Tipărire

Robert Dilts & Deborah Bacon-Dilts

Robert Dilts & Deborah Bacon-Dilts

Robert Dilts este creator, autor, trainer şi consilier în domeniu programării neurolingvistice (NLP) încă de la fondarea sa în 1975 de către John Grinder şi Richard Bandler. Este considerat „numărul 3” în ierarhia contribuţiilor la dezvoltarea şi promovarea NLP.

A avut un rol esenţial în delimiterea NLP de alte domenii conexe şi conceperea de modele explicative specifice. De asemenea, Robert a creat sau modelat multe dintre tehnicile prin care NLP facilitează schimbări. Acestea constituie elementele componente din a treia generaţie de NLP, descrise în Enciclopedia NLP Sistemic,ce poate fi accesată făcând click aici.

Robert este apreciat mai ales pentru lucrările sale din domeniul schimbării convingerilor şi optimizării strategiilor. Ele stau la baza primei forme de practicare Coachingului NLP.

Dilts este autor al numeroase cărţi şi seminarii importante, multe traduse şi în limba română. Făcând click aici aveţi acces la linkuri către principalele sale cărţi disponibile în format Kindle.

De asemenea, activitatea sa este reflectată de o serie de înregistrări video şi audio. Făcând click aici puteţi accesa o serie de astfel de înregistrări, unele realizate în timpul vizitei în România pe care a făcut-o în 2009, la invitaţia Competent Consulting.

În cei mai bine de 30 de ani de activitate fructuoasă, a a acordat consultanţă unora dintre cele mai mari companii din lume, cum ar fi Hewlett Packard, Apple Computer, Fiat, Telecom şi Trenitalia.

Deborah Bacon este trainer de psihosinteză, terapie prin relaxare, dansul celor 5 ritmuri ale lui Gabrielle Roth® şi predă metodele transformaţionale şi spirituale ale lui Richard Moss. Trăieşte în Franţa unde a lucrat ca interpret profesionist pentru traineri şi maeştri din domeniul dezvoltării personale vreme de peste 16 ani. 

Deborah este autoarea multor articole (în limba franceză) cum ar fi:

  • Conectarea cu viaţa,
  • Pământul - domeniu al conectării,
  • Cele 5 ritmuri ale lui Gabrielle Roth™,
  • şi a redactat un capitol din cartea lui Richard Moss Mandala of Being™ de psihoterapie transpersonală (apărută în 2006).

Activitatea sa se concentrează pe conexiunea dintre minte şi corp şi pe conştientizarea relaţiilor dintre acestea.

Făcând click aici aveţi acces la fişiere multimedia având-o ca protagonistă pe Deborah, unele dintre ele realizate cu prilejul şederii sale în România, la invitaţia Competent Consulting.

Puteţi afla mai multe despre evenimentul din 2009, inclusiv accesa o colecţie de articole redactate de cei doi, făcând click aici.

Pentru a fi la curent cu activitatea actuală a lui Robert şi Deborah, faceţi click aici.