Tipărire

John La Valle

John La Valle

John La Valle este presedintele Society of  NLP, unul dintre consultanţii organizaţionali cei mai respectaţi din lume și co-autor al "Ingineriei persuasiunii"® alături de Richard Bandler.

Încă din 1980, pasiunea sa este găsirea celor mai potrivite modalităţi de transformare a tehnologiilor NLP în aplicații de afaceri.Iar specialitatea sa sunt aplicaţiile lingvistice orientate spre schimbarea comportamentului.

Personalitatea sa puternică face ca orice training pe care îl ţine să fie plin de antren, amuzament şi învăţăminte profunde pentru participanţi. Din 2000, ester „colegul de scenă” al Dr. Richard Bandler în majoritatea cursurilor şi workshopurilor pe care le ţine în întreaga lume. Este cel care explică, provoacă, conduce participanţii să facă „baby steps” pentru a-şi dezvolta abilităţi şi, mai ales, instalează sentimentul de urgenţă în a aplica şi profita de tot ce au învăţat.

Sub conducerea sa, Society of NLP a devenit o forţă mondială, cu peste 50.000 de membrii certificaţi. Iar faimoasa „La Valle Training Team”, din care face parte şi Daniel Bichiş, asigură succesul deplin al oricărui eveniment pe care îl susţine.

Pentru a afla mai multe despre activitatea lui John La Valle, faceţi click aici.