Tipărire

Richard Bandler

Dr. Richard Bandler

De mai bine de 40 de ani, Dr. Richard Bandler aduce contribuţii esenţiale la înţelegerea şi optimizarea relaţiei dintre mecanismele neuronale, limbaj şi comportamentul uman. Folosind tehnica de modelare a excelenţei, a creat în colaborare cu John Grinder programarea neuro-lingvistică (NLP). După revenirea lui Grinder la cariera universitară, Richard a continuat singur perfecţionarea şi promovarea celor trei meta-domenii de mare impact în dezvoltarea personală şi optimizarea organizaţională:

  • NLP - bazat pe modelarea excelenţei altor persoane şi transferarea strategiilor şi atitudinilor de succes, pentru accelerarea atingerii obiectivelor dorite,
  • NHR (neuro-hypnotic repatterning) - bazat pe modelarea excelenţei proprii, exprimată în alte domenii, şi transferarea ei spre zona de interes actual,
  • DHE (Design Human Engineering) - bazat pe crearea de noi forme de excelenţă umană, ce nu au fost exprimate anterior de nimeni.

Richard Bandler este un prolific autor de cărţi, cu peste 20 de titluri publicate şi traduse în zeci de limbi. 

Din păcate, traducerile în limba română au fost făcute de persoane care nu cunoşteau domeniul, astfel că vă recomandăm citirea lor direct în limba engleză. Făcând click aici puteţi găsi linkuri către ediţiile direct accesibile prin Kindle ale celor mai recente cărţi ale sale.

Activitatea lui Richard este reflectată şi de o mulţime de înregistrări video sau audio, unele prezentând fragmente din cursurile şi workshopurile sale, altele fiind realizate în studio. Făcând click aici puteţi accesa o selecţie de astfel de înregistrări.

Începând cu 2008, Competent Consulting s-a alăturat unui grup de institute NLP europene, pentru a organiza la Amsterdam un eveniment anual ce facilitează accesul participanţilor la seminarii susţinute anterior de Dr. Richard Bandler doar în SUA sau Anglia.

Daniel Bichiş are onoarea de a face parte din echipa de Master Traineri NLP ce îl însoţeşte pe Richard în Europa şi SUA, pentru a asigura buna desfăşurare a evenimentelor organizate în jurul acestui geniu al timpurilor moderne. În felul acesta are acces la cele mai noi tehnici şi concepte dezvoltate de Dr. Bandler, pe care le prezintă apoi în cursurile organizate de Competent Consulting.

Pentru a afla ultimele noutăţi referitoare la Richard Bandler puteţi vizita websitul său, făcând click aici.