi puncte de vedere, noi moduri de raportare la lume şi viaţa, noi sensuri şi noi acţiuni derivate din aceste descoperiri. De aceea, chiar dacă foloseşte acelaşi suport de curs şi o structură relativ stabilă, Daniel Bichiş îşi schimbă complet prezentarea, exemplele, discuţiile de la o ediţie la alta, pentru a facilita emergenţa experienţelor şi interpretărilor specifice fiecărui grup în parte.

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi înscrieri ne poţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.

Care este structura?

Cursul este împărţit în 7 module lunare de câte trei zile (reprezentând 21 zile efective de curs), cu următorul conţinut:
 
Modulul 1 - 19-20-21 aprilie 2019
 • O Nouă Perspectivă asupra NLP - prin Recentrarea pe Propriile Valori şi Aspiraţii
 • Reconectarea la Sursa Interioară - prin Transformarea Esenţială
 • Dezvoltarea Personală la Nivel Emoţional - prin Integrarea Propriilor Emoţii
Modulul 2 -  24-25-26 mai 2019
 • Sistemul de Valori - Origine, Evoluţie, Influenţă
 • Alinierea Sistemului de Valori - Fundamentul Autenticităţii Şi Congruenţei
 • Reorganizarea Sistemului de Valori - cheia Maturizării Emoţionale şi Comportamentale
Modulul 3 - 21-22-23 iunie 2019
 • Structuri Lingvistice Avansate: Presupoziţiile - Regulile de Bază de Raportare la Realitate
 • Schimbarea Presupoziţiilor prin Suprapunerea Realităţilor - Relativizarea Timpului, Efortului şi Spaţiului
 • Metamodelul Avansat şi Structurile „Iuţelii De Limbă” - Cheia Comunicării Persuasive
Modulul 4 - 19-20-21 iulie 2019
 • Modificarea Sistemului de Convingeri - Eliberarea de sub Povara Trecutului
 • Susţinerea Motivării - prin Crearea de Sisteme de Propulsie Avansate
 • Schimbarea Relaţiei Cu Ceilalţi - pe Baza Panoramei Sociale
Modulul 5 - 20-21-22 septembrie 2019
 • Identificarea Metaprogramelor - Filtrele ce Conectează Conştiinţa la Realitate
 • Modificarea Metaprogramelor - pentru Controlarea Proceselor Inconştiente
 • Procesul de Modelare - Calea spre Excelenţă şi Performanţe Sustenabile
Modulul 6 - 18-19-20 octombrie 2019
 • Inducerea Transei în NLP - Instrumentul Fundamental al Transformării şi Evoluţiei
 • Limbajul Miltonian Avansat - Cheia Facilitării şi Influenţării Inconştiente
 • Utilizarea Transei în NLP - Pentru Accesarea de Resurse Nelimitate şi Racordare la Sine
Modulul 7 15-16-17 noiembrie 2019
 • Tehnici de Intervenţie Avansate - pentru Crearea Viitorului Dorit
 • Modelarea Excelenţei - Prezentarea Studiilor de Modelare
 • Exprimarea Excelenţei - Demonstrarea Competenţelor Practice Dobândite

Cine îl susţine?

Daniel Bichiş utilizează NLP la nivel profesional de peste 15 ani şi este primul est-european certificat drept Master-Trainer NLP de către SNLP, fiind format direct de către Richard Bandler, Robert Dilts şi Judith Delozier (trei dintre cele şase persoane ce stau la originea NLP). Vreme de 5 ani a activat în cadrul singurului cabinet de Coaching NLP din Bucureşti, lucrând cu aproape 500 de persoane. Din 2004 susţine cursuri de NLP, coaching şi inteligenţă emoţională. 
Daniel Bichiş este singurul trainer român invitat ca asistent de către Richard Bandler.
Încrederea fermă în potenţialul nelimitat existent în fiecare client, precum şi abilitatea de a-i ajuta pe ceilalţi să treacă dincolo de barierele de gândire su emoţionale ce îi împiedica să-şi atingă obiectivele, sunt secretele succesului său. Este membru în SNLP, IANLP, IN, ICI, ICF, Asociaţia Română pentru Coaching - ARC.

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi înscrieri ne poţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.

Ce recunoaştere internaţională are?

Cursul este singurul din România ce beneficiază de triplă certificare internaţională din partea:

Ce ar trebui să mai ştiu?

Cursul se desfăşoară în Bucureşti la U Business Center, B-dul Iancu de Hunedoara nr. 8 (clădirea Uzinexport, lângă Piaţa Victoriei). Poţi accesa aici harta zonei.
Programul fiecărui modul este:
 • Vineri: 9:30 - 18:30
 • Sâmbătă: 9:30 - 18:30
 • Duminică: 9:30 - 18:30
cu pauză de masă între orele 13:30 şi 14:30.
Investiţia necesară este de:
 • 1790 EUR (inclusiv TVA) şi poate fi plătită în 4-6 rate
 • 1650 EUR (inclusiv TVA) în cazul plăţii integrale înainte de începerea cursului.
Participanţilor li se asigură:
 • participarea la toate activităţile de training
 • suportul de curs de circa 350 pagini, în limba română
 • catering pentru masa de prânz
 • produse de patiserie, ceai, cafea, apă minerală şi sucuri
 • certificatele emise de SNLP, IN şi IANLP, fără alte taxe suplimentare.

Cum mă înscriu?

Poţi accesa aici formularul de înscriere, pe care îl poţi completa şi trimite prin email la Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. .

Pentru detalii suplimentare legate de curs şi înscrieri ne poţi contacta folosind formularul de contact de pe site accesibil aici sau la tel. 0788-294-801.