21
Februarie
2018

Învaţă hipnoza de la maeştrii NLP

Seminar cu Richard Bandler şi Paul McKenna, Londra, 5-6 mai 2018

Învaţă hipnoza de la maeştrii NLP

Ce îţi atrage atenţia dacă cineva îţi spune ceva cu un ton anume?

Ce te fascinează atunci când urmăreşti o reclamă?

Ce se petrece cu adevărat în creierul tău când decizi să te simţi bine?

Dr. Richard Bandler şi Paul McKenna vor aprofunda legătura dintre hipnoză şi NLP şi vor prezenta trei aplicaţii ale hipnozei ca parte a procesului de comunicare, bazate pe un set de abilităţi utile.  

Seminarul organizat de NLP Life la Londra în perioada 5-6 mai 2018 îţi va permite să înveţi de la unul dintre Maeştri cum să foloseşti puterea inconştientului pentru a realiza schimbări uşor şi durabil, obţinând viaţa pe care o doreşti şi instalând schimbările pe care le alegi.

03
August
2017

Noul curs de Practitioner NLP-4G

un program complet de dezvoltare personală prin NLP

Noul curs de Practitioner NLP-4G

Din 18 mai 2018, poți înlătura barierele din calea succesului, dezvoltând noi dimensiuni ale vieții personale și profesionale și optimizându-ți relația cu ceilalți.

Toate acestea pot fi realizate participând la cursul de Practitioner NLP-4G, susţinut de Daniel Bichiş, primul est-european certificat ca Master-Trainer NLP de către SNLP, IN & IANLP şi singurul trainer român invitat ca asistent de către Richard Bandler.

Cursul beneficiază de triplă certificare din partea Society of NLP - Richard Bandler, IN (Germania) și IANLP (Elveția).

03
August
2017

Primul pas spre profesia de Life Coach NLP

A șaptea ediţie a cursului de formare acreditat de ANC, ICI şi SNLP

Primul pas spre profesia de Life Coach NLP

În septembrie 2018 începe o nouă serie de formare profesională în calitate de Life Coach NLP, curs acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (fostul CNFPA), SNLP (Society of NLP - SUA) şi ICI (International Association of Coaching Institutes - Germania).

Cursul se desfăşoară la U Business Center, Bucureşti şi este susţinut de Daniel Bichiş, Master Coach Trainer (ICI) şi Master Trainer NLP (SNLP), alături de Mariana Bichiş, Master Coach (ICI), Trainer NLP (IANLP) şi formator acreditat de ANC.