Tipărire

Ronald Amsler

Ronald Amsler

Fondator al NLP Institu Zurich în 1990, Ronnie este unul dintre trainerii NLP europeni cu cele mai vechi state de serviciu. Filolog la origine, a făcut un masterat de anglistică la Univesitatea din San Diego, California, în timpul căruia a avut ocazia să-i cunoască pe Richard Bandler, John Grinder şi Robert Dilts.

Are contribuţii esenţiale la adaptarea NLP la limba germană, ce au fost recunoscute de Dr. Bandler prin decernarea titlului de Master Trainer în 1999. Ronnie a fost primul european ce a obţinut acest titlu prestigios.

Între Ronnie şi Richard Bandler este o relaţie de prietenie de lungă durată, ce a stat la baza unor workshopuri şi interviuri extrem de apreciate. Puteţi vedea un asemenea interviu în format video făcând click aici.

Daniel Bichiş a fost format de Ronald Amsler, având astfel ocazia să înveţe tehnicile şi conceptele specifice nivelului de Practitioner şi Master-Practitioner de la unul dintre cei mai buni traineri mondiali. Ronnie a fost cel care l-a recomandat pentru cursul de Trainer NLP, detectând şi apreciind potenţialul pe care îl are.

Ulterior, Ronnie a fost oaspete al Competent Consulting pentru un workshop de mare succes: Persuasion and Negociation Skills.

Puteţi afla mai multe despre activitatea actuală a lui Ronnie făcând click aici.