Tipărire

Karl & Nandana Nielsen

Karl & Nandana Nielsen

Profesori universitari, doctori (UCN), Master-Traineri NLP şi preşedinţi ai IN (Karl), respectiv ICI (Nandana), prietenii noştri germani sunt sufletul unei mişcări de reînnoire a modului în care este conceput, predat şi utilizat NLP.

Au fondat primul institut NLP din Berlin în 1986, unul dintre primele ce au funcţionat în Europa. Au o imensă experienţă de traineri, ceea ce îi diferenţiază fiind atenţia la detalii şi profunda ancorare în complexitatea psihologiei şi sociologiei.

Sunt iniţiatorii seriei de Congrese mondiale de NLP şi coaching care, în 2014 va ajunge la cel de-a patra ediiţie. Începând cu a doua ediţie, Competent Consulting este co-organizaotr al acestor evenimente.

Misiunea pe care şi-au asumat-o în urmă cu 5 ani este să obţinbă recunoaşterea de către mediul universitar a NLP ca specialitate distinctă, cu drept de organizare a masterate şi doctorate pe acest profil. În prezent conduc primul program de masterat şi doctorat ce este recunoscut de procesul Bologna.

Nandana Nielsen a contribuit la definirea primei curricule de formare de Coach NLP folosită de Competent Consulting, transferând astfel o bună parte din concepţiile şi soluţiile sale. Coachi de renume din Bucureşti se mândresc cu fapotul că au fost formaţi de echipa Nandana Nielsen - Daniel Bichiş.

Pentru a afla mai multe despre activitatea lor, faceţi click aici.