28
Martie
2016

Noul curs de Practitioner NLP

un program complet de dezvoltare personală prin NLP

Noul curs de Practitioner NLP

Programarea neuro-lingvistica (NLP) este arta, ştiinţa şi tehnologia eficienţei, influenţei şi succesului. Ea permite modificarea comportamentelor (programare) prin ameliorarea modului în care percepem lumea (neuro-) şi utilizarea corespunzătoare a cuvintelor cu care ne descriem trăirile (lingvistică).

NLP se adresează tuturor celor care au un ţel şi au curajul de a-l transforma în realitate. NLP îi sprijină pe cei care se descoperă şi construiesc singuri, dar şi pe cei care vor să-i ajute pe alţii să o facă. NLP îi susţine pe cei care vor să-şi depăşească limitele, vor să se înţeleagă şi să se facă înţeleşi, cei care vor să-şi valorifice pe deplin potenţialul şi să se bucure de toate realizările şi satisfacţiile pe care li le poate oferi viaţa. NLP permite învăţarea rapidă şi crearea excelenţei oriunde şi oricând, în toate domeniile vieţii.

Toate acestea pot fi realizate participând la cursul de Practitioner NLP-4G, susţinut de Daniel Bichiş, primul est-european certificat ca Master-Trainer NLP de către SNLP, IN & IANLP şi singurul trainer român invitat ca asistent de către Richard Bandler. Cursul va începe pe 3 iunie 2016, la U Business Center, Bucureşti.

03
Februarie
2016

Reconectează-te la fericirea autentică

Reconectează-te la fericirea autentică

Vreţi să aflaţi cum puteţi fi fericiţi de la cei care au studiat atitudinile, comportamentele şi abilităţile ce facilitează şi stabilizează fericirea?

Pe 4 şi 5 iunie, la Barcelona, Richard Bandler va prezenta, alături de Xavier Pirla, un workshop pe această temă.

Am obţinut un preţ special pentru participanţii români:

  • 395€ pentru înscrieri înainte de data de 10 martie, chiar dacă cele 50 de locuri cu acest preţ vor fi epuizate,
  • 495€ pentru înscrierile ulterioare.

Tot ce aveţi de făcut este să menţionaţi codul de discount pe care ni l-a oferit Xavi (şi pe care îl descoperiţi la finalul acestui articol).

03
Februarie
2016

Lukas Derks şi Panorama socială

Prima formare intensivă în România

Lukas Derks şi Panorama socială

Constelaţiile sistemice reprezintă deja o tehnică extrem de apreciată şi frecvent folosită în România, atât în cadrul optimizării personale, cât şi al intervenţiilor organizaţionale. Tehnica este însă foarte directivă şi are nevoie de facilitatori perfect armonizaţi intern şi cu un nivel excepţional de intuiţie pentru a fi aplicată cu succes.

De 20 de ani, în NLP există o alternativă, reprezentată de Panorama Socială, concepută şi dezvoltată de către Lucas Derks (Olanda), psihoterapeut, psiholog social, trainer NLP, autor, cercetător, fondator al grupurilor de cercetare “The International Laboratory for Mental Space Research" și “Society for Mental Space Psychology”, membru în cadrul NLP Leadership Summit.

Şi de mai bine de 10 ani, noi am inclus Panorama Sistemică în cursul de Master NLP şi în cele de Life Coaching, întrucât considerăm că reprezintă varianta ecologică de aplicare a conceptelor folosite şi în constelaţiile sistemice, ce respectă presupoziţia fundamentală din coaching: singurul expert în privinţa propriilor percepţii, decizii şi acţiuni este clientul.

Coaching for Excellence organizează în perioada 7-11 Mai 2016, la București, Cursul de formare şi certificare ca „SOCIAL PANORAMA CONSULTANT” coordonat direct de către Lucas Derks.

21
Decembrie
2015

Primul pas spre profesia de Life Coach NLP

A cincea ediţie a cursului de formare acreditat de ANC, ICI şi SNLP

Primul pas spre profesia de Life Coach NLP

Pe 26 februarie 2016 începe o nouă serie de cursuri ce permit formarea profesională în calitate de Life Coach NLP, acreditat de Autoritatea Naţională pentru Calificări (fostul CNFPA), SNLP (Society of NLP - SUA) şi ICI (International Association of Coaching Institutes - Germania).

Cursul se desfăşoară la U Business Center, Bucureşti şi este susţinut de Daniel Bichiş, Master Coach Trainer (ICI) şi Master Trainer NLP (SNLP), alături de Mariana Bichiş, Master Coach (ICI) şi formator acreditat de ANC.